marți, 4 august 2015

UN AUTOCAR PLIN CU ELEVI (COPII ), INTR-UN MARE PERICOL DE A MURI ASFIXIAŢI CU FUM !

                                                                    2  August 2015, ora 16,15 !

                                                         Dragii mei, 

În aceasta după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, vad brusc în spatele meu,  de parcă as fi avut un ochi la ceafă, văd un Autocar, sau Autobuz, care transporta copii, cu siguranta elevi până la varsta de 14-15 ani.
                     occasion autocar irisbus transport scolaire autocar irisbus autocar ...
Acesti copii erau tare veseli si se zbenguiau, nestiind ce îi asteaptă.
Aud un glas dragilor, care spunea ceva cutremurator :

                  "Nu au murit înecaţi cu salivă !
              Ci au murit înecaţi cu fum !" 
În clipa urmatoare, totul a dispărut ,iar eu m-am cutremurat la propriu de cele văzute si auzite.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de acest Autobuz scolar, care va avea mari probleme mecanice ,iar copilasii vor fi intoxicaţi cu fum, si probabil multi dintre ei, vor deveni Îngerasi in Ceruri.  
Dragii mei, de vreti sa fiti fericiti alaturi de cei dragi, nu uitati de Rugaciune, nu uitati că avem în CERURI un TATĂ şi O MAMĂ !
Avem pe ,PREA  SFÂNTA TREIME,şi pe MAICA  LUI  DUMNEZEU.  
Să ne plecam genunchii, sa ne smerim cu inima, si sa cerem iertare Lui Dumnezeu si Maicii Sale ,ca am zabovit atât de mult, până să ne căim de păcatele noastre.
Să aducem Rugaciune curata, cinste si slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, dăruindu-le inima si sufletul nostru, ca sa le curateasca de tot ce este rău si întinat.
                                   Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. Autocar cu ucraineni rasturnat pe A2: Ipotezele luate in calcul de politie
    Autocar cu ucraineni rasturnat pe A2: Ipotezele luate in calcul de politie

    Politistii iau in calcul mai multe variante care au dus la producerea accidentului de pe Autostrada Soarelui, in urma caruia doua persoane au murit si alte 48 au fost ranite, inclusiv varianta ca soferul bulgar care conducea autocarul cu ucraineni ar fi adormit la volan, potrivit IGPR.

    Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Ramona Dabija, a declarat pentru Mediafax ca nu s-au stabilit cu exactitate cauzele producerii accidentului de pe Autostrada Soarelui. Insa politistii iau in calcul inclusiv varianta ca soferul bulgar, in varsta de 33 de ani, care conducea autocarul cu ucraineni ar fi adormit la volan.

    Accident grav pe Autostrada Soarelui: Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat - 2 morti, 48 de raniti (Video)

    Purtatorul de cuvant al IGPR a mai precizat ca la locul producerii accidentului nu sunt urme de franare. Autocarul va fi transportat la sediul Politiei Autostrazi pentru a fi efectuata o expertiza pentru stabilirea cauzelor accidentului.

    Purtatorul de cuvant al IGPR, Ramona Dabija, a adaugat ca in autocar se aflau un grup de elevi care au fost in tabara, doua familii de bulgari si alte persoane care se intorceau din vacanta.

    Autocarul in care se aflau 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, iar in zona au fost trimise circa 25 masini de interventie, ale Serviciului de Ambulanta si ale SMURD,... mai mult

    Duminica, 09 August 2015, ora 13:54
    Alte articole despre: cauze accident Auto
    Accident socant pe Autostrada Soarelui! un autocar...
    www.revista-presei.com/stire-accident-socant-pe...Cached

    Un autocar cu 50 de persoane la bord, ... Un autocar cu 50 de persoane la bord, care se deplasa din Bulgaria spre Ucraina, s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca era vorba,poate,de autocarul cu elevi ce se indrepta spre Arad si care trebuia sa participe la un festival de folclor

    RăspundețiȘtergere