duminică, 5 ianuarie 2020

FLACARA VIE A IRAKULUI ,ESTE DE RÂSUL LUMII !

                     11 Ianuarie 2019,ora 6,38 dimineata !

                               Dragii mei,

In aceasta dimineata dragilor aud glas care spune ceav despre Irak.
Glasul intreaba cu uimire 

asa :
             " Irak ? 
              Flacara lor vie, este de râsul lumii."
Dragii mei ,ce fel de flacara vie are Irakul ,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu este faptul că, IRAKUL se va confrunta cu grave probleme ,din pricina razboaielor  pe care le duc de ani de zile cu Iranul.
Iata un articol :

22 nov. 2018 - 28 sept. 2014 - Irakul va dispărea de pe faţa Pământului ! Va fi sters de pe faţa ... Cred ca Mesajul de mai sus, nu va aduce nimic bun pe plan ...

                      27 Septembrie 2014, zori de zi !

                                                  Dragii mei, 

 Desi este ora 3,10 noaptea, eu inca mai scriu la calculator.

Si astfel dragilor aud un glas,care spune asa :

                         "Pământ  Islamic !

                  Şi astfel , să cat la Pământ Islamic.

              O  să  cat la Pământ Islamic, prin Post şi Rugăciune !

               Nu vor nicio celulă! Nici de cenuşă şi nici de zahar !

  Irakul  va  dispărea  de pe faţa   Pământului ! 

 Va fi sters de pe faţa Pământului ,IRAKUL ! "

Dragii mei, din păcate asemenea vesti,nu sunt deloc bune !

Dar cine se poate pune cu VOIA  LUI  DUMNEZEU CEL  ATOTPUTERNIC ?

Cum va fi VOIA  SA , asa se va intampla.

Sa ne rugam si noi dragilor,pentru fratii nostri, oriunde s-ar afla ei. Se întâmplă atâtea crime, atâtea nenorociri în toată lumea asta mare .

Sunt atatea suflete care ,nu au macar nici Apa de baut si o coaja de pâine.

Cred ca Mesajul de mai sus, nu va aduce nimic bun pe plan International.                        

                                      Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Irakul nu este în război cu Iranul. Conducerea irakianå a început să facă formele legale prin care să-i trimită acasă la ei pe americanii care după căderea lui Saddam Hussein le-a adus cadourile americane jaf, război și sărăcie. Probabil că Irakul va fi scena confruntării între americani și grupările iraniene. Oricum ce a fost până acum a fost pistol cu apă față de ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irakul , in final, se va uni cu Siria si vor fi o singura tara, de religie SUNNITA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aiurea! Religie sunnita! Religia este islam. Siitii sunt o secta. Sunitii o alta secta. Au in comun monoteismul si asta ii va uni cand isi vor da seama ca vor americanii si evreii sa-i extermine. Pentru ca sunt multi si inca nu s-au stricat de tot. De fapt, au si ei semnele sfarsitului de Timp ca si crestinii. Printre altele, faptul ca oamenii vor citi Coranul si Biblia si nu le vor trece cuvintele mai jos de gat. Adica, nu vor ajunge in inimă, nemaiputand decodifica corect mesajele ezoterice. Vor vorbi vorbe asa cum vorbesc si crestinii, dar nu vor mai intelege ce vorbesc. Inimile impietrite resping Cuvantul.

      Ștergere
  3. Am mai scris ca jigodiile astea ale noastre, in jcurile lor, de care multi nici n-au habar, au pus nume victimelor, nume de tari, orase, ca in filmul casa del papel. Probail ca auziti conversatii de-ale.lui Base cu alti,,extraluminati,, ca el

