marți, 11 august 2015

PE UNDEVA , VA PLOUA DE VA RUPE PĂMÂNTUL !

                                                                11 August 2015, ora 16,45 ! 

                                                   Dragii mei, 

În această după amiază, in timp ce scriam aici pe blog, aud un glas in dreapta mea, care îmi dă o veste minunata, având în vederea SECETA cumplita  de care nu mai scăpăm.
Glasul dragii mei, spunea aşa :

                   "Începând de Miercuri, Joi şi până Vineri, va ploua de va rupe  pământul !"

După care, glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei, eu nu stiu unde anume va ploua de va rupe Pământul, în ce loc si chiar in ce Ţară ;dar e clar că va fi o ploaie torentiala ,care va tine aproape trei zile, si care, cu siguranţă va aduce si necazuri de tot felul.  
 ploaie-torentiala-vijeliePloaia torentiala s-a abatut asupra Capitalei in cursul după-amiezei ...
Să dea Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, ca sa avem parte de ploaie curata, si numai atât cât să se sature Pământul,si tot ce traieste pe Pământ. 
Chiar daca ploaia nu va fi in România, acolo unde ea se va revărsa, sa fie din belsug si fara sa faca ravagii. 
                                  Cu dragoste, Maria.  

14 comentarii:

  1. La noi va ploua si vine peste toata tara

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja in zona mea pe langa Buc a inceput sa ploua este nor peste tot si a aparut curcubeul. Am atras ploaia dupa cum ziceam in mesajele anterioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum norii s-au redirectionat spre Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mo cred ca tu locuiesti in zona crepusculara. Doar la tine apare curcubeul noaptea cand la noi apare luna. Iar ai uitat dusul deschis si acum iti ploua in sufragerie, s-a mutat norul din dormitor. Noi lesinam la 30 grade de la cat s-a incins blocul in timpul zilei si tu ne spui ca faci dusuri la norisor si te uiti la curcubeu ca la televizor. La 20:21 spuneai ca au plecat norii spre Bucuresti si aum e 00:30 si nu au mai ajuns. Or fi plecat cu personalul, sau daca au plecat cu trabantul i-o fi oprit gaborii boschetari pe drum ca au depasit viteza lagala. Eu tot cred ca saptamana viitoare ajung. Cam de pe 20 incolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca nu credeti dar la mine a fost spre seara nor mare si chiar a plouat si apoi a iesit un curcubeu pe cer si era inainte de 8 cam pe la 6-7 a inceput ,dar doamna Maria a aprobat tarziu comentariile iar apoi o sa vedeti ca ploaia va incepe nu cum spuneti dvs dar ma mai si luati la misto apoi asta inseamna sa fii un bun crestin asa limbaj de strada ?Va rog sa va corectati modul de a vorbi ,Dumnezeu sa va ierte greselile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e de rîs!În zona mea,din România sunt 38 de grade,soare dogorîtor si ploua torenţial continuu de zile întregi!Nu le mai stiu numărul!!...dar...ploua!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim. Nu e de ras e de plans ,cata cretinatate cred ca nu ai vazut cerul cati nori sunt si vantul bate tare de dimineata si nu a plouat mult decat foarte putin aseara dar au ramas norii pentru ca va incepe peste tot sa ploua in scurt timp mai bine roagate la Dumnezeu sa ia focul din cer si sa nu va arda de vii cu tot cu oras.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria, cum iti apar viziunile astea? Am avut si eu cateva dar erau specific pentru mine si doar cateva despre altii. In orice caz, interpretarile mele in urma viziunilor erau diferite de ce se intampla ulterior, dar se intampla ceva. Acum am nevoie sa inteleg o ultima viziune, daca esti dispusa sa vorbim trimite-mi un reply.Multam oricum. Andrei sunt eu si restul il vei afla daca vrei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara ,Andrei ! In fiecare articol, scriu despre felul cum imi apar Viziunile. Daca vrei sa-mi scrii despre tine, astept cu drag ! Scrie-mi in privat sau pe mail: mariatecuci61@yahoo.com

      Ștergere
    2. Spune-ne despre viziunea ta aici Andrei nu te feri de noi te vom ajuta cu interpretarea.

      Ștergere
  9. Poate fi vorba de schimbarea temperaturilor si a vremii de sapt. viitoare de la noi.

    RăspundețiȘtergere