duminică, 16 august 2015

PLOUĂ ! PLOUĂ ! PLOUĂ !

                                               16 August 2015, ora 6,30 dimineaţa !

                                                      Dragii mei, 

În această dimineaţă , mi-a dat trezirea un glas tare vesel, care cânta pur si simplu asa :

                        "Plouă ! Plouă! Plouă !

Apoi dragii mei, îmi aud glasul sufletului meu, care imploră pe Bunul Dumnezeu asa :

                "Doamne ! Te rog Doamne lasă  să plouă Doamne!
             Cât viaţa mea, să plouă Doamne !"

                   randurile.unui.simplu.om...
Şi ne va da dragii mei, BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ploaie curată, si atât cât să se sature Pământul, si tot ce suflă pe Pământ.  
Să ne rugăm fratilor cu inima ,si nu numai cu buzele, ca să fim binecuvântaţi cu ploaie curată şi la bună vreme.  
                                  Cu dragoste, Maria. 

7 comentarii:

  1. Oooo...ce veste minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meteorologii au anuntat inca din 14 august ca incepand cu 16 august vin ploile cu peste 40 l/mp ,vant puternic si grindina....

      Ștergere
    2. Da...de-o luna se stie data cu aproximatie :)) si oricine are un smartphone cu o aplicatie de vreme a vazut ca de luni incep ploile si scapam de canicula...dar vestea e minunata oricum ;)

      Ștergere
  2. Anonimule unde ai vazut tu inainte cu o luna ca se anunta ploi de luni cand nici pe euronews nu arata asa ceva si doar caldura? Ei arata ploaie de acum 2 zile cred ca ai glumit nu? Si cine detine o asemenea aplicatie cand nici meteorologii nu pot prevede ploi sigure mai ales cu o luna?Offf..off

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt emisiuni la tv. in care sunt invitati meteorologi, si nu doar pe un singur canal ;) in conditiile in care anul asta a fost seceta,au aparut tot felul de invitati pe la diferite posturi tv care incercau sa explice ce se va intampla in parioada de vara,daca tu nu privesti la tv sau nu ai vazut o asemenea emisiune e dreptul tau sa nu crezi...cat despre aplicatii,pot sa iti dau o gramada de nume,dar le poti cauta si singur in playstore,doar tasteaza weather ;) sau poti cauta si pe google,e simplu...vremea pe 25 de zile in localitatea X , o sa ai vremea pentru urmatoarea perioada cu aproximatie...acum intelegi de unde stiu? ma informez ca de-aia avem acces la informatie...acum ca informatiile despre vreme nu sunt 100% exacte nu avem ce face,inca nu a fost inventat instrumentul care sa prevesteasca ce se intampla dpdv meteorologic cu exactitate,dar predictiile sunt pe aproape...apropo,vrei sa fac si eu o predictie meteo? uite aici: prevad ca in perioada de iarna vom avea parte de viscol puternic, si vor fi inchise scoli iar drumurile vor deveni impracticabile o perioada,cateva sate vor ramane izolate pana ce salvatorii vor ajunge cu alimente si medicamente,eu nu stiu exact in parte a tarii sau in ce tara se vor intampla toate astea,dar vom auzi de asa ceva sigur...ok? acum vom astepta iarna si cand vor fi stiri despre asa ceva o sa revenim sa spunem,ati vazut?am avut dreptate!

      Ștergere
    2. Asta inseamna IRONIE,adica mergi pe ideea ca e normal sa se intample indiferent ca ele au fost prevazute cu mult timp inainte.Dar sa nu sfidam Glasul Duhului Sfant caci altfel se numeste Hula.

      Ștergere
    3. nu sfidam nimic,e suficient sa aprindem televizorul la stirile de la ora 17 sau 19 si nu vom vedea decat stiri despre canicula,inundatii,cutremure,explozii,atentate,razboaie,prabusiri de avioane si accidente auto,crime,violuri si asa mai departe,aceste lucruri se intampla zi de zi si acum datorita tehnologiei le aflam aproape instantaneu (vezi prabusirea turnurilor gemene,sau luarile de ostatici),acum de ce sa spunem ca este o ironie daca o anumita persoana crede ca unul din evenimentele de mai sus se va intampla in cursul acestui an undeva pe acest pamant?asta chiar e posibil,fie ca vrem,fie ca nu.....in alta ordine de idei,eu nu contest calitatile acestei minunate doamne,dovada ca intru pe acest blog si citesc ceea ce dansa posteaza.Majoritatea acestor previziuni sunt foarte interesante si am observat ca unele chiar se si adeveresc,nu am descoperit acest blog de foarte multa vreme si nu am avut timp sa citesc tot,si nici nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, doar am vrut sa precizez ca eu stiam despre ploile care au sosit cu aproximativ o luna inainte,si postarea doamnei nu-mi suna ca o predictie in conditiile in care si la tv se da vremea pe cateva zile inainte...in fine,nu are rost sa intram in prea multe amanunte,si asa m-am lungit prea mult cu acest comentriu,nu cred ca trebuie sa dau explicatii nimanui despre ceea ce cred eu si nici doamna care are acest minunat har nu cred ca trebuie sa se justifice in fata nimanui despre ceea ce "vede si aude"..no..in fine,cu riscul de a nu fi deranjat pe cineva,imi cer scuze si iti doresc sa ai o seara placuta !

      Ștergere