joi, 27 august 2015

ŢIGARA , BAT -O VINA ! FUMĂTURĂ DUPĂ FUMĂTURĂ ! SĂ NU JUDECĂM PE CEI CARE FUMEAZĂ !

                                       
                                            
                                   Dimineaţă de 27 August 2015, ora 6,15 !

                                           Dragii mei, 

În această dimineaţă dragilor, aud un glas care spune ceva uluitor despre Ţigară si fumul de Ţigară.
După care, vedeam un bărbat înalt inspre Apus, sub un Cer de noapte transparenta.Acest bărbat ,stătea în picioare si fuma ţigară de la ţigară, dar in acelasi timp ÎL implora pe Bunul Dumnezeu ca sa-i vină in ajutor. 
Alte glasuri ,il batjocoreau pe acest om, aruncând cu , cuvinte de ocară asupra lui, spunându-i că :
                  "Fumătură după fumătură ! 
             Aşa înghiţi fum negru, fumătură după fumătură . 
                  DUMNEZEU , nu va veni în ajutorul lui, daca fumează. Si că, mai bine s-ar lăsa de fumat, daca vrea sa gaseasca CALEA  spre Dumnezeu.
Omul se intristase si mai mult, si fuma încontinuu, cu ochii săi aţintiţi la Cer, rugandu-se in sinea lui, la DUMNEZEU.
Un glas dojenitor, un glas puternic intervine si zice :

                  "Cine eşti tu ,ca să judeci ?
              Da ! Dumnezeu  vine si la cei care fumează, fumătură după fumătură, dacă ei il cauta cu toata inima. 
            Aşa vine Dumnezeu, fumătură după fumătură !
            Nu judecaţi  pe Aproapele vostru, ca să nu fiţi judecaţi !
    JUDECATA , este numai a Lui Dumnezeu !"                 
                          


                                          RÂSU’PLÂNSU’Tigara electronica poate mari dimensiunea penisului?... comentarii: Este IMAGINEA ANULUI. Ce iese din tigara - VIDEO SOCANT.

Dragii mei, stim cu totii că Sufletul nostru,, este Casa Duhului Sfânt, din momentul in care am primit Sfantul Botez.
Dar atunci cand vedem pe cineva încălcând Poruncile Lui Dumnezeu, sau rânduielile Bisericii, suntem repede predispusi ca sa criticam si sa judecam acea persoana.
Nu trebuie, deoarece noi nu avem voie sa-i judecam!
Sa incercam ca sa-i indreptam cu duhul blândetii, cu , cuvinte de înţelepciune, da !
DUMNEZEU poate sa ne ierte absolut orice păcat, oricât de greu ar fi; cu o singură conditie: sa ne căim si să ne întoarcem la EL, trup si suflet inima si cuget, şi să nu mai repetam păcatul. 
Asa era si cu acest barbat. El fuma, este adevarat; dar cu inima lui , cu sufletul lui, Îl implora pe DUMNEZEU ca sa-l ajute. 
Iar pentru Dragostea lui si pentru căinţa acestui om, Dumnezeu i-a iertat lui toate păcatele, inclusiv si păcatul ,că fumează. 
Asta nu inseamna că vom încuraja fumatul ! Categoric nu este deloc bine să fumăm!
Fumatul ucide în timp! 
De aici însă , trebuie sa tragem urmatoarea învăţătură:
Dacă o persoana greseste, noi cei care vedem aceasta, sa încercam ca sa-l aducem pe Calea cea buna, cu Duhul blandetii, si nu sa aruncam cu piatra, blamându-l si jignindu-l în orice clipă.
DUMNEZEU  este Cel care ne va judeca pe toti. Adesea se intampla,ca un om care a savarsit mari păcate, DUMNEZEU sa-l fi iertat pentru bunatatea inimii sale, pentru Credinţa sa de neclătinat, pentru dorinţa vie de a se indrepta.
Sa nu ne batem cu pumnul în piept   , precum fariseul, căci vom păcătui si mai mult decît am facut-o până in acel moment.

