joi, 2 ianuarie 2020

UN SFANT CU VESMINTE DE FOC,PE CERUL DE ZIUA !

                                                 2 Ianuarie 2020,ora 17,12 !

                                                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad un Cer senin de ziua si sub Cer, foarte aproape de pămant vad un tânar ca un Sfant îmbracat,cu vesmant din foc viu pe el, cu un palos in mâna si care, parea a fi calare pe un cal tot de foc.
Acest Sfant ,mâna calul de foc care zbura lin si cu o viteza uluitoare,ca gandul zbura. Sfantul cu chipul tanar,parea a fi un mare luptator si se indreapta ca gandul spre Sud.     
                     

                                         Imagini pentru arhanghelul mihail.
Dragii mei, nu stiu cu ce Sfant sa-l aseman pe Sfantul cu vesminte si cal de foc, si ca sa nu gresesc,vă voi spune ca trebuie s-avem rabdare pâna când Bunul Dumnezeu ne va descoperi noua toate.
Sfantul cu vesmant de foc, cu trup de foc viu, avea chipul roziu,de carne ca al nostru si parul castaniu cu faţa rotunda; era la circa 20-30 de metri inaltime faţă de pămant,si parea mare cat 3 Sori la un loc.
Dragii mei, cu siguranta se pregateste VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Sa ne rugam si noi Mantuitorului Hristos,si sa-L imploram ca sa ne ierte noua pacatele si sa ne arate Calea Sa bineplacuta ,spre mantuirea sufletului nostru.
Sa multumim in fiecare clipa Domnului si Maicii Domnului, pentru toate cate am primit si primim in viata noastra, pentru faptul ca traim,ca suntem sanatosi si-i avem si pe cei dragi langa noi.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.


                                 Prieteni dragi,

În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multe 

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie ,cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT,oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu.                                                   





31 de comentarii:

  1. O veni Adevarul, dar pe cine credeti ca va interesa? Pai de Adevar le arde la netrebnicii astia din tara, cand ei nu stiu cum sa-l doseasca, care mai de care? Sa fim seriosi, face atata drum de pomana . Spunet-i sa se intoarca de unde a plecat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. 22:29Si eu l-am văzut,acesta este Arhanghelul Mihail cu veșmânt și sabie de foc care a pornit la lupta împotriva satanei și diavolilor lui.

      Ștergere
  2. Imaginea pe care ati vazut-o anunta inceputul razboiului si o civilizare fortata a lumii...cred ca cunoasteti chipul pe care l-ati vazut...asa arata Dumnezeu doar ca este lat in umeri putin mai mare ca ARNOULD.Dumnezeu arata exact ca cel mai puternic voinic la trup nu i-am vazut chipul ci trupul pana la gat si inalt de 2.2o m.este inconjurat de un curcubeu imens cu o lumina orbitoare.
    nu stiu pe cine ati vazut dar pare a fi cel descris aici.
    insa acest om este adevaratul miracol profetit in cap.10 apocalipsa si care nu este inger este doar o greseala a proorocului Ioan.pentru ca multe sunt taine pe care oamenii nu le vor descoperi usor:
    Capitolul 10
    1. Şi am văzut alt înger puternic, pogorându-se din cer, învăluit într-un nor şi pe capul lui era curcubeul, iar faţa lui strălucea ca soarele şi picioarele lui erau ca nişte stâlpi de foc,
    2. Şi în mână avea o carte mică, deschisă. Şi a pus piciorul lui cel drept pe mare, iar pe cel stâng pe pământ,
    3. Şi a strigat cu glas puternic, precum răcneşte leul. Iar când a strigat, cele şapte tunete au slobozit glasurile lor.
    4. Şi când au vorbit cele şapte tunete, voiam să scriu, dar am auzit o voce care zicea din cer: Pecetluieşte cele ce au spus cele şapte tunete şi nu le scrie.
    5. Iar îngerul pe care l-am văzut stând pe mare şi pe pământ, şi-a ridicat mâna dreaptă către cer,
    6. Şi s-a jurat pe Cel ce este viu în vecii vecilor, Care a făcut cerul şi cele ce sunt în cer şi pământul şi cele ce sunt pe pământ şi marea şi cele ce sunt în mare, că timp nu va mai fi,
    7. Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger - când va fi să trâmbiţeze - atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor.
    8. Iar glasul din cer, pe care-l auzisem, iarăşi a vorbit cu mine, zicând: Mergi de ia cartea cea deschisă din mâna îngerului, care stă pe mare şi pe pământ.
    9. Şi m-am dus la înger şi i-am zis să-mi dea cartea. Şi mi-a răspuns: Ia-o şi mănânc-o şi va amărî pântecele tău, dar în gura ta va fi dulce ca mierea.
    10. Atunci am luat cartea din mâna îngerului şi am mâncat-o; şi era în gura mea dulce ca mierea, dar, după ce-am mâncat-o pântecele meu s-a amărât.
    11. Şi apoi mi-a zis: Tu trebuie să prooroceşti, încă o dată, la popoare şi la neamuri şi la limbi şi la mulţi împăraţi.

