sâmbătă, 1 august 2015

SFÂRŞITUL LUMII ÎN SEPTEMBRIE 2015 ???

                                                                          Dragii mei, 

Vă asigur eu ,că nu va fi niciun sfârsit al Lumii în septembrie !
Staţi linistiţi, si vă indepliniti cu dragoste responsabilitatile la serviciu, precum si acasă.
Nu va  veni  niciun sfarsit al Lumii.
Tot ce vedeti si auziti, sunt doar spoturi de publicitate, precum si povesti de adormit copiii.
Aveti Credinţă si Nădejde în Bunul Dumnezeu si-n Măicuţa Domnului, iubiti-vă Aproapele si mergeti la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie ,măcar în ziua Sfintei Duminici,si asa, veti dobândi un loc în Împărăţia Lui Dumnezeu. 
                              Cu dragoste, Maria.

                                                            
Aceasta STIRE cu si despre SFÂRSITUL  LUMII, este o mare minciună !
Îmi asum ceea ce scriu !
Nu va veni nicun SFARSIT  al LUMII !
Nu acum !
    1. PREVIZIUNI APOCALIPTICE pentru SEPTEMBRIE 2015: Vezi ce lucruri șocante se anunță!

      Noua dată a Apocalipsei este luna septembrie 2015. Mai exact, în săptămâna 21-28 septembrie s-ar putea produce o serie de evenimente catastrofale pentru omenire








                    
      1. Sfarsitul lumii vine in septembrie 2015!? APOCALIPSA ar fi anuntata si in scrierile biblice! VIDEO
                                                                                                     
    2. 21-28 septembrie 2015 sunt "zile apocaliptice"?...

      www.lovendal.ro/wp52/21-28-septembrie-2015-sunt-zile...Cached
      21-28 septembrie 2015 sunt "zile apocaliptice"? Ziua păcii, ziua judecăţii, papa vizitează SUA, "luna sângerie" şi sosirea asteroidului pe Terra! Câte din to
    3. Isus Hristos vine în septembrie sau octombrie 2015...

      victorpicarra.wordpress.com/isus-hristos-vine-in...Cached
      Isus Hristos vine în septembrie sau octombrie 2015, răpirea bisericii este iminentă! Isus Hristos este regele meu. ... Fiara din abis (Apocalipsa 17.10) 

    4. PREVIZIUNI APOCALIPTICE pentru SEPTEMBRIE 2015:...

      teotrandafir.com/...septembrie-2015-vezi-ce-lucruri.../51059Cached
      Previziuni apocaliptice pentru septembrie 2015. Home; Blog. Blog; Diet ... CITEȘTE ȘI: AȘA VA ARĂTA APOCALIPSA? VEZI IMAGINILE GROAZEI! 

9 comentarii:

  1. Adevarat,nu va fi nici-un sfarsit al lumii,nici in septembrie si nici mai tarziu.Toate aceste zvonuri sunt "imprastiate" prin toata mass-media detinuta,controlata si condusa de iudeo-khazaro-masonerie pentru a mentine "sub presiune" prostimea.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt 3 ani si 8 luni timp ramas lumii acesteia si va veni sfarsitul acestei lumi revenirea Mantuitorului va fi dupa 2018 sigur suta la suta %. In luna Mai,IISUS s-a ridicat la cer de pe muntele maslinilor si tot in luna Mai va cobora pe pamant in Ierusalim pe muntele Sion cu cei 144.000 de evrei din toate semintiile evreiesti ale Israelului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca se va spune adevarul s-ar putea sa ai un soc din care nu-ti vei mai reveni: IIsus N-A fost evreu!!!!!Si pot sa-ti dau si un indiciu valabil si astazi: evreii(inclusive khazarii) sunt mici de statura,max. 1,60 m cu ochii negrii si pielea negricioasa,IIsus era inalt,peste 1,80 m,blond(sau saten) cu ochii albastrii....Si-asta o spune,deocamdata cu "fereala" inalti reprezentanti ai Vaticanului......Cat priveste data sfarsitului lumii si revenirea lui IIsus las-o mai moale caci nimeni,absolut nimeni nu stie cand va fi.....

      Ștergere
  3. http://www.transients.info/2015/07/knock-knock-waking-pulse-and-crystal.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi suntem deja în Apocalipsa,dar cu exactitate nimeni nu va ști când va veni Domnul nostru Iisus Hristos.noi tb.sa priveghem mereu prin rugaciuni k nu știm vremea. Oare noi suntem pregătiți sa- L. Întâmpinăm asa cum se cuvine???El poate veni oricând.Dar noi când ne pocaim de fărădelegile noastre??? Când???noi ce avem de gând sa facem cu sufletul care este nemuritor???îl alegem pe satana sau pe Dumnezeu? Unde avem noi de gând sa mergem după ce va ieși duhul din trup,în iad sau în rai?Am vazut k noi avem o viata duplicata mergem și cu Dumnezeu și cu satan.asta nu e plăcut lui Dumnezeu.facem noi ceva pentru mântuirea noastră???

    RăspundețiȘtergere
  5. In vechile scrieri s-a spus ca nu se va implini si nu va depasi 2000 de ani!
    -Omul in prostia lui a inteles ca de la nasterea Domnului!
    -Ori asta nu-i adevarat, totul se calculeaza de la inaltare...mai e putin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (Extras din mesajele primite de Jakob Lorber, referitoare la învăţăturile şi faptele lui Iisus în timpul vieţii Sale trăite pe pământ. Textul de faţă este preluat din Marea Evanghelie a lui Ioan, în care Domnul se adresează ucenicilor Săi pe marginea acestui subiect):

      Le-am arătat atunci cum prinţul ascuns al acestei lumi va fi nevoit să facă faţă judecăţii sale, urmat la scurt timp şi de cohortele sale de adepţi. Le-am arătat de asemenea sfârşitul lumii(1) şi judecata generală care va urma, similară cu cea din timpul lui Noe. Uimiţi, M-au întrebat când şi cum se vor petrece toate aceste lucruri. Iar Eu le-am spus: „Lucrurile se vor petrece exact ca pe vremea lui Noe. Iubirea va dispărea complet.Cei care vor deţine puterea se vor folosi de semenii lor ca de nişte animale, omorându-i cu sânge rece, fără nici cea mai mică mustrare de conştiinţă.
      ...Până atunci însă vor mai trece o mie de ani şi încă aproape o mie!...Oamenii vor înţelege atunci că Eu sunt singurul Stăpân şi Domn, iar ei nu sunt altceva decât fraţi şi surori. La fel ar trebui să se considere şi acum, dar umanitatea se află într-o stare intermediară de evoluţie, în care chiar şi celor nepurificaţi încă de marele foc al vieţii li se permite să trăiască. Peste 2000 de ani acest lucru va înceta însă. După marea transformare a umanităţii, spiritualitatea va prevala din nou pe pământ, şi nimeni nu va mai avea dreptul să spună că ‚cutare lucru este al meu’, iar ‚cutare al tău’. Nu vă pot spune anul, ziua şi ora Întoarcerii Mele pe pământ, căci totul depinde de liberul arbitru al umanităţii... De aceea, nici un înger din ceruri nu cunoaşte acest ceas, ci numai Tatăl, care îl va revela la momentul potrivit celor aleşi de El. De altfel, cunoaşterea vizionară nu serveşte neapărat mântuirii sufletului. Ea nu le serveşte cu adevărat decât celor născuţi a doua oară, întru spirit. Cât despre ceilalţi, care se numără cu milioanele, ea nu ar face decât să îi arunce într-un haos şi mai mare! De aceea, este mai bine ca umanitatea să nu ştie tot ce va urma. Adevăr vă spun: va veni o vreme când descendenţii voştri vor întreba, la fel ca şi voi acum, când se va întoarce Fiul Omului. Ei vor dori să îl vadă, dar dorinţa nu li se va îndeplini. Mulţi se vor ridica în acele vremuri şi le vor spune oamenilor: ‚Ascultaţi, aceasta este ziua în care se va întoarce El!’ Nimeni nu ar trebui însă să-i urmeze, căci ziua Întoarcerii Mele va fi la fel ca un fulger, luminând cerul de la est la vest şi tot ce se află sub el.

      Ștergere
  6. Cine crede ca spun de la mine sa citeasca Marea Evanghelie a lui Ioan de Lorber!
    -Sunt 11 volume!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandru Dragomir, dvs scrieti aberatii! Pe vremea aceea nu se vorbea cum se vorbeste acum, oamenii nu foloseau nwologisme si nici nu se exprimau asa. Nu stiu ce fel de biblie ati citit dvs dar clar nu e cea obisnuita. Si apropo , Iisus nu tinea discursuri atat de lungi!

    RăspundețiȘtergere