duminică, 26 ianuarie 2020

APOCALIPSA ! INCEPE APOCALIPSA !

                                          26 Ianuarie 2020,ora 7,17 !

                                Dragii mei,

In aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune asa:
                   "Apocalipsa!
  Iar un alt glas intreaba cu uimire:
                      Din nou Apocalipsa?
Iar raspunsul a fost asa:
                     A-po-ca-lip-sa !"
Clipa in care, mi se arata un Cer de foc cu multe umbre de toate formele.Era un Cer înspaimantator.
Dragii mei,oricat s-a incercat pâna acum a se reda imagini cu si despre Apocalipsa,nu exista comparatie cu ceea ce mi s-a aratat cu Puterea Duhului Sfant, ce inseamna cu adevarat un Cer de Apocalipsa.
Eu am gasit ceva ,usor asemanator pe net:
                        Imagini pentru cer rosu.
Dragii mei, am scris adeseori despre Venirea Lui Iisus Hristos in Noul Său Ierusalim ,numit Romania Adevarului Duhului Sfant.
Stiu,multi nu au crezut si nici nu vor crede pana cand,nu vor vedea cu ochii lor sau cu sufletul lor acolo Sus in Ceruri.
Multi ar dori sa creada,dar inca au mari indoieli;dar nu resping cu totul aceasta noua venire a Mantuitorului in Romania Noului Ierusalim.Avem insa ,si semeni care se impotrivesc cu indarjire, cu violenta verbala si cu injurii cand aud ca Romania va deveni al Doilea nou Ierusalim; iar eu le spun acestora si tuturor celor care nu cred, ca vor vedea cu ochii lor si vor auzi cu urechile lor,Chemarea Lui IISUS HRISTOS in Noul Său Ierusalim numit Romania Duhului Sfant.
Si mai sunt, cei extrem de puţini care cred cu adevarat ca Romania va deveni al Doilea Nou Ierusalim.Dar dintre acestia extrem de putini,majoritatea nu au curajul sa marturiseasca.
Daca pâna acum ,an de an se vorbea de Apocalipsa in toata mass media,uite Apocalipsa,nu e Apocalipsa, iata dragilor că a sosit vremea si vremurile Apocalipsei.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne dea putere dragilor si sa putem face faţă la toate cate ne asteapta si care ,trebuie sa se intample ,deoarece,asa ne este scris de Sus.
Niciodata dragii mei ,sa nu ne pierdem Credinta in Mult Prea Milostivul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,oricat de greu ne-ar fi in viata.
Sa ne gandim si sa fim ferm incredintati de faptul ca ,Dumnezeu vede tot si stie tot si toate, prin cate trecem.
Sa O chemam in ajutor pe Maica Prea Curata Fecioara Maria ,care,va veni neincetat si fara tagada ,si ne va ajuta cu Rugaciunile Sale la Fiul Său Mult Prea Iubit si Mantuitorul nostru al tuturor,cu mila si cu Puterea Sa.
    Sa nu uitam fratilor,ca in Rugaciunile noastre sa multumim Domnului si Maicii Domnului si pentru aerul pe care-l respiram, si pentru ca mai vedem un rasarit de Soare, pentru tot ce avem bun si frumos in viata noastra,dar si pentru cele mai putin bune,care,au rolul de a ne aduce pe Calea cea Dreapta bineplacuta Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

Cele 7 SEMNE ale APOCALIPSEI. Unele pot fi văzute deja

Publicat: Luni, 06 Iulie 2015 11:57 // Actualizat: Luni, 06 Iulie 2015 11:57 // Sursa: romaniatv.net
Ne uitam in jur si vedem o degradare ingrozitoare a societatii si ne intrebam: oare cat ne mai rabda pamantul? Potrivit profetiilor biblice se pare ca nu ne mai rabda mult. 
Apocalipsa e un eveniment de care se vorbeste de mii de ani, incepand cu "Apocalipsa lui Ioan", unul din textele de baza ale Noului Testament, scrie lovendal.ro. In ea, Sf. Ioan din Patmos ne descrie sfarsitul lumii care va avea loc intr-un veac nestiut de nimeni, ci doar de catre Dumnezeu Tatal. Dar, chiar daca nu se cunoaste exact data Apocalipsei, cel putin ni se ofera 7 semne prin care putem sti ca Apocalipsa se apropie. Autorii acestui documentar pretind ca toate cele 7 semne s-au implinit sau sunt pe punctul de a se implini in viitorul apropiat. Oare se apropie cu pasi repezi de noi Apocalipsa? Sa rasfoim impreuna ideile principale din acest documentar extrem de interesant.
In continuare, in documentar sunt prezentate cele 7 semne care anticipeaza 7 dezastre ale umanitatii:

1) Comete si meteoriti care ne lovesc planeta: "Si stelele au cazut din cer spre pamant. Si cerul s-a strans (...) Si imparatii pamantului s-au ascuns in stancile muntilor." – Apocalipsa lui Ioan (6, 13-15);

2) Epidemii mortale care ar putea omori milioane de oameni: "Si cand m-am uitat, mi s-a aratat un cal galbui. Iar cel ce statea pe el era Moartea." – Apocalipsa lui Ioan (6, 7-8);

3) Cutremure devastatoare: "Si am privit cand s-a deschis cel de-al saselea sigiliu si pamantul s-a cutremurat puternic." – Apocalipsa lui Ioan (6, 12);

4) Raze gamma letale, ca urmare a exploziei unei supernove: "Cand Mielul a rupt cel de-as saselea sigiliu, m-am uitat
si Soarele s-a facut negru ca un sac de par" – Apocalipsa lui Ioan (6, 12);

5) Eruptiile distrugatoare ale unor super-vulcani: "A trambitat, apoi, al doilea inger, si ca un munte mare arzand in flacari s-a prabusit in mare" – Apocalipsa lui Ioan (8, 8);

6) O "epidemie" mortala de maree rosie: "Cel de-al doilea inger a varsat potirul lui in mare. Si marea s-a facut sange, ca sangele unui om mort. Si a murit orice faptura vie, chiar si tot ce era in mare." – Apocalipsa lui Ioan (16, 3);

7) Arsita apocaliptica datorita radiatiei solare: "Si cel de-al patrulea inger si-a varsat pocalul sau peste Soare, iar oamenii au fost dogoriti c-o arsita mare" – Apocalipsa lui Ioan (16, 8-8).
P.S.
Va astept cu mare drag (si va multumesc din suflet) ca sa puneti fiecare ,cate o mica caramida la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU !
                                 Imagini pentru iisus hristos duhul sfant imagini.
Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine. În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu. Şi unde Mă duc Eu, voi ştiţi şi ştiţi şi calea. Toma i-a zis: Doamne, nu ştim unde Te duci; şi cum putem şti calea? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. Dacă M-aţi fi cunoscut pe Mine, şi pe Tatăl Meu L-aţi fi cunoscut; dar de acum Îl cunoaşteţi pe El şi L-aţi şi văzut. Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns. Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl? Nu crezi tu că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl este întru Mine? Cuvintele pe care vi le spun nu le vorbesc de la Mine, ci Tatăl - Care rămâne întru Mine - face lucrările Lui. Credeţi Mie că Eu sunt întru Tatăl şi Tatăl întru Mine, iar de nu, credeţi-Mă pentru lucrările acestea. Ioan 14, 1-11

                                 Prieteni dragi



           Anul acesta vom lansa inca doua 

volume, si anume :

                  Volumul 4 si 5 din 

       ADEVARUL  DUHULUI  SFANT !
                       
                                                     Imagini pentru duhul sfant imagini
În toamna anului acesta 2020, cu ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, voi mai scoate inca 2 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Ca de fiecare dată, pentru editarea a cât mai multor

exemplare, apelez la inima si la sufletul vostru bun si 

cald si plin de Credinta intru Hristos si Maica Domnului.

Cine doreste ca sa contribuie cu orice suma cat de mica

 la costul editarii Cartilor,o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: 

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Contul pentru România:

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI  sa va binecuvinteze DARUL vostru de suflet si sa vi-l inmulteasca !
Sanatate multa sa aveti si multe bucurii in casa si la cei dragi!