    „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vina la mine, așa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 și, în cel mult o luna de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.

    Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie data celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu! În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul sau.

    Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O data cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatră de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaște vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a ieșit.

    Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârșirii, din întreagă lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria taina de aici este greu de patruns si cred ca acest lucru ati vazut.daca era calaretul din pecetea a doua era pe cal.
      aici este o taina mare pentru ca este una si aceeasi persoana cu ingerul Mihail doar ca exista o taina.ingerul este in trup aici.aici acest om i vorbeste din trup proorocului Daniel dinn viitorul lui pri unul din cele 7 duhuri ale Lui Dumnezeu care nu se supun timpului in timp ce sufletului lui deci ingerul se afla in Iran unde se cearta cu ingerul Iranului.este ciudat ca se vorbeste exact de luna ianuarie ziua 24 exact ca si Baba Vanga
      Daniel
      Capitolul 10
      1. În anul al treilea al lui Cirus, regele Perşilor, i s-a descoperit un cuvânt lui Daniel - care se chema Beltşaţar - şi adevărat este cuvântul şi el vesteşte război mare. El a pătruns cuvântul şi a înţeles vedenia.
      2. "În vremea aceea, eu, Daniel, am petrecut trei săptămâni de zile în jale.
      3. Pâine bună n-am mâncat, carne şi vin n-am pus în gura mea şi cu miresme nu m-am uns, până ce nu s-au împlinit trei săptămâni de zile.
      4. Dar în ziua a douăzeci şi patra a lunii întâi, eu, Daniel, mă aflam pe malul fluviului celui mare, adică Tigrul,
      5. Şi mi-am ridicat ochii mei şi iată un om îmbrăcat în veşminte de in, iar coapsele lui încinse cu aur curat şi de preţ;
      6. Trupul lui ca şi crisolitul şi faţa lui ca fulgerul, iar ochii lui ca flăcările de foc, braţele şi picioarele lui străluceau ca arama lustruită şi sunetul cuvintelor lui ca vuietul unei mulţimi.
      7. Şi am văzut numai eu, Daniel, o vedenie, iar oamenii care erau cu mine nu au văzut vedenia; ci o mare spaimă a căzut peste ei şi au fugit să se ascundă.
      8. Atunci eu am rămas singur şi am văzut această mare vedenie şi n-a rămas în mine putere, faţa mea şi-a schimbat înfăţişarea, stricându-se, şi nu mai aveam vlagă.
      9. Şi am auzit glasul cuvintelor lui şi, la glasul cuvintelor lui, eu am căzut înmărmurit cu faţa la pământ.
      10. Şi iată că o mână s-a atins de mine şi m-a ridicat în genunchi şi pe palmele mâinilor mele.
      11. Şi a grăit către mine: "Daniele, om plăcut al lui Dumnezeu, ia aminte la cuvintele pe care ţi le spun ţie şi stai drept, că acum sunt trimis către tine". Şi pe când îmi grăia cuvântul acesta, m-am sculat tremurând.
      12. Şi a zis către mine: "Nu te teme, Daniele, că din ziua cea dintâi, de când ţi-ai sârguit inima ta ca să înţelegi şi să te smereşti înaintea Dumnezeului tău, cuvintele tale au fost auzite şi eu am sosit din pricina cuvintelor tale.
      13. Şi îngerul păzitor al Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile, dar iată că Mihail, cel dintâi dintre îngerii păzitori, a venit în ajutorul meu şi eu l-am lăsat acolo la îngerul păzitor al regelui Perşilor
      14. Şi am venit ca să-ţi fac cunoscut ce se va întâmpla poporului tău la sfârşitul zilelor; că mai este o vedenie pentru zilele cele din urmă".
      15. Şi pe când grăia cu mine astfel de cuvinte, mi-am întors privirea spre pământ şi am rămas ca un mut.
      16. Şi iată! Acela care avea înfăţişarea fiului omului s-a atins de buzele mele; atunci am deschis gura mea şi am grăit şi am zis către cel ce sta înaintea mea: "O, Stăpânul meu! Din pricina acestei vedenii m-au cuprins zvârcoliri de durere şi am rămas fără putere.
      17. Şi cum poate un slujitor atât de mic al Domnului său să grăiască cu un Stăpân atât de mare ca Tine! Şi de spaimă îmi piere toată puterea şi suflarea mi se opreşte".
      18. Atunci s-a atins iarăşi de mine acela care avea înfăţişarea Fiului Omului şi mi-a dat tărie.
      19. Şi mi-a zis: "Nu te teme, om plăcut al lui Dumnezeu! Pace ţie! Fii tare şi curajos!" Şi pe când grăia cu mine, m-am simţit întărit şi am zis: "Spune, Stăpâne, căci Tu m-ai întărit!"
      20. Atunci El a zis: "Ştii tu, oare, pentru ce am venit la tine? Acum Mă voi întoarce să fac război cu îngerul păzitor al Persiei şi, când Eu Mă voi duce, iată că îngerul păzitor al Greciei va veni.
      21. Îţi voi vesti ţie ceea ce este scris în cartea adevărului. Nimeni nu poate să Mă ajute mai bine la aceasta decât Mihail, îngerul vostru păzitor".