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit ieri o emisiune (B1) cu doi specialisti unul militar pe chestiunile orientului mijlociu si am facut legatura cu citeva profetii in domeniu ..desigur nu va pot reda tot ce au spus ei in mai bine de o ora fiind f bine documentati inclusiv istoric.
    A existat un razboi intre Irak si Iran care a durat 8 ani pe vremra lui Sadam.
    Expertii au o parerea opusa celei propagandei ruse in lume antiamericana care are tendinta sa acuze rolul de jandarm al Sua acolo unde poate recupera econom8c efortul financiar militar. Raul cel mare fiind factiunile extremiste noncoranice gen Al Kaeda si Isis iar pe locul doi alte regimuri factiuni care desi aparent coranice organizeaza atentate genociduri represiuni decapitari incarcerari atit intre ele cu victime populatia civila cit si impotriva occidentului ambasadelor si care nu respecta tratatele internationale de comert liber inclusiv in afara apelor lor teritoriale si nici tratatele de neproliferare a armelor nucleare.
    Conducerea politica partial si cea militara a Irakului este preluata cu pasi mici de agenti secreti iranieni care fac politica si servesc interesele Iranului in Irak inclusiv prin violentele de mai sus care insa ca toti politrucii cauta sa obtina suportul emotional al populatiei prin propaganda dusmanoasa si atentate organizate contra occidentului.
    Ratificarea din Parlamentul irakian nu se refera la expulzarea militarilor Sua ci ai intregii coalitii Nato inclusiv cu spitale de campanie din zona in ciuda faptului ca armata irakiana este inca mult prea slaba ca sa poata face fata macar gruparilor paramilitare proiraniene etc darmite a unui alt razboi cu Iranul.
    Se pare ca Iranul nu doreste ca Irakul sa aibe armata avind si tradatori infiltrati in ea. Exista posibilitatea ca Irakul sa fie scindat teritorial pe criterii religioase antagonice din interese politice iraniene.
    Biblic rostul justitiar adevarat selectiv al Sua si Nato partial ca act de aparare preventiva este exprimat de versetul din VT care spune "In zilele din urma ramasita lui Iov se va gasi in fruntea popoarelor celor mai puternice si de acolo va fi biciul lui Dumnezeu impotriva pacatosilor"
    Alt lucru care ar trebui inteles este ca dreptul unui neam de a avea o tara proprie la Dumnezeu nu este un drept de la sine inteles ci un lucru care se cistiga nu exclusiv 8n plan militar ci in primul rind spiritual. Daca nivelul spiritual e sub barem pierzi acest drept ca si in trecut Israel care nici azi nu sta prea bine avind inca sabia lui Dumnezeu promisa deasupra capului.
    Lovitura cu drona americana este de fapt un raspuns inclusiv de aparare atit la foste atentate contra Sua in zona cit si contra unuia in pregatire organizate de cei doi lideri ucisi.
    Astfel de lovituri numite in limbaj militar preemptive nu sint o noutate fiind mult mai des folosite de Israel inclusiv contra unor facilitati militare destinate atacului asupra lor.
    Bublic in citeva contexte se profeteste ca anumite zone vor ramane pustii intre care Babilon (Irak cel putin) Edom si Moab. Iar in unul din cazuri exista si motivul si anume ca au luptat contra lui Dumnezeu. La fel aceeasi motivatie se regaseste si in Isaia66 cu referire la cadavreme care inca mocnesc vazute la iesirea din case pe drumul catre adunare.
    Azi Dumnezeu inca nu este combatant intro anumita tabara dar va fi dupa cintarile din Sion. Cineva Savakt ca fi totodata cel care va zgindari razboiul contra Sa ca sa cada asupra Israelului toate partile fiind vizate de pedeapsa divina corectionala aducatoare de dreptate si de schimbare a lumii.
    Popoarele care refuza si dupa razboi sa se converteasca la religia sfintilor Sionului ci continua hula si impotrivirea planificind actiuni dusmanoase nu vor avea parte de ploaie cel putin Sarbatoarea corturilor din Zah.14.17-19 insemnind unitatea religioasa.
    Amenintarile verbale irakiene la adresa Sua este ca amenintarea unui purice la adresa unui elefant cita vreme forta militara si alocarea bugerata irakiana este de cel putin 1200 ori mai mica decit cea Sua. Unica victorie fiind cea de imagine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde ce intelegi prin popor puternic. Daca ar fi s-o luam asa, musulmanii sunt puternici prin credință. Monoteism inseamna ca deja te-ai unificat in Tatal, iesind din treimea care fragmenteaza. In Tatal este Inceputul si Sfarsitul. Trei va deveni Unu. Oamenii nu se vor mai scinda singuri in religii si secte. Zidurile artificial puse intre oamenii-frați in Dumnezeu vor pica, provocand crize de furie traficanților de arme. Pentru ca asta fac acum conducatorii lumii: trafic cu arme. Si fabrică razboaie.
      Americanii sunt distruși din cauza crimelor. Au mult sange pe maini. Inclusiv asupra propriului popor. Tot pe B1 a fost un documentar despre companiile farmaceutice si experimentele făcute pe cobaii americani cu medicamente ce contineau cocaina. I-au facut dependenti de cocaina, apoi au retras medicamentele de pe piață, oamenii devenind ulterior dependenti de heroina, victime ale traficantilor de droguri. Americanii au orase intregi distruse si foarte multi saraci. Oameni ai străzii. Le dai altora lectii abia dupa ce ti-ai făcut curat acasa la tine. Si cei mai putin scoliti romani știu ca americanii sunt in Orientul Mijlociu pentru petrol si ca sa provoace zazanie, dupa care se prefac ca sunt pacifisti si eliberatori.
      Crestinii sunt undeva la mijloc, frunze bătute de vant, cu un ochi la slanina si unul la faina, oile cele mai manipulate de catre politicieni. Cand crestinii cred in democratie cu care L-au inlocuit pe Hristos si voteaza bandiți in fruntea tarilor lor, acceptând chiar si preoți masoni, inseamna ca deja L-au trădat pe Hristos si L-au inlocuit in inimile lor cu idoli. Asa ca...nu da tu verdicte. Nu esti Dumnezeu. Stie El cum si prin cine va pune cu botul pe labe Minciuna.

      Ștergere
    2. Aurelia,ai dreptate!

      Ștergere
    3. Mihai 35, ia de citește articolul de mai jos. Mai sunt si oameni care văd prin Romania...

      https://www.justitiarul.ro/qasem-soleimani-si-ceea-ce-urmeaza/

      Ștergere
  5. IRAKUL a fost Babilonul din istoria Orientului apropiat-iata ceasul a batut si tara este de nerecunoscut-DUMNEZEU a lasat omul sa aleaga intre bine si rau-ei au ales

    RăspundețiȘtergere