              Imagini pentru duhul sfant imagini

                                   Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                     .
                                                                     
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 
           

32 de comentarii:

  1. A inceput de cativa ani .Este doar continuarea ei mai departe.
    7

    RăspundețiȘtergere
  2. A inceput prin incalzirea climatica,poluare si dezechilibrul apei pe Glob.
    In Australia dupa furtunile de foc, acum furtuni de praf iar la noi prima iarna fara zapada urmata de un an secetos cu productii agricole minime.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Apocalipsa a început de anul trecut de pe 13 aprilie. Coincidență exact in acea zi au fost răpite și una dintre fete numai știu Luiza sau cealalta.

    Nu vă amintiți inundațiile din tara și toate cele care au fost până acum în lume? Australia, Turcia și pe unde au mai fost cutremure? Pentru că nu au știut ce să facă în momentele groazei au suferit toate acestea! Învățăm geografie, istorie, contabilitate etc și diavolul rade de noi în gura mare și noi tacem mâlc că nu știm cum să ii stam împotriva sau de frica ne pierdem cu firea în momentele esențiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma uimiti (in bine) dna Maria cu lovendal, de cateva ori am copiat lovendal linkuri pe blogul dvs, raspunsuri am asteptat de la Madus, si totusi alte persoane mi-au comentat "puisor e site satanist".
    Sa intelegem dna Maria ca de azi a inceput? Vorbim fe cei 7 ani prorociti de Sf Parinte Arsenie Boca?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt de parere ca sfarsitul ne vine pe rand...i-ar pacatele le platim pe pamant...ce o fi dupa ...nu stiu...nimeni nubsa intors.mo fi mai bine dincolo😂😂😘😘🎄🎄🎄🎄

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknows s-a intors Domnul nostru Iisus Hristos la Invierea Sa .Daca citesti Biblia Domnul a Inviat si pe toti Dreptii din iad odata cu Invierea Sa.Si cum zici tu "o fi mai bine dincolo" dar doar pt.aceea care se pregatesc cu adevarat pt viata vesnica !! Doamne Ajuta la toata lumea !

      Ștergere
  6. Dumnezeu vrea sa ne piarda? Nu ne lasa sa traim,ca sa putem fi judecati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu imi este frica de Apocalipsa, nu imi este frica de moarte, Dumnezeu nu vrea sa ne piarda, vrea salvarea noastra. Multi vor fii, putini vor intra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca bine imi aduc aminte apocalipsa a inceput de la martorii lui iehova cind vorbeau in anul 1999 ca va veni sfirsitul lumii in anul 2000 (daca nu ma insel era editat in revista Trezitiva cu titlu mare Apocalipsa 2000) de atunci pina acum au fost evenimente multe in rest.....

    RăspundețiȘtergere
  9. APOCALIPSA=SCHIMBARE asadar orice schimbare este in rau sau in bine-apocalipsa a inceput demult-faca-se VOIA DOMNULUI ca EL ESTE CREATORUL-daca DUMNEZEU s-ar arata fiecaruia n-ar mai exista mantuire-omul e curios si dualismul il face sa-si puna intrebari-acest blog este pentru toti oamenii de buna credinta-daca aduc jigniri se iau masuri-ca in justitie

    RăspundețiȘtergere
  10. Intoarcetiva la ORTODOXIE si spoveditiva de toate cate ati facut si apoi cititi biblia ortodoxa, nu interpretarile sectarilor si veti intelege cuvantul Domnului Iisus si Dumnezeului nostru scris acolo.Amin!
    Folositi multe vorbe fara rost si mai suparam pe Dumnezeu, de parca nu l-am suparat destul cu rautatile si necredinta noastra. In America vin la ortodoxie gramezi de oameni de diferite confesiuni printre care si catolici , iar noi din Tara noastra Sfanta , Romania fugim la ei ca " niste oameni fara de minte! Amin!!!
    Va rog sa ma iertati ca am indraznit! Din dragoste pentru conationalii mei si pentru aceste locuri din tara noastra " saraca dar bogata" as dori ca toti sa ne vedem in RAI sa fim si acolo impreuna! Cu toata dragostea: un om de bine pacatos nevrednic!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne intoarcem la Iisus cu toata inima fie ortodocsi,fie alte credinte!

      Ștergere
    2. Sa ne intoarcem la Iisus cu toata inima si Sa-I slujim fie ca suntem din ortodoxie,fie ca suntem de alte credinte!

      Ștergere
    3. Valentin Stefan Popescu27 ianuarie 2020, 11:07
      Sa ne intoarcem la Iisus cu toata inima si Sa-I slujim fie ca suntem din ortodoxie,fie ca suntem de alte credinte!