      Ștergere
    2. Ce legătură are apocalipsa capitolul 10 cu profeția făcută de baba Vanga ???

      Ștergere
    3. O nava extraterestra!

      Ștergere
    4. 09:13, nu-i nava extraterestra. Daca spune ca vine pe un "cal de fier pe care singur il va manui" nu ma pot gandi decat la o motocicleta. Doar aceasta seamana cu un cal pe care il incaleci, nu avionul, nu autoturism si nici vreo nava extraterestra.
      Mai inteleg ca acela nu locuieste in Romania in prezent si ca va reveni la vatra stramoseasca reusind sa ridice poporul sau iar apoi intreaga lume.

      Ștergere
    5. Da,după tine e un beiker!

      Ștergere
    6. 19:08, vom vedea.

      Ștergere
  3. ,, Când a rupt Mielul a doua pecete, am auzit pe a doua făptură vie zicând: „Vino și vezi.” Și s-a arătat un alt cal, un cal roșu. Cel ce stătea pe el a primit puterea să ia pacea de pe pământ, pentru ca oamenii să se înjunghie unii pe alții, și i s-a dat o sabie mare.”
    Simbolizează Războiul. Este ilustrat ținând în sus o sabie de parcă ar fi gata pentru bătălie. Culoarea roșie (în cazul de față focul reprezinta culoarea roșie) si sabia ar reprezenta "sângele ce urmează a fi vărsat". Seamănă cu unul dintre cei patru călăreți ai apocalipsei. În orice caz este semn de război.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, era lat in spate si acoperit cu o pelerina tot de foc !

      Ștergere
    2. Ar fi trebuit sa arate asa atunci copiati adresa in bara de sus de chrome sau edge sau opera si dati enter,aceasta este a doua pecete...
      https://www.youtube.com/watch?v=qjh18Gg6aY4

      Ștergere
    3. Și se pare din nefericire că se adeverește. Cu câteva ore în urmă trei rachete au lovit aeroportul din Bagdad asta după numai o zi de la manifestațiile violente din Irak de la ambasada Americană pentru care Trump a acuzat Iranul de organizarea acestora. În urma acestui atac asupra aeroportului din Bagdad, Trump va găsi motivul de a ataca Iranul. Atacul asupra iranului va fi iadul pe pământ dar va ridica China și Rusia și războiul cel mare va începe.

