vineri, 29 septembrie 2023

MINUNEA DIN TIMPUL RUGACIUNII ! HRISTOS E PE MÂNA TA !

                             

                                 Dragii mei,

Mă rugam cu toată fiinţa mea la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
Iar în timpul Rugăciunii mele, văd liber, adică cu ochii deschişi,vad un Cer de noapte albastra care coborâse până la măsuţa unde aveam eu cărţi şi iconiţe sfinte, în faţa căreia stăteam şi eu în genunchi. 
Deci, văd un Cer albastru deasupra mesei rotunde, iar în Cer, vad un triunghi  fără laturi din linii, ci numai punctat cu negru. 
Un punct în vârf, câte unul lateral şi două puncte la bază. 
Brusc ,ochii mi se închid ,şi astfel ,văd că punctele au dispărut şi am acum în faţa mea, deasupra măsuţei, am două mâini sau  mai bine spus, două palme rozii lipite una de cealaltă ,ca la închinare. 
Palmele aveau şi încheietura mâinii şi erau tare fine, ca ale MAICII DOMNULUI.
Palmele lipite ca la Închinare, se desfac de la vârful degetelor ca nişte petale de crin sau ca o păstaie ce are în mijlocul ei ceva.
Aceste două palme lipite una de cealaltă sub forma închinării, străluceau în albastrul nopţii, precum Soarele pe Cerul de-amiază.
În clipa în care s-au desfăcut ca o floare şi au rămas lipite la bază, adică la încheieturi, în mijlocul lor vedeam strălucind într-o Lumina aurie ca de Soare, vad POTIRUL  SFÂNT ce era ca din cristal, şi care ,avea în el până la jumătatea lui, SFÂNTA si  DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE cu PREA SCUMP si PREA  SFÂNT  TRUP si SÂNGELE DOMNULUI.
Deci, aceasta Cupă , (Potir) ca un pahar mai mare din cristalul cel mai pur si care avea un picior mai înalt, avea în el un lichid auriu si dens până la jumătatea lui.
 Stiam că este SFANTA  si DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE care strălucea în lumina aurie, iar împreună, străluceau în albastrul nopţii. 
Puteam să întind mâna mea şi să ajung la MÂINILE ce ţineau în mijlocul lor, crescut ca inima unei flori ,tineau POTIRUL SFÂNT.
Cele doua maini divine , intind spre mine Potirul Sfant,iar un glas imi graieste asa:

               "Puțin a mai ramas din ziua de azi !
                   Hristos e pe mâna ta !
              
                     Image result for IISUS.
Iar ceea ce am auzit, am văzut si scris cu auriu stralucitor, ca două versuri unul sub altul în albastrul nopţii.
Am ramas uimita de ceea ce auzisem, am ramas cu lacrimi pe obraji cand cele doua maini au intins Potirul Sfant spre mine, roaba Sa.
Dragilor, e foarte adevarat ca tot ce scriu,scriu numai cu Puterea si cu Voia Duhului Sfant,numai la Porunca Mantuitorului nostru Iisus Hristos.
Niciodata nu adaug nimic de la mine, cum tot niciodata ,nu scot din Cuvintele divine primite din Cerul Sfant.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa multumim pentru VIATA pe care am primit-o in DAR,si pe care, trebuie s-o traim in pace,in liniste si armonie unii cu ceilalti,si nu in ultimul rand, sa nu ne pierdem Credinta niciodata!
                                          Cu dragoste,Maria.

4 comentarii: