luni, 10 august 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! CUMPLIT S - A ADEVERIT ! TEMPERATURI DE 63 DE GRADE !

                                                                   Dragii mei , 

Scriam în 26 iulie 2015, despre temperaturi  extrem de ridicate, asa încât noaptea ,era scris pe Cer 50 de grade.
Şi iată dragii mei, ce se întâmplă în Cipru :

               63 grade Celsius la Nicosia

Valul de caldura din Cipru a adus temperaturi de pâna la 57 grade Celsius – atât de cald încât volanele au început sa se topeasca.
Oamenii au fost sfatuiti sa nu îsi lase ziarele sau alte documente pe bordul masinilor, datorita posibilitatii ca acestea sa ia foc.
În Nicosia, capitala insulei, au fost raportate temperaturi chiar si mai mari, de 63 grade Celsius.
U.K. Met Office a emis un avertisment calatorilor britanici care se afla sau se îndreapta spre acea regiune, sustinând ca valul de caldura loveste diverse parti ale Orientului Mijlociu si Marii Mediterane. realitatea


  1. Temperaturi de 57 grade Celsius in Cipru -...

    jurnalulph.ro/news/21367-temperaturi-de-57-grade-celsius...Cached
    Valul de căldură din Cipru a adus temperaturi de până la 57 grade Celsius – atât de cald încât volanele au început să se topească.

Valul de căl
                                                      26  Iulie 2015, ora 23,22 !

                                            Dragii mei, 

Tot în această noapte, de 26 Iulie 2015, în timp ce mă rugam dragilor, în micul meu RAI de acasă, aud dragilor în glas poruncitor, care ne graieste aşa :

               "Crestini !

            Azi voi vorbi ,o dată pentru totdeauna !
          Am fost Martori, la întâmplări viitoare.
         Suntem Martori, la întâmplări viitoare .
          Între Viaţă şi Moarte, Prea scump este Numele Tău Doamne !
Căci numai Tu, eşti desăvârşit Iisuse Hristoase ! 
Clipă în care, văd un Cer de noapte ,fără de stele, iar pe Bolta Cerească o Mână apărută din Cer, scria o cifra şi două cuvinte.
Dar mai întâi ,aud un glas care strigă cu teamă :

                  "E pericol ! E pericol mare !

Iar Mâna apărută sub Bolta Cerească, scrie cu un bleu orbitor de strălucitor pe Cerul de noapte ,aşa :

                                     50  Grade , Noaptea ! " .

Reading a Weather Thermometer - Fahrenheit and Celsiussoare stralucitorTermometre 42 dereceyi gösterdi.

Eu nu stiu dragilor, unde anume ,în ce ŢARĂ şi în ce loc, vor fi înregistrate astfel de Temperaturi, şi cum se vor manifesta aceste Temperaturi extreme; dar stiu că vom auzi de ele cu siguranţă.
Dragii mei, din nefericire pentru noi toti oamenii de pe pământ , vom avea mult de suferit, din pricina Soarelui arzător, din pricina furtunilor si vijeliilor , din pricina Inundatiilor extreme si a vremii schimbatoare de la o zi la alta.
Avem primite în DAR de la DUMNEZEU TREI  VIRTUTI  Dumnezeiesti :
                     CREDINŢA , NĂDEJDEA  ŞI  DRAGOSTEA !

Să le ţinem stranse, sa le împletim armonios  ,sa implinim Poruncile Domnului, si vom fi ocrotiti ficare in parte, după CREDINŢA  noastra, după Faptele noastre.
                                       Cu dragoste, Maria.   
 

Temperaturi de 57 grade Celsius în Cipru. Volanele maşinilor încep să se topească

08.08.2015
Andrei Popescu
Un cipriot îşi protejează mâinile cu mănuşi de cuptor de volanul încins al maşinii. (Captură Foto)
Un cipriot îşi protejează mâinile cu mănuşi de cuptor de volanul încins al maşinii. (Captură Foto)
Valul de căldură din Cipru a adus temperaturi de până la 57 grade Celsius – atât de cald încât volanele au început să se topească.
Oamenii au fost sfătuiţi să nu îşi lase ziarele sau alte documente pe bordul maşinilor, datorită posibilităţii ca acestea să ia foc.
În Nicosia, capitala insulei, au fost raportate temperaturi chiar şi mai mari, de 63 grade Celsius.
U.K. Met Office a emis un avertisment călătorilor britanici care se află sau se îndreaptă spre acea regiune, susţinând că valul de căldură loveşte diverse părţi ale Orientului Mijlociu şi Mării Mediterane.
Ministerul cipriot al Muncii şi Afacerilor Interne a anunţat că începând de săptămâna viitoare, timp de 4 zile, va fi aplicată o interdicţie pentru muncă în intervalul orar 12 – 16. Interdicţia ar putea fi extinsă dacă valul de căldură rămâne constant.
Copiii, vârstnicii şi alte persoane care suferă de astm sau diverse afecţiuni ar trebui să evite să iasă afară în perioada 10 a.m. – 4 p.m., a declarat Asociaţia Medicală din Cipru.
Pe Internet, un utilizator de Twitter a postat o poză cu iPhone-ul său care s-a înfierbântat atât de tare încât a încetat să mai funcţioneze.
Un alt utilizator a postat o poză în care arată cum poartă mănuşi atunci când conduce maşina, pentru a nu atinge volanul cu mâinile goale.
Hilary Simons, o asistentă medicală la Travel Health Network and Centre, a declarat pentru ziarul Daily Mirror că oamenii ar trebui să consume multe lichide şi, de asemenea, să observe şi alţi oameni.
“Dacă voi sau alţii nu va simţiţi bine, deplasaţi-va într-un loc răcoros cât mai repede posibil, beţi apă pentru a va rehidrata şi căutaţi ajutor medical dacă simptomele sunt severe sau persistă”, a declarat aceasta.
“Acest vânt fierbinte care suflă nu oferă nicio alinare la umbră, şi de la 8 dimineaţa până la 8 seara nu vezi pe nimeni umblând pe jos pe străzile capitalei. Toţi prietenii mei din străinătate, care au venit aici, stau departe de plaje până când apune soarele deoarece majoritatea

3 comentarii:

  1. Si in Iran a depasit peste 70 de grade si Irak 50 grade. Aici articolul http://www.mediafax.ro/externe/temperatura-record-de-73-de-grade-celsius-masurata-de-meteorologii-din-iran-14663860

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe 1 august in orasul Bandar Mahshahr din Iran au fost 50 de grade celsius, dar temperatura corpului uman a fost resimtita o temperatura record de 74 grade celsius, datorita conditiilor de umoditate extrema si lipsa vantului. Cea mai mare temperatura inregistrata de meteorologie de cand se fac astfel de masuratori, a fost pe 8 iulie 2003 in orasul Dhahran din Arabia Saudita.

    RăspundețiȘtergere
  3. 81 grade celsius s-au inregistrat in Dhahran, Arabia Saudita pe 8 iulie 2003.

    RăspundețiȘtergere