      IARA MINTI si incalci ADEVARUL care SPUNE: EU SUNT CALEA .
      IAR VIATA este UNICA ORTODOXIE.
      LOGICA TA e minunata , extraordinara, DAR LIPSESTE CU DESAVARSIRE...
      CREDINTA ESTE ORTDOXIA (DREAPTA CREDINTA),
      restul sunt MINCIUNI DIAVOLESTI din categoria KAKODOXIA( CREDINTE STRAMBE, FALSE).

      Ștergere
    4. Anonim 8:14 tu n-ai alta treaba decat sa fii impotriva lucrarii si lucratorilor Lui Dumnezeu pt doctrinele tale lumesti,diavolesti!Iisus le-a spus apostolilor Sai sa nu-i opreasca pe apostolii lui Ioan Botezatorul pt felul cum actionau cu oamenii,pt ca faceau Voia Lui Dumnezeu,chiar daca faceau diferit lucrarea Lui Dumnezeu!TU ANONIM 8:14,FIX ASTA FACI,VREI SA OPRESTI LUCRAREA SI LUCRATORII LUI DUMNEZEU,PT DOGMELE SI CUTUMELE ORTODOXIEI LUMESTI,NU DUMNEZEIESTI,FOLOSINDU-TE DE SFANTA SCRIPTURA IN MOD FALS,GRESIT SI SATANIC!

      Ștergere
    5. Valentin Stefan Popescu28 ianuarie 2020, 18:48
      Anonim 8:14 tu n-ai alta treaba decat sa fii impotriva lucrarii si lucratorilor Lui Dumnezeu pt doctrinele tale lumesti,diavolesti!Iisus le-a spus apostolilor Sai sa nu-i opreasca pe apostolii lui Ioan Botezatorul pt felul cum actionau cu oamenii,pt ca faceau Voia Lui Dumnezeu,chiar daca faceau diferit lucrarea Lui Dumnezeu!TU ANONIM 8:14,FIX ASTA FACI,VREI SA OPRESTI LUCRAREA SI LUCRATORII LUI DUMNEZEU,PT DOGMELE SI CUTUMELE ORTODOXIEI LUMESTI,NU DUMNEZEIESTI,FOLOSINDU-TE DE SFANTA SCRIPTURA IN MOD FALS,GRESIT SI SATANIC!

      FALS,
      IOAN BOTEZATORUL A INCHEIAT, cand IISUS A INCEPUT.
      Cei doi UCENICI a lui Ioan Botezatorul au trecut de la lege la CREDINTA devenind APOSTOLI cand SI-AU SCHIMBAT invatatorul CA SCRIS ESTE : IOAN 3
      28.Voi înşivă îmi sunteţi martori că am zis: Nu sunt eu Hristosul, ci sunt trimis înaintea Lui.
      29.Cel ce are mireasă este mire, iar prietenul mirelui, care stă şi ascultă pe mire, se bucură cu bucurie de glasul lui. Deci această bucurie a mea s-a împlinit.
      30.Acela trebuie să crească, iar eu să mă micşorez.

      MAI STUDIAZA SFANTA SCRIPTURA
      Lumea ta lucratoare este aici si tu esti lucratorul ei, iar pt mine e MOARTA. ORTODOXIA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA ...
      https://www.youtube.com/watch?v=MtLJQmAZYj8


      Ștergere
    6. Viitorul nu POATE fi altfel intr-o lume DECAZUTA. Istoria se repeta zice omul, istoria este aceeasi zice inteleptul. Cum iesi din ea ??? Exact asta e calea pe care putini o afla si este calea, adevarul si viata , Iisus Hristos , dupa ce te botezi in calea dreapta , a credintei ortodoxe. Sfinta Treime care te-a creat , BOTEZAT IN EA , actioneaza DACA alegi calea CREDINTEI UNICE SI ADEVARATE. Altfel te invarti , pina mori in caruselul lumii DECAZUTE condusa de Satana, si dupa moarte te duci cu stapanul la care ai fost rob si pe care l-ai slujit.
      Treziti-va din SOMNUL MINCIUNILOR DIAVOLESTI pe care le propagati si nu va mai sminti singuri si nu mai sminti si pe altii. Orbii conduc alti orbi in groapa =iad. Multi sunteti pe calea LARGA a pierzaniei si mai si SMINTITI cu aceasta pe copii, colegi, prieteni,vecini, dusmani,etc, atragandu-i pe toti acestia pe ea. Plata FARADELEGILOR voastre va fi SCRASNIREA DINTILOR si NU VETI SCAPA VESNIC de DREAPTA JUDECATA. Cine este cu lumea ACEASTA DECAZUTA, va primi FOC VESNIC la judecata finala, dupa judecata PARTICULARA a fiecaruia.