      Ștergere
    4. Anonim 01:39
      Adevărat a avut dreptate Doamna Maria este cel din pecetea a doua...într -adevăr știu ca doamna Maria a spus ca războiul va începe din Polonia dar știu sigur ca Războiul începe din Iran.și toate profețiile adeveresc asta chiar la profetul Daniel...știu sigur conformat de Dumnezeu și profetul Daniel ca totul pleacă din Iran.însă doamna Maria a vorbit de extinderea războiuluitat către Europa se va face prin Polonia...

      Ștergere
  4. Incalzirea globala care a produs incendiu nestins continuu de 4 luni in Australia a dus fumul la mii de km in sudul Noii Zeelande inegrid ghetarii care astfel capteaza mai multa energie solara si se topesc.
    Pentru reducerea efectelor incalzirii Olanda a redus pe autostrazi limita de viteza maxima de la 130 la 100 km pe ora,Franta la 120 km iar Germania a redus cu 10 la suta pret la biletele de tren pentru persoane si biciclete pentru a reduce deplasarile cu masinile,iar Barselona a interzis circulatia masinilor Disel si pe benzina cu o vecime peste 10 ani.
    Dar nici consumul becurilor si aparatelor electrice nu e de neglijat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Vine Dumnezeu ce bine dar vine că judecător într-o flacăra de foc.si va face judecată .3-1-2020

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca profetia din cite tin minte ar folosi expresia "se va naste" ci "se va ridica" pt ca nu e vb de o nastere ci de o aparitie teofanica identica cu o alta cu care a trait o viata si care are stramosi in alta tara.
    Forma trupului dimensiunile uneori continentale ca si curcubeul au fiecare semnificatii simbolice desi deasupra lui Cineva la cintarile din Sion curcubeul va fi o piesa de decor vizibils de toti.
    Curcubeul litera U intoarsa litera Omega si potcoaca tin de chakra a 7.a principala cea a desavirsirii omenesti (nu doar a Judecatii) desavirsire in legatura cu care Dumneceu a facut cel putin un legamant cu umsanitstea prin faptul ca avem acces la sfintire desavirsita in timpul vietii ca rost al vietii omului diferita de restul regnurilor.
    Schimbarea regimului de incercari si binecuvibtari de la ultima trimbita* (darea valului laoparte care acoperea toate popoarele) legata si de alte contexte profetice vechi va avea loc brusc in acea ultima clipita a Judecatii fiind o lucrare specifica acestei Chakre avind instant un efect simtit de noi ca si cum am fi schimbati ne simtim deodata ceva mai profunzi usori curati iar cunoasterea prin intuitie si revelatie fie apare fie laccei care le aveau se multiplica. Anul transmiterii revelatiei catre un anumit dedtinatar nu are legatura cu anul "ridicarii" ci cu etapa xe adunare acrevelatiilor suplimentare necesare pt scrierea unei carti in domeniu.
    La fel este o rastalmacire si legata de distrugerea completa a civikizatiei pamanrului pt ca in versiunea originala era mentionata atit posibilitatea distrugerii pt caztl in care nu ar exista o treime de oameni credinciosi intro anumita marja de profunzime asa cum s.a intimplat* (planificat) cu o alta civilizatie una extraterestra iar textul lui Cineva cobtinua apoi si spune ca aceasfa treime se va gasi fiind treimea supravietuitoare puna la sf secerarii a doua acea treime vaga din Noul Testament (in fraza cu temporalitatea inceputului imparatiei sfintilor) din care se va permite ca o mica parte sa nu fie practicanti ci doar un sfert din populatia globului.
    Apoi acea asteptare pina cind ii va veni vremea dureaza o zi pt ca abia a doua zi va fi ziua cintarilor in Sion si a altor 4 impliniri profetice anterioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citește în cartea isaia.in biblie.si vezi că scrie negru pe alb ..înainte că să simtă a născut. Dat naștere unui fiu sunt ascunse profețiile și nu sunt mai deștept că stă.Duhul Sfânt descoperă cui vrea Dânsul va mai naște și o țară căruia îi schimbă numele.eu zic și vreau că România să fie.cu drag cu stima.miha mersi

      Ștergere
    2. Citește isaia cap66 și vezi ce va face Dumnezeu.cu stima.mihai

      Ștergere
  7. Si eu cred ca incepe razboiul...se apropie timpul, vremea spanacului...
    Bunul DUMNEZEU cu mila cu noi toti...

