luni, 31 august 2015

VULTURUL ROMÂNIEI ! SĂ NU FACEŢI NICIODATĂ VREUN RĂU , ACESTUI VULTUR AL ROMÂNIEI !

                               30 August 2015, ora 5,34 dimineaţa ! 


                                                  Dragii mei, 


În această dimineaţă devreme , aud un glas care striga cu bucurie aşa :

                  "Iată Vulturul României !

             Să nu faceţi nicodată vreun rău , acestui Vultur al României !"

 Clipă în care , văd spre Est,un băietel cam la 6 -7 anisori, care alearga pe o câmpie, si care avea în jurul taliei,multe, multe cercuri concentrice de Lumina, precum este Curcubeul.

                          ghicitoare despre curcubeu curcubeu ghicitori despre curcubeu ...,

Băietelul, era exact în mijlocul cercurilor concentrice, care îl ocroteau de orice atingere dinafara. Aceste Cercuri concentrice, se roteau cu repeziciune in jurul trupsorului fraged, în inversul acelor de ceasornic. 

Iar acum dragilor, vă voi spune că, acest copilas care este numit de Sus, ca fiind VULTURUL  ROMÂNIEI si care este ocrotit de Dumnezeu si de Maica Domnului, este acum un tânăr de 25 de ani, un tânăr studios si credincios; un tânăr care, are un anume rol binedefinit ,in aceasta viata.

Semenii nostri , cu adevărat  vor avea numai de învăţat de la acest tânăr.

Veti afla numele acestui tânăr, la momentul oportun !

                        stema-romaniei-romanian-flag-national-emblem-of-romania-steagul ...

Eu nu pot decât să-i urez multă sănătate, si sa ducă pe aripile sale, Credinţa, Dragostea, Iubirea faţă de DUMNEZEU  si de MAICA  DOMNULUI ,precum si mila si iubirea faţă Aproapele, asa cum si Vulturul zboara pe culmi neatinse de alte păsări ,şi care este:

 simbol al contemplării, de care se leagă atribuirea unui vultur Sfântului Ioan şi Evangheliei sale. Aripile sale desfăcute evocă linia frântă a fulgerului sau braţele crucii. Cel-de-Sus trimite vulturul în ajutorul oa­menilor chinuiţi de duhurile rele, care le aduc boli şi moarte. Vulturul se expune soarelui; când penele lui s-au închis, se cufundă într-o apă limpede şi regăseşte astfel o nouă tinereţe. În lumea creştină, se crede că el ia sufletul mortului pe ari­pile sale pentru a-1 duce înapoi la Dum­nezeu. Pasăre-mesager, vulturul simbo­lizează puterea, aspiraţia spirituală.                                 

                       Motive și simboluri: Vulturul / Şoimul

Rege al păsărilor, mesager al focului ceresc, vulturul este singurul ce poate să privească soarele, fără a-şi arde ochii. Vulturul însoţeşte pe cei mai mari zei şi pe cei mai mari eroi: este atributul lui Zeus şi al lui Christos, este emblema imperială a lui Cezar şi a lui Napoleon. De asemenea, se prezintă ca simbol al tatălui şi al paternităţii. Mai e simbol al contemplării, de care se leagă atribuirea unui vultur Sfântului Ioan şi Evangheliei sale. Aripile sale desfăcute evocă linia frântă a fulgerului sau braţele crucii. Cel-de-Sus trimite vulturul în ajutorul oa­menilor chinuiţi de duhurile rele, care le aduc boli şi moarte. Vulturul se expune soarelui; când penele lui s-au închis, se cufundă într-o apă limpede şi regăseşte astfel o nouă tinereţe. În lumea creştină, se crede că el ia sufletul mortului pe ari­pile sale pentru a-1 duce înapoi la Dum­nezeu. Pasăre-mesager, vulturul simbo­lizează puterea, aspiraţia spirituală, dar şi rapacitatea.
În antichitate vulturul simboliza pe Zeus, puterea şi victoria la greci. După leu urmează vulturul ca stemă în heraldică, în religia creştină vulturul, simboliza pe evanghelistul Ioan.

Vulturul este simbolul popoarelor crestine. Primul popor care e legalizat crestinismul are ca stema vulturul, care se afla aproape in aceiasi forma pe steagul altor popoare ortodoxe 


Cóndor Andino (Vultur gryphus) Vulturul este si simbolul monahismului. Monahul trebuie sa fie asemenea vulturului: sa zboare pe culmi neatinse de alte pasari, sa fie ager sa vada prada (ispita) de la departare si sa o omoare (pacatul) fara mila.