      https://www.youtube.com/watch?v=n_BaF7FND-E

      Ștergere
  11. IISUS HRISTOS nu spune in noul testament de ortodoxie-eu sunt ortodox botezat- daaar noi urmam pofetiile sf parinti din vechime-sec 4 -asta nu ne da dreptul sa-i desfiintam pe alti crestini-fiecare sa-si urmeze credinta-dar fara jigniri -stiu ca exista unele secte care proorocesc neadevaruri -care in timp nu s-au adeverit -asa ca trebuie atentie maaaare in cine sa ne incredem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 ianuarie 2020, 16:30

      FALS,ORTODOXULE doar cu NUMELE.
      IATA CA SI DESPRE TINE SCRIE AICI : VERSETUL 5 e foarte clar:
      2 TIMOTEI 3
      1.Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele;
      2.Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,
      3.Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,
      4.Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,
      5.Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia.
      ORTODOXIA ESTE UNICA CREDINTA DREAPTA (SANATOASA) si pentru aceasta MARTURISIRE ITI aplic asta:
      13.Mărturia aceasta este adevărată; pentru care pricină, mustră-i cu asprime, ca să fie sănătoşi în credinţă,
      14.Şi să nu dea ascultare basmelor iudaiceşti şi poruncilor unor oameni, care se întorc de la adevăr.(Tit 1)




      Ștergere
  12. Eu am vorbit cu patronul siteului Lovendal legat de un articol incorect aratind eroarea dar mi.a zis ca nu va modifica pt ca este un site comercial din care face bani incit ce se vinde mai bine are prioritate chiar daca e gresit si ca pina la urma citi retin ce citesc ? Eu vazusem de fapt mult mai multe neadevaruri.
    Ce numim noi popular Apocalipsa de fapt este numit urgie in VT fiind descrisa cel mai pe larg desi tot rezumativ in Isaia la care poate fi adaugata o profetie a cunoscutei vizionare franceze Marie Julie Jehenny de acum citeva secole care ofera detalii suplimentare intre care si ora declansarii (ora Frantei).
    Faza incipienta a Judecatii a inceput inca din 1910 fiind anuntata de Fecioara dar prea putin mediatizat incit anumite lucruri deja au avut loc desi musamalizate sau nesesizate care insa vir fi cu toatele dezvaluite in cadrul darii in vileag de catre Cineva Savaot in ziua cintarilor in Sion zi in care se va si anunta popoarelor ca tocmai incepe Judecata (partea esentiala) care incepe dupa cum spune Dumnezeu in VT cu judecarea Israelului dupa care urmeaza deindata si restul lumii in sensul de pedepse incepind cu razboiaie rezultat din context.
    Razboiul biblic promis Israelului (ca tara) este unul de fapt contra lui Dumnezeu dar pica intentionat si asupra pacatosilor si potrivnicilor Sai din Israel. Toata planeta va fi impotriva lui Dumnezeu ca majoritate oarba condusa de orbi catre hula crezind ca se lupta cu cei rai. Dar urmeaza si mania lui Dumnezeu (urgia) prin care Savaot isi va invinge dusmanii oprind razboaiele de orice fel si cistigind majoritatea religioasa pe drumul catre unanimitatea si unitatea planetara.
    La fostul post OTV se gasise succesiunea corecta a evenimentelor dinaintea revenirii vizibile a lui Iisus dar a fost scapata din vedere ziua cintarilor in Sion in care au loc de fapt si alte citeva impliniri de contexte profetice intre care si Semnul pe cer desi parea din Matei24 ca e dupa urgie. De aceea Arsenie Boca a numit.o "o zi mare". Judecata fiind anuntata atit verbal cit si nonverbal prin semne unele interioare altele exterioare. Multi vor capata credinta iar in zilele urmatoare se vir so boteza in noua religie noul legamant cu multi din Daniel9. Dar vor ramane inca destui atei care vor cauta alte posibile explicatii nefiind interesati de dezvoltarea caracterului. Iar altii nu vor sti ce sa mai creada din care unii vor pierde si bruma de credinta avuta.
    Unii politicieni vor mima o credinta sau alta schimbind tabara din mers ca sa profite electoral.
    Unii defaimatori vor fi ferventi plini de patima si duritate chiar lipsa de bun simt si ura dar vir fi si unii care cu calm vor apela la intinderea de capcane in discurs printro aparenta logice intemeiata insa pe vechile erori si exagerari dogmatice talmaciri gresite si false profetii marturii mincinoase inventate ad hoc sau mai vechi apelind la mindrie statornicie patriotism etc la fel cum fac si mozaicii cind combat aparent logic pe Iisus omitind rastalmacind sau respingind total anumite contexte clarificatoare profitind de autoritatea data de sutana sau hainele monahale pina acolo incit desi ei sint lipsiti de darul deosebirii sau alte daruri de cunoastere vor defaima demonizibd si Episcopii care asculta de Marele Sinod panortodox.

