joi, 6 august 2015

UN OZN , PE CERUL ROMÂNIEI ! MARI EVENIMENTE ,SE VOR PETRECE ÎN ROMÂNIA !






                                  Noapte de 5 August 2015, ora 23, 30  !

                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, am iesit in curte ca sa ud gradina.
Si în timp ce udam gradina fratilor, îmi ridic privirea spre Cer, spre Sud-Vest, iar ceea ce am vazut , m-a uimit din nou. Vedeam dragilor, O  LUMINĂ  mare ,cât o portocală de mare.
Lumina era aurie si densă, ruptă ca din Soare.
Era ca un mic Soare, pe Cerul noptii senine.


Fantome, Ozn-uri si puteri paranormale-mistere fara raspunsDovada video că OZN-urile există! OZN-uri filmate în Polonia.

LUMINA rotundă pulsa continuu,asa cum bate inima din pieptul nostru.
LUMINA de Soare, se deplaseaza foarte putin ,înspre Vest, dar în acelasi timp ,isi micsora din mărime si din intensitatea culorii aurii. 
Asa precum se stinge o lumânare, putin câte putin, asa s-a stins Lumina ca din Soare ruptă, pentru ca in final, sa rămână o umbra densa, de formă ovală.
Totul a durat, circa 5 -7 secunde ! 
Dragii mei, închipuiti-vă că vedeti pe Bolta Cerească, un mic Soare, mare cât cea mai mare portocală. 
Iar acest SOARE, se stinge usor de la exterior spre interior, până rămâne cât o STEA pe Bolta Cereasca, disparând in totalitate în NAVA  MAMĂ, care era foarte aproape de acest pui de OZN.
NAVA  MAMĂ era ovală, si de culoare bleumaren până la negru intens. 
Precum în pozele de mai sus, am văzut si eu pe Cerul noptii ,OZN -ul care iesise în recunoastere, si care m-a văzut că-l priveam cu ochii deschisi, si chiar a pulsat de câteva ori, de parcă mi-ar fi spus suntem aici.
Asa cum îşi fac soferii fleshuri in trafic, tot la fel şi OZN -ul auriu, a pulsat ,iar eu l-am urmarit pana când s-a topit precum fulgul de nea în palma noastra.
Dragilor, aparitia acestui OZN pe Cerul României, anunţă un Eveniment nu tocmai placut ce se va petrece în România noastra, dar care Eveniment, va slabi în intensitate, datorita intervenţiei pozitive si ocrotitoare  a EXTRATERESTRILOR.   
Dacă veti crede sau nu, aceasta este numai problema si alegerea voastra.
Eu însă vă spun că ,EXTRATERESTRII  exista ,şi că sunt cu ochii  pe noi în fiecare clipă. 
În această clipă, când scriam la rândul de mai sus, văd în faţa mea, în camera mea, pe MÂNTUITORUL  nostru Iisus Hristos viu,  ca într-o Icoană sfântă,iar sub EL , pe peretele din dreapta mea, tot ca intr-o Icoana vie pe MAICA  DOMNULUI cu O Coroana de stele în Mânile Sale.
IISUS  HRISTOS, avea vesminte deschise la culoare, iar cu Mâna Sa dreapta, ma binecuvânta.
  Fostul Suveran Pontif scrie că Iisus Hristos s-ar fi născut cu ...Maica DOMNULUI.
Sub acest Chip a apărut MÂNTUITORUL si MAICA  SA !
Asadar fratilor, EXTRATERESTRII sunt tot creatia BUNULUI  DUMNEZEU !
Rolul lor in Lumea noastra, este bine definit de Sus din Ceruri. 
Sa ne inchinam Mântuitorului Hristos si Maicii Domnului,ca sa fim cu totii iubiti si binecuvântati. AMIN !
                                     Cu dragoste, Maria. 

19 comentarii:

  1. DOAMNA MARIA GHEORGHIU ,CUNOASTETI CUMVA NATURA EVENIMENTULUI CE VA AVEA LOC IN ROMANIA ,DACA DA NI-L PUTETI RELATA SI NOUA? VA MULTUMESC.OVIDIU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei, cand am spus ca urmeaza sa se produca MARI EVENIMENTE, mai putin placute, mă gândeam la acest articol :
      1 August 2015, ora 7,30 dimineaţa !


      Dragii mei,


      Astăzi dimineaţă trează fiind, mai stateam puţin în pat si admiram cu ochii închisi, Cerul de noapte.

      Brusc dragilor, aud un glas care spune ceva cutremurător .