  1. Vamesul si fariseul - CrestinOrtodox.ro

    www.crestinortodox.ro/.../vamesul-fariseul-139575.htmlCached
    Evanghelia Duminicii Vamesului si a Fariseului este un indreptar de rugaciune, deoarece ne arata ca numai rugaciunea smerita este temelia vietii si cresterii ... 
                                                Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Adevarat a grait Duhul Sfant cand va spus aceste vorbe. Biserica a spus ca e pacat sa fumezidar Biserica nu este Dumnezeu, ci in ea salasluieste tot omul pacatos care nu le stie pe toate. Ei spun ca tutunul este iarba satanei iar sarpele este satana. Sa nu uitam ca tutunul si chiar si sarpele si tot ce exista pe lumea aceasta si in univers, Dumnezeu le-a creeat caci el este Creatorul tuturor celor vazute si nevazute, iar satana nu are decat viclenia de partea sa de a te ispiti in pacat si nu puterea creatiei. Sarpele prin veninul sau este aducator de moarte, dar sa nu uitam ca din veninul acestuia se fac nii de medicamente care salveaza vieti. Tutunul omoara oamenii de cancer pulmonar, dar sa nu uitam ca s-a descoperit ca fumatorii sunt imuni la peste 37 de tipuri de cancer agresiv de diferite forme.Poate ca tigarile ucid fiindca tutunul este tratat cu chimicale de companiile care le fabrica, iar tutunul sau substantele din frunza de tutun lasata de Dumnezeu pe pamant, intr-o zi va fi utilizata in industria farmaceutica. Daca nu intelegem ceva, asta nu inseamna ca trebuie sa-i dam credit lui satana si sa-l transformam din ispititor in creator, caci asta urmareste sa primeasca puteri pe care nu le are, fiindca, creatir este Unul si acela este Dumnezeu, iar daca a creeat si a lasat ceva pe pamant, acel ceva are rostul lui si a fost creeat cu un scop.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Iisus Hristos a spus: "Da-i Cezarului ce-i al Cezarului, da-i Lui Dumnezeu ce-i al Lui Dumnezeu si Dati-mi Mie ce este al Meu". A mai spus Domnul: "Carnea e carne, iar spiritul e duh." Dati-i carnii ce este al carnii si sufletului ce este al sufletului. A mai spus: "Ioan Botezatorul nu a mancat si nu a baut si a urlat in pustie si nu l-ati crezut. Eu am mancat si am baut si tot nu nu ma credeti." Postiti cu sufletul, caci sufletul este al Tatalui din Sfantul Duh si se intoarce la Dumnezeu in Imparatia Sa si nu cu trupul, caci trupul este al pamantului iar tarana se intoarce in pamant. Eu fumez de 12 ani si El s-a milostivit de mine pacatosul, si mari minuni a facut cu mine si multe minuni mi s-au aratat. Fumez dè durerea mea si a lumii si nu din viciu, caci viciul e pacat si vine de la ispititorul, caci viciul se poate manifesta in multe si ia mintile omului ducandu-l in pacat. Vinul e sangele Domnului si baut cu masura e bine, dar intrecand masura si transformandu-l in viciu ne ia mintile. Femeia e datatoare de viata, dar vanzandu-si trupul si folosita de barbati peste masura se transforma in viciu, deci in pacat. Jocurile de noroc si multe alte lucruri care abate mintea omului si o subjuga omorand sufletul, prin viciu sufletul este omorat. Pacatul vine din viciu si nu din placere moderata. Nu judecati ca sa nu fiti judecati, asa a grait Domnul, caci judecata omului este judecata stramba caci nu cunoaste adevarulsi judecata sa e stramba fiindca are mintea intunecata si inima impietrita iar judecata cea dreapta numai de la Domnul Iisus Hristos vine fiindca El este Dreptul Judecator, El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea si marirea si slava este numai in mainile Sale si nimic nu se poate face pe acest pamant fara voia Sa. Slava Tie Doamne Iisuse Hristoase, slava Tie Doamne Dumnezeul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, tigara reprezinta un drum sigur catre pierzanie... a sanatatii, a sufletului si a apropiatilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu trebuie omul batut la cap de noi, stie el si singur ca Dumnezeu il cunoaste bine si il vede si pe el. Fiecare sa aiba intai grija de sine, abia apoi, dupa desavarsire, se poate interesa si de altul.Si pisalogeala e un viciu!

    RăspundețiȘtergere