sâmbătă, 22 august 2015

ÎN STAŢIUNEA MAMAIA, SE VA MAI ÎNECA O PERSOANA !

                                                      21 - 22 August 2015 ,ora 0,00 !

                                                   Dragii mei, 

În această noapte, exact la 12 fix, în timp ce mă rugam, aud un glas care spune ceva cutremurător :

                   "Încă o Jertfă !
               Încă o Jertfă în Staţiunea Mamaia !
              În Staţiunea Mamaia !"

După care dragilor, glasul nu mai spune nimic, iar eu rămân uluită de ceea ce am auzit si urmează a se adeveri.
 Statiunea Mamaia Plaja 3Statiunea Mamaia Plaja 26
De aveti copilasi dragilor , sau chiar voi ca adulti, si de sunteti in STATIUNEA  MAMAIA, aveti mare grijă, să nu vă aventurati în largul Mării.
Din nefericire, vom auzi că în STATIUNEA  MAMAIA, cineva (o persoana ,sau mai multe ),vor plăti cu viaţa pentru neatentia lor, sau pentru teribilismul lor ca şi adulti.
Doamne Dumnezeul nostru, apără pe fiii Tăi, si pe cei de pe uscat ,si pe cei de pe Mare, si pe cei din aer. Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieste-ne pre noi păcătosii !   AMIN !
                             Cu dragoste, Maria. 

PS.
În următorul articol, voi scrie despre MINUNEA  din CER, la SFANTUL  MORMÂNT al SFÂNTULUI  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA !
Ceea ce va urma, vă va întări în Credinţă si veţi merge cu toată dragostea, la MORMÂNTUL Sfântului Părinte Arsenie Boca, căci acolo, în chip nevăzut stă si Mântuitorul ,binecuvântând pe toti cei care vin si se închina la Sfântul Părinte Arsenie Boca, care face parte din Ceata  Sfintilor Lui Hristos.
Oare ce vor raspunde mai marii Preotilor, când vor fi intrebati de Iisus  Hristos , de ce nu l-au declarat Sfânt, pe Părintele Arsenie Boca ? 
Căci vor fi intrebati de Iisus Hristos, pentru că ,DOVEZI că a făcut si face Minuni, exista!   
Urmariti cu dragoste si cu toata Credinţa, Cuvantul Lui Dumnezeu, scris de mine roaba SA ! 




                                                                                                                       

10 comentarii:

  1. Fără suparare, dar ceva de bine nu prevestiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără supărare ! Omul la bucurie si la răsfăţ, uită de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI. La necaz însă, ridică ochii spre Cer si cu obraznicie întreabă : De ce Doamne? De ce tocmai mie sa mi se întâmple aceasta ?
      Numai asa, oamenii vor intelege ca nu suntem de capul nostru pe Pâmânt si că trebuie sa ridicam ochii la CER, si cand ne este bine, ca sa multumim LUI DUMNEZEU, dar si cand ne este mai putin bine, ca sa-L rugam sa ne ajute. Din acest motiv DUMNEZEU ne arata numai pe cele rele; prin acestea noi alergam la EL, ca sa ne rugam LUI, sau de ce nu, sa-I cerem socoteala cu obraznicie!

      Ștergere
  2. Când scrieți următorul articol ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, ceea ce ati scris mai sus se refera la o altfel de tragedie, caci una este tragedia si alta este jertfa. Politistul lovit de soferul turc care a vea o alcolemie de 1,6 g la mie a decedat ieri si va fi ingropat maine. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in Imparatia S-a. Aceasta este o jertfa, caci s-a jertfit in timpul serviciului pentru convingerile sale si pentru siguranta celor din jur. Si iata ca se va implini ceea ce ati scris, caci un alt politist in Mamaia, a fost lovit grav cu masina de un sofer cu o alcolemie de 2 la mie, iar politistul este in stare foarte grava, cu fractura la coloana si traumatism cerebral. Va fi o noua jertfa din pacate si nu o tragedie, adica cineva inecat. Dumnezeu sa-l aiba in paza. Referitor la parintele Arsenie Boca, mergem sa ne rugam parintelui si sa ne inchinam lui Dumnezeu, Tatal, Fiul si Sfantul Duh, caci a spus Domnul sa nu avem alti dumnezei afara de Domnul Dumnezeul nostru si inchinaciune nu Ii aducem decat Domnului. Va inteleg ca din prea multa dragoste fata de parinte, v-ati grabit cu, cuvintele si nu v-ati dat seama, dar trebuie sa fim foarte atenti cu astfel de cuvinte ca sa nu cream prapastii in cugetul si simtirile semenilor nostri si sa nu le formam intentii gresite ca sa-i trimitem cu voie sau fara voie spre pierzanie. Aste cuvinte am avut a va spune, caci parintele Arsenie de ar fi fost, astfel v-ar fi spus si el, caci parintelui nu-i placea slava desarta. Nu confundati rugaciunea cu inchinaciunea caci insusi parintele Arsenie Boca a spus: "Ma!!! Nu confundati cioata cu Stapanul." Domnul sa se milostiveasca de noi pacatosii. Dumnezeu sa ne ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Se prea paote sa fie vorba despre politistul de astazi, ca s-a jertfit la datorie. Vom vedea in timp!

      Ștergere
  4. Acelasi care a cartit inaintea lui Dumnezeu si am primit semn rau de Sus... pt toti cei care nu cred ce scrie pe blog, sa nu ganditi sau sa vorbiti/ scrieti de rau .... !!

    http://www.reporterntv.ro/stire/mamaia-un-tanar-s-a-inecat-dupa-ce-s-a-aventurat-in-largul-marii-pe-o-placa-de-polistiren-foto

    S-a mai implinit inca o tragedie ... deci e adevarat.
    TARE RAU IMI PARE CA V.AM ACUZAT !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acelasi care a cartit inaintea lui Dumnezeu si am primit semn rau de Sus... pt toti cei care nu cred ce scrie pe blog, sa nu ganditi sau sa vorbiti/ scrieti de rau .... !!

    http://www.reporterntv.ro/stire/mamaia-un-tanar-s-a-inecat-dupa-ce-s-a-aventurat-in-largul-marii-pe-o-placa-de-polistiren-foto

    S-a mai implinit inca o tragedie ... deci e adevarat.
    TARE RAU IMI PARE CA V.AM ACUZAT !!
    MA IERTATI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu/i pb! Stai linistit, nici nu am fost suparata pe tine. Este greu de crezutm de cei care sunt convinsi căm numai ce se vede exista !Doamne Ajuta !

      Ștergere