joi, 16 ianuarie 2020

IARTA-MA TE ROG, DE AM GRESIT !


                                           16 Ianuarie 2020,ora 6,03 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta dimineata,aud un glas care implora iertare asa:
                 "Iarta-ma te rog!
                   Iarta-ma te rog ,daca am gresit !
Iar un alt glas intervine, si spune cu fermitate asa:
               Atâta timp cât vom nega existenta unor lucruri delicate,vom exista intr-o existenta anterioara!"
Să stau in lumina Păcii,să stau linistit;linistit".
Clipă în care,vad un Cer ca un amurg,iar pe Cer se ridicau de la pămant,şiruri intregi de Avioane negre;erau atat de multe incat, au intunecat Cerul.

Dragii mei, sa ne rugam si noi la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne ierte gresalele noastre si sa ne indrepte pe Calea ce duce spre mantuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam ca s -avem pace si liniste in inima si-n suflet ,pace si liniste in tara si in lume.
De vom avea toate acestea si ne vom intari in Credinta,avem tot ce ne trebuie ca sa regasim calea spre mantuire.
                                     Cu dragoste,Maria.

                                                                       
                 
           

14 comentarii:

  1. Razboiul tot mai des si mai clar in viziuni din cauza ca e tot mai aproape.
    Daca ne gindim la cauze as spune cresterea puterii lui Putin in Rusia dar si posibile superfugii la Trump pentru a masca problemele ce le are cu suspendarea.
    Dar la amindoi si la altii din Coreea si Iran conteaza orgoliile dar si puterea unora de a media comflictele si aici ma gindesc la traditia romaneasca din orientul apropiat intre evrei si palestinieni sau in cel mai indepartat unde avem o reputatie buna in a creea punti de dialog si a gasi soluti acceptabile pentru atenuarea cauzelor si a lipsei dialogului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. ne iarta DOMNUL GRESALELE in nici un caz indaratnicia si egoul

    RăspundețiȘtergere
  3. Ascultati acest video in care se vorbeste despre extraterestri si ceea ce trebuie sa se intimple
    Vegeste. Pier Giorgio Caria
    Questo E' L'Obiettivo Degli Eextraterrestri.

    RăspundețiȘtergere
  4. "vom exista intr-o existenta anterioara"- mereu am spus,daca nu exista reincarnare,nu exista nici Dumnezeu. Biserica spune ca nu exista reincarnare. Isus a spus apostolilor( cei putini care au crezut ca mesajul primit de El de la Tatal lui este adevarat) ca vor fi primiti in imparatia cerurilor,fara judecata( ceilalti fiind judecati). Oare, ce le spunea Isus,de era asa de greu de crezut de catre restul oamenilor? Mesajul lui a fost altul,nu banalul: fiti buni ca veti fi apreciati de divinitate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Indaratnicia si Ego-ul acestui popor care se crede ales, desi nicio problema nu s-a rezolvat?! De la traficul cu copii si violenta in familie, hoția generalizata, de la vladica pana la opinca, pamanturile nemuncite si vandute strainilor, apele poluate, padurile rase in continuare, desi platim un aparat urias de protectie a Romaniei, pana la maidanezii ucisi cu petarde in gura sau otraviti, impuscati, spanzurati! Bestialitate! Lipsa crasa de civilizatie! Nasuri trufase pe sus, intr-o tara in dezastru. Si stiti bine de la cine vine trufia...Nicidecum de la ingeri!

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ca cine starneste nenorociri prin actiunile lor nu vor recunoaste in veci. Azi faci o nenorocire, maine alta si asa te transformi in animal fara suflet, fara simtaminte, vezi doar bancnote in fata ta, precum magarul creanga. Ajungi sa crezi ca cine face lucrurile diferit, e prost

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai cei născuți din nou merg la Isus 2 la 100. Asta e adevărul ce spune Ioan 3;3 in biblie

    RăspundețiȘtergere
  8. Greșeli sunt și de partea mea dar și de partea Lui Dumnezeu...
    În curând ultima Sa greșeală o va regreta foarte mult Dumnezeu.
    O sa vedeți despre ce este vorba căci azi dimineață am avut și eu o viziune despre care nu pot scrie nimic acum dar are consecință greșeala de a permite celorlalți sa comita tentativa de crima impotriva cui nu trebuia deși Dumnezeu a promis ca nu va repeta aceasta greseala din păcate a stat impasibil.nenorocirea acum se va abate 8n valuri uriașe de tsunami ce vor lovi coasta de azur Anglia Spania.
    Păcat ,acesta nenorocire putea fi evitata dacă Dumnezeu lua decizia corecta.din păcate decizia nedreaptă va costa peste 200.000.000 milioane de vieți.
    Cat despre viziunea cun avioane am avut o la vârsta de 5-6 ani și este adevărată.au împânzit cerul în deplasare de la nord către sud sud- vest.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU nu greseste niciodata! El hotaraste !!!

      Ștergere
    2. Ba arhanghele o scrii vai de noi! Dumnezeu nu greseste, gresesc doar dracii care se dau Dumnezeu ! Nu mai credeti toate viziunile pe care le aveti, ca nu toate sunt de la Cel de Sus!

      Ștergere
    3. Atunci,de ce ne rugam,ca sa schimbam ce a hotarit Dumnezeu? De ce facem pomeni,pe cine vrem sa mituim?

      Ștergere
  9. Da, falsule arhanghel! Dumnezeu greseste prin bunatate si incredere in oameni. Care fac mereu si mereu la fel. Se infumureaza, uita ca ar trebui sa fie crestini in fapta, fac mizerie pe pamant, se lasa corupti si corup, distrug Creatia si apoi se cearta cu Dumnezeu ca e gresita Creatia. Faci la fel ca evreii, falsule arhanghel. Inclusiv nesimtirea de a te folosi de Numele unui Arhanghel spune cat esti de posedat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt mine revelatia aceasta are f evident legatura cu succesiunea evenimentelor din saptamanile care vor incepe cu ziua cintarilo in Sion.

    RăspundețiȘtergere
  11. ARHANGHEL MIKHAIL
    CUM POT SA TE CONTACTEZ?
    DORESC SA TE INTREB MULTE, PENTRU A CAUTA LAMURIRI.

    RăspundețiȘtergere