miercuri, 5 august 2015

SCHIMBAREA LA FA'ŢĂ A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS , ASA CUM S - A PETRECUT ACUM 2000 DE ANI !                                                           Dragii mei,

           Joi 6  August  2015 , toată crestinătatea  sărbătoreste , 

SCHIMBAREA la  Faţă a DOMNULUI  nostru IISUS  HRISTOS !

                   
Eu am trăit această MARE  MINUNE ,încă din 2004 .
Şi am postat aici pe blog, la 3 martie 2014.
Acum însă, apropiindu-se MAREA  si SFÂNTA  SARBĂTOARE  a SCHIMBARII  la FAŢĂ  a MÂNTUITORULUI, am readus-o aici în prim plan, pentu voi dragii mei,ca sa cunoasteti si voi ,cum S-a  schimbat DOMNUL  la FAŢĂ ,pe vârful muntelui Tabor, asa cum eu am trait, numai cu VOIA  SA.
                                 Cu dragoste, Maria.                  

                                   luni, 3 martie 2014


AM VĂZUT , SCHIMBAREA LA FAŢĂ A MÂNTUITORULUI , PAS CU PAS ! IISUS HRISTOS , SE ÎMBRACĂ CU LUMINA CA SI CU O HAINĂ , PE VÂRFUL MUNTELUI FOARTE ÎNALT !