    RăspundețiȘtergere
  8. In viitorul apropiat un factor de incalzire va fi si tehnologia 5G-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria meritați felicitata...începe al 3 lea război mondial.toate profețiile confirma ca după asasinarea unui om politic sau general va începe acest război...
    Războiul va începe curând indiferent cine se va opune...partea buna este ca hotărârea mea este de multa luata.omenirea nu si-a învățat lecția nucleara după cel de al 2 lea război mondial asa ca este necesar sa învețe în propriul sânge și dureri ca armele nu aduc nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arhanghel Mikhail3 ianuarie 2020, 19:11
      Cu lacrimi si cu durere in suflet iti spun că,mai bine era a nu se implini si nu primi felicitari pentru adeverirea unui RAZBOI cumplit! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa aiba grija de noi toti!

      Ștergere
    2. CHIAR TE CREZI ARHANGHEL MIKHAIL3 ???? Doamne ,mare e grădina TA !!!!!!

      Ștergere
    3. Dacă aveți bani la banca scoateți acum.fiți atenta la evenimente și plecați din Tecuci către Suceava Bucovina.în sudul României nu se va mai putea locui.vad ca este data de 24 ianuarie menționată și în Vanga și în profetul Daniel...La aceasta data este posibil ca România sa intre în război.
      Credeți ma știți ca am spus și ați scris și dumnevoastră despre scut și deveselu.singura scăpare a noastră este mutare trupelor americane din Kogălniceanu și dezafectarea scutului ca Rusia sa nu ne atace.
      Contrar celor scrise de dumnevoastră Rusia se va preface ca ataca Polonia dar o sa vedeți ca va ataca Germania de fapt.o sa fiți un pic șocată de firul acestui război.
      Și cred ca sunteți mâhnita dar războiul este necesar pentru ca umanitatea sa renunțe la arme.dacă acest război nu era necesar Dumnezeu l-ar opri.am intervenit cu un cutremur în Iran când au vrut sa atace americanii Iranul.se știe asta și a fost profețiti înainte ca așa a fost evitat războiul în urma cu ceva ani.acum am luat decizia asta:este necesar acest război ca omul sa înțeleagă ca rachetele și războaiele nu vor aduce nimic decat moarte.1000 de ani doamna Maria după acest război nu veți mai găsi o arma.
      O sa urmeze un mare cutremur în SUA după ce începe războiul și vor fi aruncați pe pământ și Satana și îngerii săi.a 6 pecete.cutremurul ar trebui sa fie la 24 de ore după începutul războiului.
      Ceea ce am scris eu aici Dumnezeu este intru tot în de acord.nu fiți mahnita doar rugați-vă la Dumnezeu sa va apere tara și rugați-vă pentru toți oameni acestei planete.

      Ștergere
    4. Arhanghel Mikhail3 ianuarie 2020, 21:21
      CATEGORIC voi sta aici unde-mi este locul si-i voi apara la nevoie si pe semenii nostri,chiar cu propria-mi viata.Dumnezeu este peste tot si in toate. Nimic nu ma sperie,decat faptul ca, vor avea de suferit suflete curate si nevinovate. A crede in Dumnezeu si-n Maica DOMNULUI inseamna a te jertfi ptr Aproapele tau si nu a fugi, nu a-ti scapa viata!Deci, voi ramane in mijlocul semenilor pana la ultima suflare.Ceea ce mi s-a grait ,stiu ca asa va fi, iar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ma va calauzi pas cu pas.

      Ștergere
  10. Nu sa rupt nici o pecete . urmează că Mielului lui Dumnezeu să rupă pe pecețile.ziua nu o știe decât Dumnezeu.miha64

    RăspundețiȘtergere
  11. Așa sa fie să împlinească Biblia.amin

    RăspundețiȘtergere
  12. Așa sa fie să împlinească Biblia.amin.amin nimeni nu poate sta înaintea lui Yhweh.nimeni

    RăspundețiȘtergere