sâmbătă, 8 august 2015

UN ASTEROID SI CUTREMURUL PLANETAR !

                                                                        Dragii mei, 

Scriam în 1 August 2015, despre un CUTREMUR intens pe Planetă.
Auzind peste tot în mass media, că se vorbeste de un Asteroid care va lovi Planeta Pământ, în Septembrie 2015, m-am gandit la asocierea acestui Cutremur Planetar, provocat de căderea Asteroidului.
Daca Doamne fereste se va intampla asa, vor fi multe schimbari pe PLANETA  PĂMÂNT, si vor muri multi, foarte multi oameni.
Iata si articolul meu, precum si linkurile referitaore la ASTEROIDUL care, va cadea in septembrie, in SUA, potrivit oamenilor de stiinta.
1.

 1 August 2015, ora 7,30 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind, mai stateam puţin în pat si admiram cu ochii închisi, Cerul  de noapte. 
Brusc dragilor, aud un glas care spune ceva cutremurător .
Acest glas spunea aşa :

                 "Ne aşteaptă un Cutremur intens ,
                                     pe  Planetă ! "

În această clipă dragii mei, vedeam cu ochii închişi fiind, un CER de noapte, iar pe Bolta Cerească ,precum sta Soarele sau Luna, tot aşa stătea o...pisică  mare de culoare închisă.
Pisica dragilor stătea pe coadă cu faţa înspre Pământ,şi ţinea în gura ei, o hârtie cu un desen al unui Seismograf. 
Aşa :
                    maxresdefault.jpg.

Era un astfel de marcaj al Seismografului ca în poza de mai sus, cu multe linii negre, dese si foarte înalte, in gura acestei pisici.
Dragii mei, ce inseamna pisica, ce talmacire ar avea, eu nu stiu sa va spun. Ceea ce va pot spune concret ,este că ,Seismograful înregistrase ca si cum ar fi un CUTREMUR peste 7 grade, asa arăta acea hârtie, care era mare pe Bolta Cerească. 
Eu nu stiu când si de unde ,va porni acest Cutremur, dar stiu că vom auzi de el. 
Tot asa ,cum nu stiu ce va provoca un CUTREMUR intens pe Planeta Pământ. Bănuiesc că de Planeta Pământ este vorba. 
Dar, cine stie, poate fi un CUTREMUR intens si pe o alta Planeta !
Ma cutremur şi eu la propriu de aceste cuvinte, si nu-mi ramane decât sa va indemn ca sa ne rugăm împreună, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, sa mai ţină acest Pământ, iar noi sa ne îndreptăm către Credinţă, sa fim buni si milostivi, sa implinim Poruncile Domnului, si sa ne iubim atât dusmanii cât si aproapele.
Si nu în ultimul rând, să ne rugăm unii pentru altii, si sa ne iubim ca frati ce suntem întru Hristos , Căruia I se cuvine, toata cinstea ,slava si închinarea, AMIN !
Să fiţi pe deplin încredinţaţi că,România este Ţara  Sfântă a Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului, şi că este ocrotita si ocolita de Cutremure devastatoare !
                                   Cu dragoste, Maria.

  1. ... dupa ce s-a descoperit ca un ASTEROID urmeaza sa loveasca ... Terra urmand sa fie lovita de un ASTEROID care va ... 2015. Diametrul ASTEROID ului ...

RomaniaTV - NASA confirma! Un ASTEROID de PATRU kilometri va lovi PAMANTUL intre 15 si 25 septembrie 2015 | VIDEO

RomâniaTV - NASA confirmă! Un ASTEROID de PATRU kilometri va lovi PAMANTUL între 15 şi 25 septembrie 2015 | VIDEO


POSTAT: 07 August 2015, Ora 19:22

RomâniaTV - NASA confirmă! Un ASTEROID de PATRU kilometri va lovi PAMANTUL între 15 şi 25 septembrie 2015 | VIDEO

Citeşte mai departe pe romaniatv.net

7 comentarii:

