joi, 28 septembrie 2023

ROMANIA IMBRACATA IN AURUL DIVINITATII ! MANTUITORUL A COBORAT IN INIMA ROMANIEI SFINTE ! ROMANIA NOUL IERUSALIM!


.

.



Dragii mei, 

La aceasta ora ,stateam la balcon si ma bucuram de un Soare cald si vindecator. Citeam dintr-o carticica de Rugaciuni. Inchid putin ochii ca pentru a ma relaxa,moment in care,vad cu ei inchisi un Cer alb -bleu, in Cerul firesc al nostru.
Din acest Cer alb ca un Tunel de lumina ce s-a deschis din Cerul Lui Dumnezeu,coboara fericit Insusi Mantuitorul nostru bland iubit,Iisus Hristos.
Avea un vesmant lung si alb precum Lumina,Isi tinea Mainile sale intinse spre in fata,de parca ar fi voit sa ne ia pe toti in bratele Sale Prea Sfinte si Prea Curate.
In timp ce Mantuitorul pasea pe norii Cerului,pe RAZA alb orbitoare care deschisese Cerul si-l unise cu Pamantul, vad in fata ochilor mei inchisi, cum o forta divina contureaza in broderie de aur divin,HARTA ROMANIEI!
Conturul HARTII ROMANIEI era ingrosat,fiind ca din aur topit sub forma de bobite.
In interiorul HARTI ROMANIEI ,era doar Lumina alba orbitor de stralucitoare,Lumina ce venea din Tunelul de Lumina pe care cobora IISUS HRISTOS.
Forta divina imi arata cum IISUS HRISTOS mai avea putin si se apropia de Romania Sfanta,de Romania Adevarului Duhului Sfant! 
Apoi,vad cum tot o Forta divina ridica un TRON Imparatesc ,cu totul si cu totul din aur. Tronul Imparatesc era in mijlocul HARTII ROMANIEI din aur divin. Vad cum Tronul inalt al IMPARATULUI CERESC, se aseaza bine in mijlocul Hartii Romaniei si isi asteapta Imparatul Ceresc care,intr-o clipa S-a apropiat de HARTA ROMANIEI,de ROMANIA SFANTA care si-a dechis bratele pe la Marea Neagra.Prin acel loc,HARTA s-a dat deoparte precum o cortina,ca sa faca loc sa intre IMPARATUL CERESC, JUDECATORUL Lumii intregi.
IISUS HRISTOS se aseaza pe TRONUL IMPARATESC din inima ROMANIEI SFINTE, a NOULUI Său IERUSALIM! 
Acum ,avea pe capul Sau Prea Sfant,Coroana imparateasca inalta ,facuta din aur  si din Stelele Raiului Sau.
Vesmintele Mantuitorului aveau acum culoarea alb -crem, iar pe vesminte erau brodate tot cu fir de aur ingrosat ,spice de grau copt si struguri cu bobite din aur cu tot cu acel carcel spiralat.
VESMINTELE Mantuitorului aveau pe ele brodate cu aur,painea,adica spicele de grau care reprezinta Trupul Domnului,dar si Vinul care reprezinta Sangele varsat pe Sfanta Cruce.
Imparatul Ceresc se instalase in NOUL Său IERUSALIM pentru a judeca si viii si mortii.
Mai sus putin de Mantutitorul,o vad pe MAICA Sa si a noastra a tuturor,in vesmant rosu catifelat cu Pruncutul la pieptul Său.Cu Potirul Sfant in care era asezat Insusi pruncutul Iisus.

.
Imparateasa Cerului si a Pamantului ,statea tot in HARTA ROMANIEI Sfinte,dar intr-o alta mica HARTA tot din aur.
Avea in inima Romaniei,atat Tronul de Judecata,cat si GRADINA RAIULUI a MAICII LUI DUMNEZEU.
Iar in final, IISUS HRISTOS si MAICA Sa si a noastra a tuturor,se odihneau pe TRON in ROMANIA Sa sfanta si iubita.
 In Noul Său Ierusalim,HARTA ROMANIEI Sfinte ramasese deschisa la MAREA NEAGRA,iar IISUS si MAICA Sa,priveau inspre credinciosii care intrau pe acolo,precum ar intra un potop de apa. Toti veneau ca sa se inchine IMPARATULUI CERESC si IMPARATESEI CERULUI si a Pamantului! 
Acea parte a Romaniei era deschisa de la Sud pana la Est,astfel incat,sa nu existe nicio oprileste pentru toti credinciosii lumii intregi.
Asadar dragilor,sa nu ne intristam din pricina vremurilor pe care le traim acum,deoarece,MANTUITORUL nostru bland si iubit va veni cat de curand ,si va face Dreptate fiecaruia dintre noi.
Sa ne inchinam si noi pana la pamant, si sa-I multumim pentru tot si pentru toate,si sa-L rugam ca sa ne ierte pentru toate cate am grest cu voie sau fara de voie.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului si pentru aerul pe care il respiram,si pentru cei dragi noua pe care ni i-a daruit in viata noastra ,in inima si-n sufletul nostru.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Voinea cel cu propunerea nationalizarii, prin proiectul Cu OUG a pilonului II de pensii raplatit de Ciolacu cu o functie de conducere la ASF-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incidentul cu gaz lichefiat de la Crevedia cauzat de amestecul acestuia cu alt gaz mai ieftin si slab pentru a se sustrage platii accizei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Italia asistent maternal gratuit dar platit de stat pentru ajutarea la domiciliu a tinerelor mame