      Acest glas spunea aşa :


      "Ne aşteaptă un Cutremur intens ,

      pe Planetă ! "


      În această clipă dragii mei, vedeam cu ochii închişi fiind, un CER de noapte, iar pe Bolta Cerească ,precum sta Soarele sau Luna, tot aşa stătea o...pisică mare de culoare închisă.

      Pisica dragilor stătea pe coadă cu faţa înspre Pământ,şi ţinea în gura ei, o hârtie cu un desen al unui Seismograf.

      Aşa :

      maxresdefault.jpg.


      Era un astfel de marcaj al Seismografului ca în poza de mai sus, cu multe linii negre, dese si foarte înalte, in gura acestei pisici.

      Dragii mei, ce inseamna pisica, ce talmacire ar avea, eu nu stiu sa va spun. Ceea ce va pot spune concret ,este că ,Seismograful înregistrase ca si cum ar fi un CUTREMUR peste 7 grade, asa arăta acea hârtie, care era mare pe Bolta Cerească.

      Eu nu stiu când si de unde ,va porni acest Cutremur, dar stiu că vom auzi de el.

      Tot asa ,cum nu stiu ce va provoca un CUTREMUR intens pe Planeta Pământ. Bănuiesc că de Planeta Pământ este vorba.

      Dar, cine stie, poate fi un CUTREMUR intens si pe o alta Planeta !

      Ma cutremur şi eu la propriu de aceste cuvinte, si nu-mi ramane decât sa va indemn ca sa ne rugăm împreună, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI, sa mai ţină acest Pământ, iar noi sa ne îndreptăm către Credinţă, sa fim buni si milostivi, sa implinim Poruncile Domnului, si sa ne iubim atât dusmanii cât si aproapele.

      Si nu în ultimul rând, să ne rugăm unii pentru altii, si sa ne iubim ca frati ce suntem întru Hristos , Căruia I se cuvine, toata cinstea ,slava si închinarea, AMIN !

      Să fiţi pe deplin încredinţaţi că,România este Ţara Sfântă a Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului, şi că este ocrotita si ocolita de Cutremure devastatoare !

      Cu dragoste, Maria.
      precum si la acesta :
      27 Iulie 2015 ,ora 22,48 !


      Dragii mei,


      În această seara de 27 iulie 2015, in tim ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului.

      Brusc, cum stateam in genunchi, văd Planeta Pământ rotundă asa cum o stim, si totodată sunt în inima ei, si văd cum se deplasează cât ai clipi din ochi.

      PLANETA PĂMÂNT, se va deplasa mult de pe AXA ei, dinspre Polul Sud,spre Polul Nord.



      1.

      Axa pamantului.


      2.

      MAI MULTE DESPRE…VORBE FRUMOASE.



      Deplasarea Polului Sud dragii mei, a fost bruscă. Si daca as vrea sa fac o comparatie, as spune că s-a deplasat ca si cum ,am trece noi acul ceasornicului de la ora 13 la ora direct la ora 15 ! Sau ,asa cum am gasit eu aici aceste poze, as spune 23,5 grade, ca in poza 1 de mai sus.

      Vom auzi fratilor, vom trai pe pielea noastra, deplasarea celor doi Poli. Deja aceasta deplasare a început. Vedem cu totii dragilor, CANICULA si FURTUNILE,INUNDATIILE care se abat asupra Globului pământesc.

      Va fi greu de noi atunci când, aceasta deplasare a Polilor va incepe la o asa intensitate.

      DUMNEZEU a făcut totul perfect ! Mâna omului a intervenit brutal, si a schimbat sensul corect al lucrurilor.

      Ceea ce mai poate salva sufletul nostru, este Rugaciunea curata, bunatatea inimii, si Nadejdea în BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI.

      Cu dragoste, Maria.
      Iar SECETA cumplita din Lumea ]ntreaga, ploile cu furtuni si gheaţă, toate acestea îi pun pe EXTRATERESTRI pe jar, pentru a apăra PLANETA PĂMÂNT.

      Ștergere
    2. Cutremur pe pamant de intensitate mare va fi dar nu se stie cand, si axa pamantului se va roti asemenea ajungand la miezul intunericului ,unde Biblia spune asa: Si imparatia fiarei a fost acoperita de intuneric si oamenii isi muscau limbile de durere din pricina bubelor lor .(Ebola)
      Lumina soarelui va fi afectata si ea, iar ziua se va scurta si pamantul va fi in intuneric in timpul imparatiei fiarei cu cat ajungem spre timpul 0 ziua se va scurta, si cerul va fi aproape intunecat,unde polii magnetici deja si-a schimbat rotatia si timpul aparitiei Mantuitorului pe norii cerului va fi dupa acele zile de intuneric.