  1. Maria noastra,oare Sfantul Duh nu va spus sa nu credeti in aceasta minciună crasă?!

    pentru cine stie franceza:
    " ESPACE - Plusieurs blogs conspirationnistes évoquent un astéroïde qui viendrait s'écraser sur la Terre en septembre et éradiquerait ainsi toute vie. Une rumeur sans fondement démontée par la Nasa."
    " Le buzz internet qu’une météorite géante s’écrasera sur notre planète en septembre est devenu si intense que la NASA s’est sentie obligée de faire une déclaration publique pour démentir que cela allait se produire. La NASA a insisté sur le fait que l’agence sait « qu’aucun astéroïde ou comète n’entrera en collision avec la Terre », et « qu’aucun objet conséquent ne heurtera la Terre avant des centaines d’années. »"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa si traduceti ca sa inteleaga si omul de rand !

      Ștergere
    2. Banciule, lasa-ne cu frantujii tai. Sursa ta nu este credibila, e un blog nenorocit anonim, iar francezii nu sunt detinatorii adevarului absolut si nici de inteligenta prea multa nu ii suspectez. De Dumnezeu nu prea sunt iubitori cand si-u batut joc de musulmani si chiar de crestini, batjocorind-ul prin caricaturi pe Domnul Iisus Hristos si chiar pe Dumnezeu. Este un popor ateu retardat fara niciun Dumnezeu. Dar ca sa te linistesc, anul trecut ministrul de externe francez cu secretarul de stat american John Carey la dreapta sa, intr-un interviu dat unei televiziuni, spunea ca o sa mai avem 500 de zile si crapam. Au inumarat zilele de cand a dat interviul si se nimereste cam pe 25 septembrie anul acesta, aproximativ peste o luna. Sursele sunt televiziunile CNN, NBC, RT, oameni de stiinta de renume mondial invitati la emisiuni si televiziuni celebre etc. surse destul de credibile presupun, spre deosebire de blogul tau anonim din Franta. Macar pe ministrul de externe al Frantei sa-l crezi daca tot te dai francofon ca Radu Banciu. Sunt oameni care tin la credibilitatea lor si la statutul lor prin functiile pe care le detin de persoane publice la nivel mondial si nu isi permit sa mestece cuvinte aiurea ca anonimii din spatele unui monitor care posteaza o informatie pe un blog necunoscut din Franta.

      Ștergere
  2. Doamna Maria am gasit un video unde spune ca asteroidul asteptat in Septembrie va cadea si vor iesi extraterestrii (demonii) pe pamant si caderea sa va provoca un cutremur planetar unde o treime din populatia globului va muri.
    https://www.youtube.com/watch?v=52YMQq6CDXQ

    RăspundețiȘtergere
  3. sanu credeti asa ceva. doar ce este scris

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mas duce cel mai departe de epicentrul caderii asteroidului, deoarece adancimea seismica ar fi mica si o magnitudine mare. Ar dura mult. Dar la o distanta uriasa de punctul seismului voi fi in siguranta. Oare ce magnitudine ar avea seismul? 9>>>>10>>>11>>>>12 chiar 13 chiar 17?

    RăspundețiȘtergere
  5. Va fi un cutremur mai puternic ca in 1960 CHILE care se zice ca atunci a provocat ravagii peste tot pe planeta chiar si in japonia si a durat 10 minute?
    O sa fie de magnitudine maxima pe scara richter?
    Eu mas duce la polul sud foarte departe de punctul de cadere al asteroidului
    sau undeva pe ecuator in japonia sau china ca se spune ca va fi iarna nucleara. Ce daune va provoca? Se va topi in explozie si va imprastia vaporii enorm de multi de apa?
    poate fi distrus cu o arma care sa atinga peste 3000-4000 grade celsius ca hiroshima a fost distrusa si terminata asa. Va putea fi topit asa? Cu o astfel de arma nucleara? Daca da cred ca ar fi o ploaia enorma de apa. inundatii si coduri rosii de ploi si ninsori.

    RăspundețiȘtergere