sâmbătă, 8 august 2015

VIN PLOILE TORENTIALE, MULT ASTEPTATE ! DOAMNE AJUTĂ !

                                                              8 August 2015, ora 3,15 zori de zi !

                                                        Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, m-au trezit multe fulgere luminoase, si astfel treaza fiind ,văd cu ochii închisi un Cer de noapte,iar din Cer cădea o ploaie torentiala, mult asteptată de noi toti si binecuvantata de Bunul Dumnezeu.
 Apa de ploaie... meteo de ploaie şi vânt puternic - ploaie-1337809869.jpg
Priveam cu ochii închisi deasupra mea, şi vedeam şiroaiele de ploaie; priveam în dreapta si în stânga mea, si aici curgeau şiroaiele de ploaie.
Asadar dragii mei, sa ne asteptăm la o ploaie torentiala, care va răcori atât Pământul ,dar si tot ce misca pe pământ.
Sa nadajduim că aceasta ploaie torentiala ,va fi peste toata România, si în alte Ţări, care au de suferit din pricina secetei cumplite.
Sa ne rugam fratilor pentru ploaie, si să aducem multumire BUNULUI DUMNEZEU si MAICII  DOMNULUI, pentru toate câte ne daruieste.
Veti vedea dragilor, că şi Meteorologii vor fi luati prin surprindere de aceasta ploaie torentiala.
MULTUMIM  DOAMNE  DUMNEZEUL  NOSTRU, ŞI TE RUGĂM  NE IARTA  SI  NU NE MAI PEDEPSI ! 
MULTUMIM  PREA  SFÂNTĂ  NĂSCĂTOARE DE  DUMNEZEU, SI  TE  RUGAM  ROAGA-TE  PENTRU  NOI  PĂCĂTOSII, AMIN !
                                            Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Eu aici langa Bucuresti am chemat ploaia si a venit torential cu fulgere si tunete a plouat cam 3 ore continuu noaptea si nori si racoare a venit .La cuvantul meu si vremea se schimba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cuvantul tau a plouat la tine in dormitor. Cred ca ai lasat dusul deschis. Eu stau in Bucuresti si nu am vazut nori pe cer, ce sa mai vorbim despre ploaie.

      Ștergere
    2. Mo trimite ploaie si in Basarabia!!!

      Ștergere
  2. Culmea cred ca a venit ploaia chiar in zona mea ca altfel nu-mi explic ca eu am cerut pe zona mea eu in acele 2 nopti n am putut dormi de fulgerele si tunetele acelui nor.Imi pare rau ca nu a ajuns si deasupra Bucurestiului eu am spus pe langa Buc a plouat si este mai departe de oras.Dar am putere sa cer ploaie si pentru Buc,ca sa va racoriti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, cere ploaie si pentru Bucuresti ca murim aici de caldura, macar 3 zile sa ploua si pe la noi, si mai cere ploaie de-a lungul Dunarii vreo 2 saptamani, ca sa creasca debitul, ca sa plece si amaratii aia de armatori de pe barjele si vasele sechestrate de Dunare din cauza nivelului scazut al apei. Mare pomana ti-ai face cu sarmanii oameni, ca nu si-au mai vazut familiile de vreo 2 saptamani cel putin. S-ar bucura si sotiile si copiii acestora sa-si revada tatii si sotii plecati pe Dunare si sechestrati pe bratele acesteia, Sulina, Borcea, la Corabia in port etc. Fa pomana cu noi si Slaveste-l pe Dumnezeu. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu. De pe 20 august incep sa scada temperaturile cam la 25 grade celsius in medie ziua si vin si ploile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vin si mai devreme ploile incepand cu saptamana asta cu data de 15 la nivelul intregii tari am cerut ploaie peste toata tara si mi s-a confirmat ca vine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea BUNUL DUMNEZEU sa vina si în ROMÂNIA, căci deocamdata de când am scris articolul, PLOILE TORENTIALE au fost în CHINA ,în JAPONIA, si au facut ravagii si au luat multe vieti omenesti. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere