marți, 21 ianuarie 2020

DOUA SUFLETE SUFERA DE FRIG ! MARIA HANDIC A RAMAS FARA LEMNE !

                                                         Prieteni dragi, 

                   Telefon Maria Handic:

0725646379
CONT DONATII pentru ROMANIA :


RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Mi-a trimis dna MARIA HANDIC un mesaj pe telefon in care,m-a rugat tare mult ca sa-i mai public inca o data durerea ei de suflet.
A ramas fara lemne si nu are bani ca sa-si cumpere.Mi-a spus ca a intrat in contul ei doar 200 de lei si nu poate sa cumpere lemne cu ei,nimeni nu-i vinde lemne doar de 200 lei.
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
Dragii mei,haideti sa facem o fapta buna si s-o ajutam pe dna MARIA HANDIC si pe baiatul ei CLAUDIU cu un grav handicap, s-o ajutam ca sa nu mai stea in frig.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va deschida camara sufletului, unde este Lumina Invierii Lui Hristos, Lumina care ,sa va imbuneze inima si sa sară in ajutorul acestor 2 suflete.
Cu dragoste si cu recunostinta ,Maria Ghiorghiu!
Iata cum o putem ajuta pe dna Maria Handic:
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
                         18 ianuarie 2020, 

                            Prieteni dragi,
Mi-a scris dna Maria Handic cateva randuri,in care ma roaga sa republic mesajul ei in care,cere ajutor de la noi toti.
Nu mai are lemne deloc, doar pentru vreo 2 zile, iar atat dansa cat si baiatul dansei cu grave probleme de sanatate,urmeaza sa sufere de frig.
Vin si eu dragii mei, cu mare rugaminte ca sa punem mâna de la mâna ,si s-o ajutam sa-si mai cumpere cateva lemne de foc ca sa poata trece si peste iarna aceasta.
Cine vrea si poate ca s-o ajute pe dna Maria Handic ,o poate suna la acest numar de telefon:          RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
           
Telefon : 0725646379

Iata si articolul mai vechi:
                                   
                           Dragii mei,
M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK :

RO72RZBR0000060011810593 !

Iar telefonul doamnei este:
0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379.


P.S.
                          22 Martie 2015 ,ora 14,15 !
                        Dragii mei, 

Să nu judecăm pe cei care îi găsim la orice colţ de stradă, stând cu mâna întinsă..
Dumnezeu ni i-a lăsat si pe acesti Semeni ai nostri, ca să ne încerce bunătatea inimii fiecăruia dintre noi.
Stim că sunt si şarlatani sub chip de Cersetori, dar pe acestia îi putem vedea si deosebi de cei care, au cu adevărat nevoie de un colţ de pâine si de o hăinuţă.
În mâna întinsă a fiecărui Cersetor, poate sta Mâna Lui Hristos, ca să ne incerce Mila si Dragostea noastra fata de Aproapele.
Iată ce spune dragilor ,un glas astazi in timp ce scriam aici pe Blog.
Citez :  .
                        " În partea aceea , care ceream pâine !

          Dar un alt glas dragii mei, spune :

                    Imediat!"

Şi în acest moment dragii mei, văd o strada spre Apus, unde stau unul lângă altul multi oameni necajiti si cu mâinile întinse.
Acolo printre ei, cred că se afla si acea persoana care a indicat locul unde statea la cersit, pentru o bucata de pâine.  
Glasul care a spus : Imediat, era glasul Îngerului Păzitor care, avea acum în grija Sa  sufletul acestui Cersetor . 
Asadar ,Cersetorul trecand si el la Domnul, acum era dus de Îngerul Său Păzitor peste tot locul pe unde el a fost în timpul vietii. I se arăta pas cu pas ce a făcut din clipa în care a venit pe lume si până a trecut la Domnul.
Dragii mei, să fim ferm convinsi că :

   EXISTA VIAŢĂ  DUPĂ  MOARTE !
Să fim ferm convinsi de faptul că , atunci când facem un Bine, acest Bine se va întoarce la noi si la cei dragi noua, însutit de la Bunul Dumnezeu.
Dragilor, să avem mila de bătrâni, de săraci si de cei bolnavi.
Să-i miluim cu ce putem si cu ce ne lasă inima.
Să nu-i judecăm, sa nu-i jignim, si să nu trecem nepăsători pe lângă ei.
Daca nu ne lasa inima ca sa-i dam ceva, măcar sa ne punem lacăt la gură si la minte !
Iisus Hristos ne spune:
                       Mantuitorul Iisus Hristos ne asteapta sa-L cercetam si in cei aflati in inchisoare. Cercetarea celor din inchisoare este totuna cu cercetarea lui Hristos, precum El insusi ne spune: "Adevarat zic voua, intrucat ati facut unuia dintr-acesti frati ai Mei, prea mici, Mie Mi-ati facut" (Matei 25, 40).
                           