Sa fie curat (fara patimi), maiestuos, puternic
Acvila – cu  infatisarea sa majestuoasa, cu zborul inaltator si vederea acuta, acvila este un simbol universal si reprezinta zeul atotvazator al cerului. Reprezinta de asemenea curaj, victorie si putere, semctie, tunet si furtuni. Pentru vechii greci si romani, era purtatorul luminii pentru Zeus si reprezenta victoriosul Imperiu Roman pe steagurile legiunii romane.
In crestinism, acvila simbolizeaza omnipotenta lui Dumnezeu, credinta, ascensiunea lui Christos si pe Sf. Ioan. Acvila impartaseste simbolismul pasarii Phoenix pentru ca,in legea crestina, se reinnoia pe sine la fiecare zece ani zburand in soare si apoi in mare de trei ori. In felul acesta devine un simbol al nasterii din nou si al botezului. Un sarpe in ciocul unei acvailei semnifica victoria lui Christos asupra Raului. Forma de strana a acvilei tinand o Biblie reprezinta inspiratia Scripturii si putere.
Acvila este descrisa ca o emblema solara batandu-se cu serpii sau in conflicte cu un taur sau cu leu, din care iese victorios demonstrand triumful spiritului asupra puterii lumesti.
In traditiile amerindienilor, aripile acvilei simbolizeaza razele soarelui, semnifica ziua si este mijlocitorul intre oameni si zei.
Domnind ca un rege peste pasari, acvila este emblema regalitatii, o asociere dezvoltata de statutul sau de cel mai popular simbol vestitor; simbolizeaza imperii ca Imperiul Roman si pe cel al lui Napoleon. Acvila cu doua capete a Bizantului venea din simbolismul hittit al zeilor gemeni ai puterii si a tuturor stiintelor. Multe state au adoptat acvila ca embleme, steme, fiind simbol al patriotismului si suveranitatii pentru unele dintre ele, incluzand aici Statele Unite, unde este simbolul national. Asociat cu cele sapte pacate capitale si cu cele patru virtuti fundamentale, are semnificatii bivalente simbolizand mandrie si dreptate.
                .
                                                                   Cu dragoste, MARIA.

7 comentarii:

  1. În ce parte a țării sa născut puteți să ne spuneți ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Este în partea de EST a Ţării, si vă asigur că aşa este ,precum a spus Bunul Dumnezeu. Viata lui si-o pune în slujba altora, si este un tânăr exemplu!

      Ștergere
  2. Este Alexandru Pargaru?Sau Dati macar un mic indiciu cu ce litera incepe numele sau.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este persoana de care imi spui ! Este un tânăr cu studii supeioare si cu multa Credinta în inima si-n suflet, care studiaza pentru a fi cel care slujeste semenilor, descoperindu-le din TAINELE LUI DUMNEZEU. Nu pot spune numale, nici macar o litera ! Cand DUMNEZEU va dori ca acest VULTUR (tânăr )al ROMÂNIEI să fie cunoscut ,atunci o va face într-un mod inedit ! Până atunci însă, sa dăm dovada de rabdare, de Credinţă tare, şi de Dragoste faţă de Aproapele. Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
  3. Maria, eu am mai scris aici pe blog ( ceva despre Nostradamus, legat de data de 6 februarie - iti amintesti ??? )

    Acum iti postez un catren tot din Nostradamus care se refera la o persoana din estul Europei si care se va remarca in timpul celui de-al III lea razboi mondial:

    Centuria II, catren 29

    "The Easterner will leave his seat,
    To pass the Apennine mountains to see Gaul:
    He will transpire the sky, the waters & snow,
    And everyone will be struck with his rod."

    In alt catren spune ca e latin ( doar romanii sint singurii latini din est ). Acesta ii va alunga pe toti arabii din Europa, totodata va ajuta biserica sa-si regaseasca curatenia cea de la inceput:

    Centuria V, catren 74

    "Of Trojan blood will be born a Germanic heart
    Who will rise to very high power:
    He will drive out the foreign Arabic people
    Returning the Church to its pristine pre-eminence."

    In alt catren spune ca va incepe eliberarea Europei din zona Panoniei ( linga Romania ), ajungind pina la Gibraltar:

    "...he will chase the African people
    From the Pannonias to the pillars of Hercules."

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana atunci indrazniti sa zburati!

    RăspundețiȘtergere