    RăspundețiȘtergere
  13. 28 ian 08:31-tu esti ORTODOXUL care judeci lumea-de unde stii ce credinta are fiecare-ca asa spune IISUS DOMNUL ce te indreptateste sa spui ca pana in sec 4 e.n erau numai ortodocsi?!-ia mai citeste din scrierile vechilor parinti-aduci versete din biblie ca sectarii-biblia este scrisa in chei filozofice e greu de descifrat-NU MAI JUDECA ca vei fi judecat-te-am recunoscut dupa cuvantul FALS-insisti in greseli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu eu am spus FALS si nu eu judec,ci Iisus,si n-am spus ca erau doar ortodocsi pana in sec 4, ci ca ortodocsii detineau Adevarul Lui Dumnezeu si Sabatul Adevarat al Sambetei pana in sec 4,cel care judeca si e impotriva a tot ce spun eu si alti oameni aici pe blogul doamnei Maria e unu care se hahaia ca ortodoxia lui cu versete din Sfanta Scriptura e adevarata,insa fara aplicarea lor in viata de zi cu zi dupa parerea lui,fara a trai ca Iisus in sfintenie!El se lauda cu diavolul,crezandu-se intelept,vai de el,pt ca insasi marele Solomon a decazut cu intelepciunea lumeasca!

      Ștergere
    2. Anonim28 ianuarie 2020, 16:43
      28 ian 08:31-tu esti ORTODOXUL care judeci lumea-de unde stii ce credinta are fiecare-ca asa spune IISUS DOMNUL ce te indreptateste sa spui ca pana in sec 4 e.n erau numai ortodocsi?!-ia mai citeste din scrierile vechilor parinti-aduci versete din biblie ca sectarii-biblia este scrisa in chei filozofice e greu de descifrat-NU MAI JUDECA ca vei fi judecat-te-am recunoscut dupa cuvantul FALS-insisti in greseli

      FALS:
      BIBLIA E SCRISA IN , PRIN SI CU DUHUL SFANT.
      INTERPRETARILE sunt DE MAI MULTE FELURI LA SFINTII PARINTI,in functie de SCOLILE DIN CARE AU FACUT PARTE(ALEXANDRIA, ANTIOHIA, CAPADOCIA)... SUNT 2 TIPURI DE INTEPRETARI : ALEGORIC0-simbolica Sau ISTORICO-LITERARA, la care SE ADAUGA mai tarziu CEA DE MIJLOC ( CAPADOCIANA care are O COMBINATIE intre CELE DOUA ca sa le impace).SFINTII PARINTI , in FUNCTIE DE SCOALA DE CARE APARTINEAU interpretau SFINTA SCRIPTURA. GRESELI SUNT DESTULE ( VEZI SINOADELE ).

      PS tocmai ca FILOSOFIA NU face parte din ORTODOXIE, chiar daca unii sfinti parinti au folosit-o , DESI ALTI SFINTI PARINTI INAINTEA LOR I-AU AVERTIZAT SA NU O FACA. CRONOLOGIA EVENIMENTELOR este DE BAZA in orice analiza( pune si tu mina pe carte inainte sa vorbesti). ADEVARUL E DUR CA E PUR, si NU MERGE sa filosofezi cu el .