Aşadar fratilor, să facem BINELE si sa uitam că l-am făcut, pentru ca nu cumva să ne ispiteasca diavolul si sa asteptam rasplata ,de la cel căruia i-am făcut BINELE.
Aşa să ne ajute BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, Amin !
                                 Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. e greu pt acesti oameni dar trebuie sa ceara siajutor social pentru lemne la primarie-DOMNUL SA-I AJUTE ca si noi stam la limita suportabilului

    RăspundețiȘtergere
  2. e greu pt acesti oameni dar trebuie sa ceara siajutor social pentru lemne la primarie-DOMNUL SA-I AJUTE ca si noi stam la limita suportabilului

    RăspundețiȘtergere
  3. Să le dea Maria Ghiorghiu din pensia specială pe care o încasează. Spuneai că nu este un efort prea mare pentru buget dacă se dă unora pensii speciale așa că nu mai cerșiți și cumpărați-vă lemne. Cerșetoare nesimțite vă faceți blog ca să cerșiți. Blog de cerșetorie. Maria Cerșetoarea Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim21 ianuarie 2020, 19:45
      Dumnezeu sa te ierte pentru rautatea inimii si sufletului tau!
      Da,am si eu o pensie mai "speciala",704 lei ,pensie de boala,pe care o primesc pe drept. Adica,pentru HEPATITA C,pentru ULCER VARICOS operat de 3ori, pentru Circulatie cronica venoasa deficitara, si pentru cele 7 interventii chirurgicale pe care le am numai pe abdomen. Nu ca ar trebui sa-ti dau tie socoteala, rautate ce esti, ci ca sa vezi ca nu ai dreptate si ca vb gura fara tine.Roaga-te la Dumnezeu ca sa nu treci prin ce am trecut si trec eu,si sa iei o pensie de 704 lei, si nici sa nu-ti puna la socoteala acest pacat.Roaga-te ca sa te ierte si ptr dna MARIA HANDIC,care are 80 de ani si un baiat de 47 care nu se poate spala, nu poate manca,nu poate vorbi,nu poate merge singur.Roaga-te la Dumnezeu ca sa te ierte ca ai jignit pe toti cei care au cu adevarat nevoie de ajutor si nu se pot descuraca.Aici as adauga pe DIDINA, pe SILVIA, pe ILEANA bolnava de CANCER, si-or mai fi cateva persoane care m-au rugat sa le public necazul.Daca nu vrei sa ajuti, nu ajuta!!! Nimeni nu-ti baga mana in buzunar! Dar,nu face pacate! Tot ce tu spui si scrii aici,din păcate,se vor rasfrange asupra ta si a celor dragi tie.Asa plateste DUMNEZEU,acolo unde ne doare mai tare! Mai bine ti-ai cere iertare de al toti cei enumerati aici ,dar mai ales de la DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI,ca sa nu iei tu asupra ta toate suferintele lor!

      Ștergere
    2. 22 Martie 2015 ,ora 14,15 !

      Dragii mei,



      Să nu judecăm pe cei care ,îi găsim la orice colţ de stradă, stând cu mâna întinsă..

      Dumnezeu ni i-a lăsat si pe acesti Semeni ai nostri, ca să ne încerce bunătatea inimii fiecăruia dintre noi.

      Stim că sunt si şarlatani sub chip de Cersetori, dar pe acestia îi putem vedea si deosebi de cei care, au cu adevărat nevoie de un colţ de pâine si de o hăinuţă.

      În mâna întinsă a fiecărui Cersetor, poate sta Mâna Lui Hristos, ca să ne incerce Mila si Dragostea noastra ,fata de Aproapele.

      Iată ce spune dragilor ,un glas ,astazi in timp ce scriam aici pe Blog.

      Citez : .

      " În partea aceea , care ceream pâine !



      Dar un alt glas dragii mei, spune :



      Imediat!"



      Şi în acest moment dragii mei, văd o strada spre Apus, unde stau unul lângă altul, multi oameni necajiti si cu mâinile întinse.

      Acolo printre ei, cred că se afla si acea persoana ,care a indicat locul unde statea la cersit, pentru o bucata de pâine.

      Glasul care a spus : Imediat, era glasul Îngerului Păzitor,care avea acum în grija Sa, sufletul acestui Cersetor .

      Asadar ,Cersetorul trecand si el la Domnul, acum era dus de Îngerul Său Păzitor peste tot locul, pe unde el a fost în timpul vietii. I se arăta pas cu pas, ce a făcut din clipa în care a venit pe lume, si până a trecut la Domnul.

      Dragii mei, să fim ferm convinsi că :

      EXISTA VIAŢĂ DUPĂ MOARTE !

      Să fim ferm convinsi că , atunci când facem un Bine, acest Bine se va întoarce la noi si la cei dragi noua, însutit de la Bunul Dumnezeu.

      Dragilor, să avem mila de bătrâni, de săraci si de cei bolnavi.

