luni, 10 august 2015

PLANORUL DISPĂRUT , AR TREBUI CĂUTAT ÎN MUNŢII RODNEI !


                                             9  August 2015, ora 15,30 !

                                               Dragii mei, 

De joi încoace, se tot cauta PLANORUL  dispărut prin muntii din împrejurimi.
Astăzi după amiază, în timp ce ma odihneam putin, mă gândeam la acest om care a disparut de joi, cu tot cu al său PLANOR.
Şi chiar întrebam ,asa în gândul meu:
              Doamne, unde o fi acest om ?
           Daca Tu voiesti DOAMNE, Te rog din suflet, spune-mi unde este .  

În acest moment dragilor, aud un glas mai îndepărtat, un glas în dreapta mea, care îmi spune doar două cuvinte :

                  "Munţii Rodnei !"

După aceasta ,glasul a disparut ca un ecou.
Iar eu am stat dragilor ,si m-am gandit daca sa scriu , sau sa nu scriu cele auzite, deoarece glasul venea mai de departe.  
 Pietrosul Rodnei - Muntii Rodnei « inapoiExplore Romania
Şi totuşi am prins curaj, si indraznesc a spune că, acest PLANOR dispărut cu tot cu pilot, ar trebui căutat şi în MUNŢII  RODNEI !
Cine stie ? Daca totusi, a ajuns până deasupra Muntilor Rodnei ?  
Iar de nu va fi găsit aici, sunt sigură că se vor găsi mulţi cârcotaşi, ca sa arunce cu piatra !                           



09
Aug
planor disparut operatiunile de cautare extinse in tara
Actualitate
Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost extinse in judetele Neamt si Harghita, la cautari luand...
 Operatiunile de cautare a planorului care a decolat joi de la Ghimbav si nu a mai revenit la baza au fost extinse in judetele Neamt si Harghita, la cautari luand parte si cinci avioane apartinand Aeroclubului Romaniei, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Echipa condusa de George Rotaru, directorul Aeroclubului Romaniei, va continua cautarile in zona Brasov-Sinaia-Fagaras-Reghin-Toplita-Piatra Neamt-Onesti-Nehoiu-Sinaia-Brasov, potrivit unui comunicat trimis de Ministerul Transporturilor.
                                      Cu dragoste, Maria.
 

2 comentarii:

  1. Acest tip de planor JS-1 Revelation care costa aprox. 200.000 Euro este extraordinary de performant.Aparatul este construit in Africa de Sud din material composite ultra-usoare si este echipat cu aparatura din ultima generatie tehnologica.Cantareste plin(are o rezerva de apa ca ballast de 200kg.) aprox. 600 kg. poate zbura cu pana la 290 km/ora iar pilotat de catre cineva experimentat poate atinge mii de km. distanta....Asa ca ar putea fi oriunde,chiar si in afara granitelor Romaniei....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul că acel glas a venit de departe, si nu as putea spune al cui a fost, dar mi-a spus ,Muntii Rodnei ,am ezitat daca sa scriu sau sa nu scriu.
      Dar mi-am zis ca până la urmă, cine vrea sa arunce cu piatra sau sa critice, tot o va face, chiar si atunci cand toate se adeveresc.
      Asa ca, am scris ce am auzit ca din in inima pământului. Nu stiam ca poate ajunge atât de departe si atât de repede.Multumesc mult pentru informatii.

      Ștergere