marți, 7 ianuarie 2020

GERMANIA ! TRADE IN GERMANIA !

                                    7 Ianuarie 2020,ora 9,47 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,la Sfanta Biserica fiind, desi eram atenta la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,la un moment dat,vad chiar langa mine,in faţa mea pe strana,vad cateva randuri scrise cu litere mici de tipar,circa 3 randuri.
O umbra transparenta imi acopera continutul randurilor si-mi lasa doar 4 cuvinte pe care pot ca sa le citesc,cuvinte ce-mi sunt graite si de un glas:
                      "Germania!
                       Trade in Germania !"
Dragii mei, din păcate,(cred eu) vom auzi de un eveniment sau mai multe care se vor petrece in Germania si nu vor fi deloc placute.
Ce anume va fi sau cand vor avea loc, eu nu stiu a va spune.
Sa ne rugam insa,Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu ne lase de izbeliste ,si sa ne apere Tara si pe toate celelalte popoare din lume.
Sa avem PACE si liniste in lume fratilor! In aceste clipe, Pămantul fierbe sub greutatea si pericolul armelor nucleare.
Daca nu avem PACE pe pămant,nu avem nimic!
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.
                                 Prieteni dragi,

                 Imagine similară.

LA MULTI ANI si inca doua volume noi,

                           ale 

       ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT !


           Anul acesta,volumul 4 si 5 !

                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta,2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
                                     

8 comentarii:

  1. Probleme economice cu industria auto,cind ei 'stranuta noi racim' cu accesoriile pentru masinile lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibile atentate in Berlin, Munchen, Stutgard sau Hanovra initiate de iudeeo masoni si apoi dat vina pe arabimea siriana sau turca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici economia romaneasca nu o mai duce asa de bine,incetineste,asa ca atentie la cheltueli si la punga-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. In viata mea nu mi-o placut de ei,ca natie,probabil ca pentru tot ce au facut in al doilea razboi mondial...

    RăspundețiȘtergere
  5. World Trade Center,New York,11 sept.,atacul terorist care a inspaimantat lumea,totusi n-as vrea sa se mai intample niciodata o asemenea tragedie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Panica este pt cei care nu au credinta adinca cunoastere nici abandom. Aoleu aoleu ..rugaciunea ingrojorata nu este ascultata ci e un deranj asupra pacii cu care Dumnezeu lucreaza. Cind esti abandonat lui Dumnezeu El rezolva lucrurile fara nici o rugaciune.
    Si oricum are un plan deja stabilit pe care il va urma oricit te panichezi sau ceri altceva nestiind care e planul.
    Totul se face exact asa cum trebuia de la inceputul creatiei. De ce ar face altfel acum?
    Pt ca noi ne dorim aleceva fata de scopul lui Dumnezeu ..iar scopul Sau este sa ne predea lectii sa ne cizeleze caractere forjind si cu bine si cu suferinte dupa cum e nevoie condicind omul pas cu pas acolo unde ttebuie la momentul potrivit cu suisuri si cadeti ridicari si portiuni de linie drepta .
    Si atunci noi de ce vrem sa nu ne fie si rau ci doar bine daca avem nevoie ? Nu ne opunem asa efortului lui Dumnezeu si evolutiei? Nu vedem padurea din cauza copacilor..
    Degeaba te rogi daca nu te stradui ..cum sa fii detasat ? Ce sa faci ca sa fii detasat neimplicat nestresat nepabicat ? Uneori nu trebuie sa faci nimic ci sa nu mai faci sa nu mai gondesti prin stapinirea fata de sine care trebuie crescuta tocmai prin manifestare. Alteori ttebuie sa cercetezi sa afli planul lui Dumnezeu macar din profetiile binlice care nu trebuie citite ci studiate cu rabdare pt a sesiza ibtelesurile reale si a face corelarile intercontextuale corecte. Profetiile temei eschatologice se intilnesc in anumite carti biblice indeosebi in unii Psalmi Isaia Ieremia Iezechiel Daniel Avacum Miheia Sofonie Agheu Zaharia Maleahi si 2Mac.2.4-11 fara de care talmacirea celor din NT este gresita insa chiar si asa necesita o mai mare credinta pt a sesiza si crede ce a vrut sa spuna de fapt in contextele vagi plus ca anumite contexte din Apocalipsa mai ales vor fi corect intelese (nici atunci crezute majoritar) abia dupa darea in vileag din partea lui Cineva Duhul Sfint.
    Nu va bazati pe preotime in privibta temei eschatologice nici pe variante de talmacire a Apocalipsei pt ca in Facultatile si Semibariile de teologie nu se studiaza eschatologia ea fiind mai degraba un domeniu de cercetare cu taine de diferite tipuri care nu ar trebui dovulgate tuturor si o mare varietate de profetii profetii unele contrare unele greu credibile unele false sau modificate altele declarate pe nedrept necanonice. Sfinti au fost multi dar au refuzat talmacirea Apocalipsei pt ca oamenii ttebuie sa ttaca ei insisi prin viitoarele incercari ale credintei si pt ca cei nescrisi nu trebuie sa treaca asa cum nu au trebuit sa treaca nici pe vremra lui Iisus. O talmacire corecta va exista dar din partea unui profet pacatos ca sa le fie momeala si prolej de poticnire fanaticilor in timp ce Dumnezeu il curateste il despatimeste. Aceasta din urma e o profetie rusa a unui cunoscut raposat ierarh rus cu daruri de cunoastere ca si Arsenie Boca si caruia unii ii atribuie o talmacire care de fapt nu a fost scrisa de el in ideea ca el si chiar Dumnezeu s.ar fi razgindit. Toate talmacirile sint gresite pt ca nu au tinut cont de profetia proorocitei Ana din Pontul Euxin si pe fir si de revelatia secretizata Dogma Adevarului de la Iisus si Maria detinuta cum necum dar detinuta la virf de cele 4 mari denominatiuni crestine. Doar adventismul a primit porunca sa o tainuiasca pina la un termen restul au libertatea sa o catehizeze si chiar recomandare dar Dumnezeu stia ca nu o vor face. Ea ar fi permis reunificarea crestinatatii ba chiar a tuturor marilor religii mai putin sectele lor extremiste. Putini din cei ce o cunosc o si cred dar ea a fost data ca sa dea in vileag starea reala a crestinatatii la virf si la baza pt ca desi unii o cred nu au curaj stiind ca e greu de purtat dupa atita amar de vreme in care au fost promovate si idei gresite in timp canonizate din necesitari de monent. Nu a existat apoi curaj pt a fi indreptate dar Dumnezeu se va folosi si de ele sa tina la distanta pe cei care acum nu vor putea purta mai mult causil lor fiind deja prea plin cu altele.

    RăspundețiȘtergere