      Să-i miluim cu ce putem si cu ce ne lasă inima.

      Să nu-i judecăm, sa nu-i jignim, si să nu trecem nepăsători pe lângă ei.

      Daca nu ne lasa inima ca sa-i dam ceva, măcar sa ne punem lacăt la gură si la minte !

      Iisus Hristos ne spune:

      Mantuitorul Iisus Hristos ne asteapta sa-L cercetam si in cei aflati in inchisoare. Cercetarea celor din inchisoare este totuna cu cercetarea lui Hristos, precum El insusi ne spune: "Adevarat zic voua, intrucat ati facut unuia dintr-acesti frati ai Mei, prea mici, Mie Mi-ati facut" (Matei 25, 40).



      Aşadar fratilor, să facem BINELE si sa uitam că l-am făcut, pentru ca nu cumva să ne ispiteasca diavolul ,si sa asteptam rasplata ,de la cel căruia i-am făcut BINELE.

      Aşa să ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, Amin !

      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    3. Mai Anonim, ai grija cand ranesti un om.Poate Dzeu il iubeste !

      Ștergere
    4. Nu o mai batjocoriti pe d-na.Maria!Dumneaei doreste sa ajute pe toata lumea care apeleaza la dansa! Nimeni nu stie ce se potate intampla a doua zi!Mai bine rugati-va ptr.oamenii necajiti! E mult mai simplu!D-na.Maria,iau asupra mea toate jiģnirile aduse dumneavoastra!Eu scriu f.greu din cauza parkinsonului,cu multe greseli si de aceea nu am mai postat! Maria H

      Ștergere
    5. Maria H nu se poate sa apelezi la primarie si sa nu existe o solutie legala pentru ajutor la incalzire. Eu stiu ca se completau niste formulare in care se trecea venitul pe membru de familie si daca te incadrai la baremurile lor primeai subventie la incalzire.

      Ștergere
  4. Este bine să ajuți, dar sunt nevoi zilnice, care necesită efort mare. Biserica primară, prin preot, cunoștea nevoile neprevazute, urgente ale oamenilor, si solicita donatii pe loc de la credincioși, sau îi organiza ca ajutorul să fie real. Sunt preoți care se implică și in a i iu ajutsasa își f aca dosare bc sociale, sau cereri pt obținerea subvenției dela stat pt incalzire. Sist de asigurare sociale la noi e bine pus la punct, dar oamenii nu își cunosc dreprurile, ex băiatul dânsei are handicap gradul unu (care primește pensie) si are drept la însoți tor, care poate fi mama sa, si ea primind indemniz de însoțitor, pe lânga pensia ei. In acest sens trebuie ajutați, prin preotul apropiat lor, care îi pastoreste. Sa revenim la faptele din biserica primara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Covasna,asa ceva nu exista! Maria H

      Ștergere
    2. Adică cum nu exista, Covasna nu e în România?! Legea e lege, indiferent în ce colt al tari am fi! Putina ambiție și curaj.

      Ștergere
    3. Doamna Maria, Certificat de incadrare in grad de handicap exista in toata tara. Legea 448/2006 reglementeaza protejarea persoanelor cu handicap.Ajutorul pentru incalzirea locuintei se acorda in toata tara. Mergeti la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (S.E.C.P.A.H.) din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului situat în municipiul Sf. Gheorghe, str. Presei nr.8/A, jud. Covasna si intrebati care este procedura de incadrare in grad de handicap.

      Ștergere
    4. Mai oameni buni vorbiti despre o femeie de 80 ani, nu mai reuseste sa le faca si inteleaga pe toate! Daca e cineva din zona dansei si o poate ajuta sa mearga cu dansa la toate serviciile, oficiile astea.. asta e ajutor! Eu din pacate locuiesc inBuc si nici cu banii de bilet tren nu stau prea bine, si nici cu timpul.

      Ștergere
    5. Asta-i cea mai buna soluție, s-o ajute cineva să-și rezolve problema, dar faptul ca spune ca în Covasna nu exista asa ceva, mi se pare nepăsare-delăsare.

      Ștergere
    6. 19:37, nu-i nici nepasare si nici delasare. Acolo in zona aceea romanii sunt in minoritate. Este mai usor pentru cei de etine maghiara sa se descurce.

      Ștergere
    7. Pana acum ce a pazit, de ce nu a cautat ajutor legal cat a fost in putere? Ce se va intampla cu baiatul dupa moartea ei? Chiar nu s-a ingrijit de asta? E un caz social prevazut in lege. trebuie sa existe solutii dar nu s-au ingrijit de asta la timp.

      Ștergere
    8. Aveți dreptate,! 22.10 nu contează au drepturi egale.

      Ștergere
  5. Doamne ocrotește poporul tau,cu mila si îndurare.
    Uite ca de aceia mai lasa Dumnezeu fără zăpadă ca sunt mulți oameni necăjiți.
    Doamne Ajută

    RăspundețiȘtergere