      Ștergere
    3. AM INCERCAT ,SA FAC O APROXIMARE , A POZITIEI TARII NOASTRE ,DACA O MODIFICARE A POLILOR PAMANTULUI ARE LOC ASA CUM RELATATI IN BLOGUL DV .O MISCARE A PAMANTULUI SI IMPLICIT A TARII NOASTRE DE LA ORA 13 LA ORA 15 ,AR ADUCE ROMANIA ,DACA NU GRESESC CU APROXIMARILE ,LA 15 GRADE LATITUDINE NORDICA ,ADICA 15 GRADE NORD DE ECUATOR ,LA O CLIMA INTRE CEA TROPICALA SI ECUATORIALA. IMPRESIONANT,DOAMNA MARIA GHEORGHIU.

      Ștergere
    4. Multumesc frumos pentru aprecieri, si pentru participarea la COMENTARII ,pe marginea articolelor 1

      Ștergere
  2. Ma bucur pentru revelatia ta Maria! Harul Mantuitorului Isus sa fie asupra ta! Binecuvantare maxima!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare ce eveniment important(negativ) se va petrece in Romania,care va necesita interventia extraterestrilor pentru a-l diminua?Facem noi experimente importante care ar putea dauna oamenilor?Din ce citesc ,inteleg ca totusi evenimentul respectiv ,totusi, va avea loc. Din pacate, pentru ca este cineva care va lua o decizie nefasta!

    RăspundețiȘtergere
  4. In acest articol se vorbeste despre Anunnaki si specia ei ,multi extraterestrii sunt printre noi cu Rh Negativ numiti reptilieni (demoni).
    http://burebista2012.blogspot.ro/2015/08/linia-genealogica-zeilor.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Doamna Maria,nu vreau sa va supar in niciun fel si nici nu pun la indoiala cele ce scrieti ,vreau doar sa va intreb daca sunteti sigura. Fiindca e acum o moda sa se lanseze lampioane care chiar asa arata si se comporta,cum ati descris dv. "portocala" de lumina. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e pb ! Te asigur însă, că stiu sa face diferenta intre un banal lampion, si O NAVA EXTRATERESTRA, care asteapta ascunsa în nori.
      CATEGORIC si fara nicio indoiala, era UN OZN, care si-a trimis în recunoastere un altul mai mic, ce era parte integrala din el.

      Ștergere
  6. oare sa fie vorba de un cutremur de pamant , fiindca vorbiti de "scaderea in intensitate" ( adica interventia benefica a extraterestrilor) ? Cutremurele pot fi provocate si de arma HAARP ( si la noi exista asa ceva , dar nu se face public , desigur la scara mult mai mica decat la americani , care pot provoca cutremure in Asia cu arma HAARP existenta in Alaska).

    RăspundețiȘtergere
  7. oare sa fie vorba de un cutremur de pamant , fiindca vorbiti de "scaderea in intensitate" ( adica interventia benefica a extraterestrilor) ? Cutremurele pot fi provocate si de arma HAARP ( si la noi exista asa ceva , dar nu se face public , desigur la scara mult mai mica decat la americani , care pot provoca cutremure in Asia cu arma HAARP existenta in Alaska).

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul nostru Iisus a spus ca mai are si alte "turme" de pastorit...

    RăspundețiȘtergere
  9. Pozele de sus cu cerul de zi si noapte sunt facute cu aparatul dvs? Stati undeva la munte? Sau sunt de pe net luate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu cred ca acea lumina a fost doar un semnal de la Mantuitorul pentru a da un raspuns prezentei si puterii lui.Asa releva din postarea dvs ca pulsa continuu fiind vorba de o forma de energie mai mare si vizibila ce si-a facut aparitia doar pentru ochiul Dvs.

    RăspundețiȘtergere
  11. De regula prezenta Ozn-urilor pe teritoriul Romaniei ar fi un semn de producere a unui cutremur in Vrancea dar nu neaparat mare,ci unul modest.Sper sa nu fie asa eu nu il doresc,Romania este bine pazita de Fecioara Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.almeea.ro/de-ce-crestinismul-nu-poate-crede-in-extraterestri-ca-vizitatori-din-alte-planete/

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.almeea.ro/cleopa-extraterestru/

    RăspundețiȘtergere