      Ștergere
  14. a venit ORTODOXUL iarasi pe blog -ia pune mana pe par ca de asta esti in stare dupa cum te exprimi-cine spune ca biblia nu e scrisa prin DUHUL SFANT-eu am spus ca nu trebuie citita mot- a-mot-dar tu esti mare ganditor, nu suporti pe nimeni sa -ti spuna altceva-MAI TERMINA CU CUVANTUL FALS-fals esti tu-lasa galagia ca nimeni nu te suporta asa cum te crezi!esti habotnic sau ceeee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 ianuarie 2020, 17:36
      a venit ORTODOXUL iarasi pe blog -ia pune mana pe par ca de asta esti in stare dupa cum te exprimi-cine spune ca biblia nu e scrisa prin DUHUL SFANT-eu am spus ca nu trebuie citita mot- a-mot-dar tu esti mare ganditor, nu suporti pe nimeni sa -ti spuna altceva-MAI TERMINA CU CUVANTUL FALS-fals esti tu-lasa galagia ca nimeni nu te suporta asa cum te crezi!esti habotnic sau ceeee!

      FALS.
      SFINTA SCRIPTURA o contesti? IA SA VEDEM ce spune APOCALIPSA ( ca tot o cereti )
      Daca e nevoie, CA NU SE PRICEPE, oricand pun mina pe par ca scris este:( ACUM nu folosesc nici macar o nuielusa)
      APOCALIPSA 3
      19.Eu pe câţi îi iubesc îi mustru şi îi pedepsesc; sârguieşte dar şi te pocăieşte.
      20.Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine.
      21.Celui ce biruieşte îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu, precum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui.
      22.Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor.

      si Toiagul DE FIER se foloseste CA SCRIS ESTE:
      APOCALIPSA 19
      5.Iar din gura Lui ieşea sabie ascuţită, ca să lovească neamurile cu ea. Şi El îi va păstori cu toiag de fier şi va călca teascul vinului aprinderii mâniei lui Dumnezeu, Atotţiitorul.

      SABIA DUHULUI taie orice ESTE MINCIUNA

      MAI STUDIAZA, ca nu am plecat nicaieri. Ia-ti timp DE STUDIU ORTODOX , PRECIS , CLAR , FRECVENTEAZA BISERICA ORTODOXA si apoi vino si confrunta-ma( cand esti mai bine pregatit)...

      https://www.youtube.com/watch?v=DegHehO_nfc



      Ștergere
  15. am un mesaj aici-multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred ca legat de scolile de talmacire oricare ar fi (mai literal mai simbolic sau combinat etc) fiecare are un risc de a gresi daca talmacirea nu e facuta in baza altor noi revelatii alese dintre cele false cu ajut darului deosebirii sau al propriilor revelatii intuind acolo unde nu avem indicii ce a vrut sa spuna de fapt acea exprimare daca e literala simbolica rezunativa sau exagerativa ori chiar necesar falsa contextual. Mai conteaza si corectitudinea versiunii traducerea si punctuatia . Credinta fiecaruia e esentiala si lipsa de mindrie si de prejudecati. Cultura generala si istoria ajuta uneori.
    Incit nu treb sa existe o abordare de tip mozaic ..de genul ideii ca Dumnexeu nu ar pedepsi lumea pt o necredinta anume sau ca nu ar da incercari de acest fel ca sa pedepseasca sau sa piarda oameni pt ca e bun sau ca da doar altora nu si noua. Ca in Biblie e totul deja si pe intelesul tuturor fara indicii ascunse sau tainuite desi istoria deja derulata le contine deja pe unele.. Multe astfel de idei de fond ca asteptari pot incurca pt ca talmacim prin ele. Deci inainte trebuie sa stabilim prin studiu sicer astfel de principii de baza ..
    De ex ..Ce rost are darea in vileag daca avem deja toate indiciile si cine o face ? In ce masura Dumnezeu a mai revelat altora si inaintasilor noi detalii utile si in ce masura avem acces sau credinta in ele ?
    Studiul eschatologic pe subteme este necesar. Trebuie sa acordam timp ca Dumnezeu sa ne clarifice care talmacire este cea corecta in cazul contextelor cu mai mult de o posibila talmacire cu o atentie deosebita in cazul celor care din eroare ne conduc la hula impotriva unei posibile veniri divine. A invarat crestinatatea din patania mozaicilor sau dimpotriva i sa urcat tot la cap ? Care contexte profetice nu au nici un inteles pt noi si care par sa nu spuna nimic?
    In ce masura un inger sau Dumnezeu sau Sinoadele au voie sa scoata sa respinga sa adauge sa modifice contexte profetice din Scriptura?