                                6 Aprilie 2004, ora 6,18 dimineaţa !

O Lumină ca un fulger, o Lumină albă orbitor de stralucitoare, îmi luminează ochii mei închişi, mă trezeste şi mă face sa tresalt de pe pat, clipă în care vad cu ochii închişi ,ceva minunat de frumos.
Văd un Vârf de munte foarte înalt,  care era luminat ca de UN SOARE nevăzut, un Soare puternic.Pe acest vârf de munte ,nu era vegetaţie, ci numai LUMINĂ albă ,orbitor de stralucitoare.
Pe vârful acestui munte, nu stiu cum ajung si eu, putin mai la distanţă de vârful propriu zis.
Deci , ÎL văd aici , chiar în vârful MUNTELUI, pe IISUS  HRISTOS, cu vesminte gri cu maro deschis şi catifelate.
Mântuitorul ,privea spre APUS de pe vârful muntelui foarte înalt,vârf ce era rotund ca si formă.
Totul se petrecea sub un Cer ca un amurg, stralucitor foarte, ca atunci când Soarele a apus. 
Mântuitorul ,era în picioare pe VÂRFUL MUNTELUI, cu vesminte lungi gri-maronii catifelate, cu acelaşi păr castaniu şi inelat ,lunguţ până pe umeri.
IISUS  HRISTOS era înconjurat de LUMINĂ  albă ,orbitor de stralucitoare, până la mijlocul trupului SĂU; de jos de la picioare şi până la talia SA, era cuprins în LUMINA  albă orbitoare, care tot crestea si ÎL cuprindea pe MÂNTUITORUL tot mai mult. Eu eram mai la distanţă, în spatele LUI  IISUS. 
Într-o clipită, apare în faţa LUI  IISUS  HRISTOS, cam la doi metri distanţă ,un bărbat mai în vârsta,îmbrăcăt cu vesminte lungi maro deschis, cu barba lungă albă, şi cu ceva maro,ca un coif  pe cap.
Acest bărbat arăta ca UN SFÂNT, şi stătea în genunchi la doi metri de IISUS , si nu îndrăznea sa ridice privirea din pământ. Ţinea capul în pieptul său,  şi şi- a întins mâinile  sale, spre IISUS, dar fara sa îndrăzneasca a-L privi pe MÂNTUITORUL.
Mântuitorul ,din mijlocul LUMINII  ORBITOARE în care era cuprins ,îi întinde MÂNA  SA  stângă, şi -i ţine mâinile OMULUI acestuia foarte in vârstă, în MÂNA  SA ! Pe amândouă Mâinile acelui OM foarte în vârstă, le-a cuprins cu uşurinţă în MÂNA SA stângă şi le ţinea foarte strâns.
 În spatele LUI  IISUS  HRISTOS, cam la vreo 20 metri, mai jos de vârful muntelui de LUMINĂ , cineva,o altă persoană ,ce părea că-l astepta pe OMUL foarte în vârstă, privea cu uimire, la toate câte avea în faţa ochilor.
Era uluit, uimit de toate câte vedea . Privea  de jos în sus la MÂNTUITORUL ,şi vedea cum IISUS  HRISTOS ,se tot îmbrăca cu LUMINA  ALBĂ ,orbitor de stralucitoare.
Bătrânul cu barba lungă si albă, şi-a lăsat mâinile sale, în MÂNA STÂNGĂ a LUI  IISUS, dar privirea nu o ridica din pământ, ca şi cum l-ar fi orbit LUMINA , în care se tot îmbrăca IISUS  HRISTOS. 
Iar eu dragilor , eram in acest moment ,la circa 10 m distanţă în  spatele MÂNTUITORULUI, priveam şi trăiam pe viu, cum  IISUS  HRISTOS s-a îmbrăcat cu LUMINA albă orbitoare, pe VÂRFUL  MUNTELUI, sub amurgul si zările Apusului.
Vedeam cum LUMINA alb orbitoare, ÎL cuprinde pe IISUS până la gât , urmând să-l mai cuprindă şi să-L acopere tot. 
În cealaltă clipă, tresalt foarte puternic în pat, ca si cum as fi căzut de la înălţime şi cu lacrimi de bucurie , imi notez toate câte am văzut ! Iar acum, după aproape 10 ani ,a venit momentul să împart toate aceste bucurii de la DUMNEZEU, să le împart  cu voi dragilor, care ÎL iubiţi pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI cu toţi SFINŢII  SĂI !
Dragii mei , IISUS  HRISTOS, S-a îmbrăcat  cu LUMINA albă orbitoare, nu într-o clipă, ci treptat ,astfel încât, cei doi bărbaţi care era cu EL, să poată vedea ce se întâmplă pas cu pas.
Era ca si cum dragii mei, am fi intrat in MAREA NEAGRA, si pas cu pas, apa ne-ar acoperi pâna deasupra capului; tot asa S-a îmbrăcat IISUS  HRISTOS ,cu Lumina alba, orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, aceasta minunată TAINA ,în care IISUS SE ÎMBRACĂ  CU LUMINA  albă orbitor de stralucitoare, se cheamă ,SCHIMBAREA  LA  FAŢĂ  , pe care noi o sărbătorim cu dragoste, în fiecare an la 6 august !
Sunt si eu copleşită de toate aceste TAINE, şi niciodată nu o să-I pot mulţumi BUNULUI  DUMNEZEU, pentru MINUNILE  pe care le trăiesc, numai cu VOIA SA !
A început SFANTUL ŞI MARELE POST, dragii mei, si trebuie sa încercam sa fim mai buni, mai înţelegători cu cei din jurul nostru,sa facem fapte bune celor necăjiţi, sa postim atât de la mâncare ,dar mai ales, sa ne înfrânăm limba, care poate aduce multă suferinţă semenilor, dacă o lăsăm slobodă.
SFÂNTA  SPOVEDANIE ,ne va uşura sufletul de păcate ,şi va face loc SFINTEI şi DUMNEZEIESTII  ÎMPĂRTĂŞANII, care ne va curăţi sufletul de întinăciunea păcatelor.
Să mergeţi la SFANTA BISERICA, sa staţi de vorba cu PĂRINTELE  DUHOVNIC, şi sa nu vă fie teamă, sau ruşine sa va marturisiţi toate păcatele. 
Toate câte le mărturisim, toate ne vor fi iertate.

                            Cu dragoste si preţuire, Maria.schimbarea_la_fata_1200.png?itok=38jFRpT_

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu