sâmbătă, 4 ianuarie 2020

IRODIADA A VENIT SA SOCHEZE PE IROD !

                                         3 Ianuarie 2020,ora 22,45 !

                             Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa:

                 "Şi s-a intins acolo o petrecere...!
                Irodiada a venit sa socheze pe Irod."

Imagini pentru irod si irodiada.
Prieteni dragi, cunoastem deja cu totii faptul că, Irodiada era sotia lui Irod Filip,fratele lui Irod Antipa.
Irod Filip era unchiul Irodiadei si totodata soţul ei.
Irodiada a divorţat de sotul ei Irod Filip si s-a casatorit cu fratele lui vitreg Irod Antipa,si acesta era un fiu al Bunicului ei care, se numea Irod cel Mare.
Sfantul Ioan Botezatorul a condamnat-o pe Irodiada ,deoarece, nu se cadea ca sa se casatoreasca cu rude de sange intre ele;era ilegal si imoral.
Dar acest mare adeavar,i-a adus decapitarea Sfantului Ioan Botezatorul.

Imagine similară.
Dar,mai bine,iata fratilor adevarata poveste despre Irod si Irodiada,despre Ioan Botezatorul si Salomeea fiica Irodiadei care,i-a cerut lui Irod,capul Sfantului Ioan Botezatorul:

IRODIADA
Soția lui Irod Antipa; prin intermediul fiicei sale Salome, în anul 32 e.n., ea a cerut și a obținut capul lui Ioan Botezătorul. (Mr 6:22-28) Tatăl ei, Aristobul (fiul lui Irod cel Mare prin cea de-a doua soție, Mariamne I) și mama ei, erau veri primari. Fratele ei a fost Irod Agripa, cel care l-a ucis pe apostolul Iacov, fratele lui Ioan. (Fa 12:1, 2)
Irodiada s-a căsătorit mai întâi cu unchiul său, fratele vitreg al tatălui ei, un alt fiu al lui Irod cel Mare (prin cea de-a treia soție, Mariamne II). El era cunoscut sub numele de Irod Filip, spre a se deosebi de Filip, tetrarhul Ituriei și al Trahonitei. (Lu 3:1) Irod Filip, acest unchi și soț al Irodiadei, a fost tatăl lui Salome, probabil singurul copil al Irodiadei. Totuși, Irodiada a divorțat de el și s-a căsătorit cu fratele lui vitreg, Irod Antipa, și el un fiu al bunicului ei, Irod cel Mare (prin cea de-a patra soție, Malthace). Irod Antipa, care era pe atunci „tetrarh” și pe care Isus l-a numit ‘vulpea aceea’ (Lu 13:31, 32), a divorțat și el de prima soție, fiica lui Aretas, regele arabilor nabatei, pentru a se putea căsători cu Irodiada.
Ioan Botezătorul avea motive întemeiate să condamne căsătoria dintre Irodiada și Irod Antipa, sub legea evreilor această relație fiind atât imorală cât și ilegală, însă pentru aceasta el a fost aruncat în închisoare, apoi decapitat. Deoarece, în mod justificat, a condamnat cu mult curaj această relație, el și-a atras ura înverșunată a Irodiadei, ea profitând de prima ocazie ivită pentru a-l omorî pe profet. (Mt 14:1-11; Mr 6:16-28; Lu 3:19, 20; 9:9)
Fratele Irodiadei, Irod Agripa I, s-a întors de la Roma în anul 38 e.n. cu titlul de rege. Aceasta a deranjat-o foarte tare pe Irodiada, întrucât soțul ei, deși era fiu de rege, a rămas doar tetrarh. Ea a făcut presiuni asupra soțului ei, până când acesta a mers la Roma, în speranța că va fi și el încoronat rege și va primi un regat. Flavius Josephus spune că Agripa, fratele Irodiadei, i-a trimis în secret scrisori împăratului Caligula, acuzându-l pe Antipa de conspirație cu parții. Drept urmare, Antipa a fost exilat în Galia, iar Irodiada l-a însoțit. (Antichități iudaice, XVIII, VII, 1, 2; Războiul iudeilor, II, IX, 6)
După decapitarea Sfântului Ioan Botezătorul, judecata lui Dumnezeu a venit asupra femeii desfrânate chiar în timpul vieții sale pământești
CHIȘINĂU, 9 mart — Sputnik. Creștinii din Republica Moldova cinstesc astăzi aflarea capului slăvitului prooroc Ioan, Înaintemergătorul şi Botezătorul Domnului nostru Iisus Hristos.
Sfântul Proroc Ioan a murit de moarte mucenicească, din cauza fărădelegilor lui Irod. Regele Irod Antipa, fiul lui Irod cel Mare, după moartea fratelui său Filip, s-a căsătorit cu soția acestuia Irodiada, făcându-se vinovat de amestecare de sânge (incest). Pentru aceasta, Sfântul Ioan Botezătorul l-a mustrat pe Irod înaintea poporului, chiar şi cu el de faţă. Pentru aceasta, regele l-a aruncat în temniţă, dar nu l-a omorât pentru că se temea de popor. Însă în ziua de naştere a regelui, acesta a băut mult şi după dansul fiicei Irodiadei, Salomeea, i-a promis acesteia că-i va îndeplini orice dorinţă. Sfătuindu-se Salomeea cu mama ei, a cerut să i se taie capul Sfântului Ioan Botezătorul. Şi astfel s-a sfârşit Sfântul Ioan Botezătorul, la porunca unui rege pervers şi a unei femei nelegiuite, care s-a jertfit apărând legea lui Dumnezeu.

Judecata lui Dumnezeu a venit asupra lui Irod, a Irodiadei și a Salomeei, chiar în timpul vieții lor pământești

După omorârea Sfântului Ioan Botezătorul, Irod a continuat să mai guverneze o anumită perioadă. Ulterior, regele arab Aretas a făcut război împotriva lui Irod. Învins, Irod a căzut victimă mâniei împăratului roman Gaius Caligula și a fost exilat, împreună cu Irodiada și Salomeea, prima oară în Galia, apoi în Spania.
Putem observa că moartea unui om se aseamănă, de obicei, cu păcatul săvârșit.
Un exemplu în acest sens ne este dat de către Salomeea, fiica Irodiadei, care a cerut și a primit de la Irod capul Sfântului Ioan Botezătorul pe o tipsie. Trăind în Spania, în orașul Lerida (Loredo), împreună cu exilații Irod și Irodiada, Salomeea a vrut să traverseze într-o iarnă râul înghețat Sikaris. Dar gheața s-a rupt și ea a ajuns în apă până la gât. Gheața s-a strâns în jurul gâtului ei și ea se rotea, dansând cu picioarele în apă precum a dansat cândva la curtea lui Irod. Cu toate acestea, nu a putut nici să iasă la suprafață, nici să se scufunde, până când o bucată ascuțită de gheață i-a retezat capul. Apa i-a purtat trupul în aval, iar capul i-a fost adus Irodiadei pe o tipsie, precum odată a fost adus capul Sfântului Ioan Botezătorul.
                                             Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !

Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


3 comentarii:

  1. Viziunea pare o paralela cu situatia de astazi a neomarxistilor, celor care pe bani grei platiti de la noi promoveaza LGBT-istii , ura de clasa si interesele din afara tarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irodiada a revenit pe pământ și este o desfranata-cantareata Madona.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și ceilalți au revenit pe pământ având aceleași trăsături că acum 2000de ani.

    RăspundețiȘtergere