    RăspundețiȘtergere
  17. pt ORTODOX-judeci ca unul care le stie pe toate-stiu ce inseamna biserica ortodoxa,sunt prezenta in ea si tot esti credincios n-ai voie sa pui mana pe par-nici cu vorba si nici sa faci mincinos pe cineva-esti liber sa faci ce vrei-eu nu te bag in seama-seama-apocalipsa nu iarta pe nimeni-iar DUHUL SFANT NU STA IN SUFLETE RANCHIUNOASE-ramai sanatos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 ianuarie 2020, 23:52
      pt ORTODOX-judeci ca unul care le stie pe toate-stiu ce inseamna biserica ortodoxa,sunt prezenta in ea si tot esti credincios n-ai voie sa pui mana pe par-nici cu vorba si nici sa faci mincinos pe cineva-esti liber sa faci ce vrei-eu nu te bag in seama-seama-apocalipsa nu iarta pe nimeni-iar DUHUL SFANT NU STA IN SUFLETE RANCHIUNOASE-ramai sanatos

      Esti prezenta in ea?
      OK. ATUNCI STII SI ASTA:
      8.Pentru că nu bărbatul este din femeie, ci femeia din bărbat.
      9.Şi pentru că n-a fost zidit bărbatul pentru femeie, ci femeia pentru bărbat.(1 Corinteni 11)

      Tocmai ca sunt credincios, AM VOIE SA FAC TOT CE E SCRIS si RETINE ASTA: 2 TIMOTEI 3
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
      17.Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.

      si asta:
      31.Căci de ne-am fi judecat noi înşine, nu am mai fi judecaţi.(1 corinteni)

      ps: DA LE STIU PE TOATE, CA SUNT SCRISE pentru cei care AU OCHI SA VADA, URECHI SA AUDA si SA CITEASCA SFINTA SCRIPTURA.







      Ștergere
    2. Anonim31 ianuarie 2020, 23:52
      pt ORTODOX-judeci ca unul care le stie pe toate-stiu ce inseamna biserica ortodoxa,sunt prezenta in ea si tot esti credincios n-ai voie sa pui mana pe par-nici cu vorba si nici sa faci mincinos pe cineva-esti liber sa faci ce vrei-eu nu te bag in seama-seama-apocalipsa nu iarta pe nimeni-iar DUHUL SFANT NU STA IN SUFLETE RANCHIUNOASE-ramai sanatos

      Esti prezenta in ea?
      OK. ATUNCI STII SI ASTA:
      8.Pentru că nu bărbatul este din femeie, ci femeia din bărbat.
      9.Şi pentru că n-a fost zidit bărbatul pentru femeie, ci femeia pentru bărbat.(1 Corinteni 11)

      Tocmai ca sunt credincios, AM VOIE SA FAC TOT CE E SCRIS si RETINE ASTA: 2 TIMOTEI 3
      16.Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
      17.Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.

      si asta:
      31.Căci de ne-am fi judecat noi înşine, nu am mai fi judecaţi.(1 corinteni)

      ps: DA LE STIU PE TOATE, CA SUNT SCRISE pentru cei care AU OCHI SA VADA, URECHI SA AUDA si SA CITEASCA SFINTA SCRIPTURA.







      Ștergere
  18. iar din gura lui iesea sabie ascutita=limba= cuvantul-ca de aceea se spune -cu cuvantul poti omora un om-iar pastorirea cu toiag de fier se refera la ordinea pusa pe pamant

    RăspundețiȘtergere
  19. cine ti-a spus ca femeia este din barbat?-astea sunt povesti de adormit copiii-mai asta cum iti zici ortodox tu urasti femeia care este gatul barbatului ,ce s-ar face barbatul care zici ca e cap femeii fara gat-sarman de tine INDOCTRINAT

    RăspundețiȘtergere