joi, 23 ianuarie 2020

BASARABIA SE VA UNI CU PATRIA MAMĂ, ROMÂNIA !

                            Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

                                 
                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet, catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer, la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor, se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

Brusc,aud si o muzica uimitoare, cu versuri minunate, iar aceasta era ,HORA  UNIRII :
  •  Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :
  •                  "UNIREA !"
  • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI, si ca de un magnet atrasă, pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta,si devine O INIMĂ mai mare, in care ,Stelele care o formau,au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta, pe ritmul muzicii.
  • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
  • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte, că ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim, va fi din nou reântregită.
  • Republica Moldova, va reveni la Ţara mamă,România. 
  • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este că, ROMÂNIA îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia, care  ne-a fost luata pe nedrept ,în mod oficial în 1944.  
Bucura-te  BASARABIE ! ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă ,larg deschise.
               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că ,este timpul să revii Acasă, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim! 
  •                                      Cu dragoste,Maria. 

Ultima oră 4 Februarie 2016, ora 14:39

Ambasadorul Rusiei la Chișinău își bate joc de R. Moldova și declară că susține integritatea țării


Prim-ministrul Pavel Filip l-a primit astăzi pe Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
În cadrul întrevederii, au fost trecute în revistă chestiunile de pe agenda bilaterală şi menţionată deschiderea reciprocă pentru un dialog constructiv, în vederea dezvoltării relaţiilor între Republica Moldova şi Federaţia Rusă în toate domeniile de cooperare. Totodată, Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău i-a înmînat lui Pavel Filip scrisoarea de felicitare semnată de Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev.
Subiectul principal al discuţiei l-a constituit activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, care nu s-a reunit pe parcursul ultimilor trei ani. Cei doi oficiali au menţionat necesitatea reluării activităţii acesteia şi convocării, cît de curînd posibil, a şedinţei Comisiei interguvernamentale cu participarea co-preşedinţilor din ambele părţi.

                                              26 -27 August 2016,ora 1,10 !

                                            Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care striga :
                 ”Basarabia! Basarabia! Basarabia!

În timp ce un alt glas ,spune asa :
                     Să colindăm ați spus!
             Să colindăm Basarabia!”

Dragii mei, ce fel de colind va fi in BASARABIA, bun sau mai puțin bun,eu nu stiu.
Dar e clar ca vom auzi de BASARABIA,in care se va petrece ceva . Sa nadajduim însă, ca va fi ceva de bine. 
                                        Cu dragoste,Maria. 

BASARABIA ,SE VA REUNI CU PATRIA MAMĂ, CU ROMÂNIA ...

https://plus.google.com/.../aKLWf9jdU1f

Translate this page
Feb 5, 2016 - BASARABIA ,SE VA REUNI CU PATRIA MAMĂ, CU ROMÂNIA !BASARABIA , VA REVENI LA PATRIA MAMĂ ! LA ROMÂNIA !




BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ...


https://plus.google.com/.../dCQUphB8g3f

Translate this page
Sep 2, 2016 - BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA ! BASARABIA !BASARABIA ! BASARABIA 


9 comentarii:

  1. Daca Unirea asta inseamna mai multe sacrificii, mai multe vieti distruse, pentru ca romanii , se pare, s-au agatat cu dintii de mitul sacrificiului, altfel nu stiu a face nimic decat cu GENOCID, mai bine lipsa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi cer scuze ptr.greweli!(imi tremura tare mmqinile)! Doresc sq le multumesc tituror acelora care,mi-atti intins oo mana de akjutor si de data aceasta! Mq rog ptr.toti ! Cei care posteaza cu atata rautate la adresa d-nei.Maria,bunul Dymnezeu sa le deshida sufletul! Cu respect va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. asa este-se lasa cu lupte crancene ca rusii nu se dau in laturi de la ucideri

    RăspundețiȘtergere
  4. Profetiile la care am avut acces nu vorbesc de unire prin lupta cistigata cu arma ci daruita de Dumnezeu dupa urgie prin darimarea tuturor regimurilor dictatoriale din kume prin intermediul cataclismului general.
    Adevarat ca pina la urgue Rusia va invada si Ukraina si R.Mokdova obtinind si judetele moldovei de dincoace de Prut cu mina unor politicieni romani care au mult de cistigat din Romexit si din iesirea din Nato asumate politic in Parlament.
    Reintregirea tarii cu o usoara extindere va fi in citiva pasi si va cuprinde si alte teritorii care fie ar trebui sa fie de drept ale tarii fie nu dar vor cere sa faca parte din noua Romanie (Savaot o va boteza Dacia desi nu acopera decit partial vechea suprafata a fostei Dacia desi si ea variabila in timp in antichitate. Atractia apartenentei la viitoarea tara de pelerinaj binecuvintata suplimentar ca fi mare.
    Forma finala va fi aproape rotunda ("dodoloaza" cum era exprimat intro profetie de acum citeva secole mediatizata mai mult in trecut) cu exceptia partii de sud care va fi dreapta orizontala in mare parte pe linia cursului Dunarii dar cu extindere in dreapta si in stinga intre care si o parte din Cadrilater (azi din Bulgaria ) fost romanresc in anumite perioade ale istoriei. Decizia care teritorii sa fie si care nu primite si pina unde in urma cererii lor va fi luata de Savaot Cineva impreuna cu o Comisie romaneasca politico istorica. Forma se va putea spune ca este de Soare care tocmai rasare din Mare sau de potcoava de litera Omega care simbolizeaza curcubeul simbolul noii religii si al Chakrei nr 7 care face legatura cu Dumnezeu fiind numita atunci si forma de bhandan un termen sanscrit care inseamna protectie harica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-ai zăpăcit cu Savaot Cineva! Da-ne niște explicații, cine-i?!

      Ștergere
    2. SAVAOT, în expr. „Domnul Savaot” (ebr. „yhwh Sabaot”) = „Domnul oștirilor (cerești)”; atribut al lui Dumnezeu, care apare mai ales în „Vechiul Testament” și în Psalmi.

      Ștergere
  5. Nu va exista nicio unire cu Republica Moldova...cel putin in urmatorii 50 de ani! Rusia va anexa Moldova prin vointa politicienilor basarabeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Chisinau municipalitatea a vandut cimitirul eroilor romani aflat in oras. Este vorba de 1,8 ha teren aflat in zona buna a orasului Chisinau. In concluzie, hai sa nu ne mai gandim la unire!

      Ștergere