    In Romania ca la spitalul Botosani unde o gravida cu trei copii acasa tinuta 8 ore toata noaptea nebagata in seama la cel mai mare spital din tara pina a murit ca si cea care a nascut pe caldarim-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pregatiri de razboi
    Colonel rezervist vorbeste de o posibila actiune Nato la Marea Neagra pentru a impiedica atacurile teritoriului ucrainian de catre Rusia din zona Crimeei

    Si parlamentul Romaniei va da o lege prin vot secret care sa permita desfasurarea de trupe Nato pe teritoriul Romaniei inclusiv excadrile de aviatie multirol spaniole dar si mobilizarea trupelor MAPN romanesti ca zona de scut european in fata agresiunilor Rusiei care vrea cel putin refacerea URSS ului dupa poeziei lui Eminescu
    -De la Nistru pin la Tisa - iar Ungurii cu Austria invers de la Tisa Pin spre Nistru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Savaliuc -Va spun ca Aur vine ca o miscare suveranista care la alegeri va matura cu USR ul care vine de afara sa distruga granitele tarii cu aliatii USRului Forta dreptei si PMPul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajută ! Să așteptam smeriți și plecați pănă la pămant să coboare peste noi mila ocrotitoare a Domnului Iisus Hristos și Sfintei Măicuțe a Domnului !

    RăspundețiȘtergere
  7. Fost ofiter SRI de la Ploiesti pe Realitatea tv
    -I-a fost usor lui Dumnezeu sa faca lumea in sapte zile,
    dar cu coruptia e mai rau ca trebuie rezolvata aicea jos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot Florea fost Sreist spune ca avem cea mai slaba comisie de verificarea SRI ului
      Iar Liviu Mihai spune ca cazul Vaslui e in toata tara iar daca mai merge asa in 15 ani vom pierde Delta
      Dar altii spun ca si o parte din Ardeal-craciun.

      Ștergere
  8. Tradare prin Lege via Iohannis

    Tradatorul Virgil Popescu a dat lege sa dispara toti trederii de energie sa ramina numai OMV care aduce gaz rusesc prin Turcia si i-l spala in Romania si il duce in Austria via Ungaria gazul rusesc dublat,inclusiv cel de la Azo Mures si dublat si cantitativ in Ue de la inceperea razboiului ucrainian in timp ce grupul Oltenia neconservat cu Turceniul si Rovinari nu se mai poate porni in veci- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Virgil Popescu evreul fiu de securist evreu de la Orsova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Planul din Umbra

    Extremistii unguri ,
    care spun de Aur ca e partid extremist,
    ,planuesc desprinderea secuilor de Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu mai Exista viata privata doar pretexte pentru Dictatura Noua

    Programul Chat Control al Ue de urmarie pe internet inclusiv Emailuri si Parole-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Siciolog-Dupa sondaje 9 din 10 romani spun ca trebue rezolvata problema pensiilor speciale-

    Da, dar de cine??
    de astia care cara mita cu prtbagajele nai mari decit Gaura Neagra de la bugetul Romaniei??? -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfânta Treime,Maica Domnului și toți sfinții și îngerii,curata toată România de gunoaiele lumii,dispare UE,NATO,divinitatea conduce România Sfânta,toți cei aleși dispar și vin la conducere cei aleși de Divinitate,dispar toate partidele de pe pământ,dispare și tot armamentul de război,și cine va îndrăzni să facă rău,va plăti cu viața lui.

      Ștergere
  13. Stefan Palarie senator USR vede musca de pe palaria altora ,dar nu si Birna cit Barna de pe palaria USR

    El vorbeste de Partidul Stat PSD—PNL
    , dar refuza zilele astea sa semneze Motiunea De Cenzura contra Partidul Stat ,
    deci una vorbeste , alta vede si alta face-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Baronizarea si Feuda-lizarea Romaniei cu Zeciuiala Coruptiei fondurilor bugetare ale statului.

    pe sistemul piramidal de Baroni cu Baroni Subordonati mai mic pina jos la votanti- o spune un cunoscut din presa Ion M Ionita

    Din cauza asta nu se vrea facuta reforma in Administratie ca ar rupe lantul de servitute Feud-ala al Baronadei in alegeri
    cum se dovedeste la Buzatu de Vaslui cel cu porbagajul plin cu bani-zeciuiala coruptiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Preotul Guia -Romanii nu mai au incredere numai in biserica, neomarxisti au facut totul sa-i defaimeze vor sa ne distruga Biserica cu cazuri minimale -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. cand si cum de nu se stie ca DOMNUL SI MAICA SA AU COBORAT IN ROMANIA?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dezbatere Aprinsa acum pe Tv
    Rusia trimite semnale de spargerea Unitatii ortodoxe o spune un analist pe Realitatea
    Tv care vorbeste si de
    atacul Ateului Evreu Alexandru Solomon si al neomarxistilor la Arsenie Boca cum spune si Biserica ortodoxa prin Patriarhie
    Dar atacul e si la crestinism in general si la simbolurile nationale .
    Valentin Guia spune ca -am vazut filmul la Cluj si e O Basfemie de la inceput cind unii mergeau la Boca cintind in grup cu Taragotul si pina la sfirsitul filmului de regizorul declarat Agnostic si spune de ortodoxiia continuatoarea a PCR ului o blasfemie prezentata la festivalul ASTRA suta la suta din banii Publici ai romanilor cum facea si Patapievici cu expozitiile cu tablourile lui.
    Ajunge ne-ti luat banii si tara dar lasati-ne sa Murim Demn-craciun.

    RăspundețiȘtergere