miercuri, 19 august 2015

CODUL FISCAL !

                                         20 August 2015, ora 5,10 dimineaţa !

                                                                          Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, îmi dă trezirea un glas puternic, ca sa-mi vorbească despre ce credeti ? Despre CODUL  FISCAL !
Iată dragilor, ce spunea acest glas, despre mult controversatul COD  FISCAL .
Citez :
                   "Codul Fiscal !
                Cu, Codul Fiscal, poate să conducă o bună parte din Planetă!"
Dragii mei, despre al cui Cod Fiscal este vorba, din care Ţară,şi cum se va putea conduce o mare parte a PLANETEI PĂMÂNT, eu nu stiu a vă spune. Ceea ce stiu cu siguranţă este că, vom auzi vorbindu-se la un nivel mult mai înalt ,despre un anume COD  FISCAL.
                                Cu dragoste, Maria.                                                          

4 comentarii:

  1. Cred ca de codul nostru fiscal o sa se vorbeasca o sa sara basistii de fund in sus sa nu se adopte, o sa faca spume la gura Iohanis, fiindca va fi obligat sa-l promulge in forma pe care i-o va trimite parlamentul. Daca nu il va promulga, guvernul va putea depune motiune de suspendare a presedintelui calator in parlament si o va lua pe urmele lui Base'. O sa iasa masonul infect de Isarescu, detunatorul adevarului absolut si adulatul poporului plin de intelepciune si va spumega la randul lui ca acest cod sa nu se adopte ca sa faca jocurile de interese ale hotilor si fortelor oculte, carora satana asta ne-a vandut de 25 de ani. O sa-i sara in ajutor FMI-ul si grupurile de interese din politica UE cu Merkel in frunte ca sa ne subjuge si sa ne sclavageasca in continuare. O sa iasa pe posturi guvernatorul absolut sa ne imprumutam iar de miliarde la FMI si BCE ca Ponta a fost un nenorocit si a bagat tara in colaps financiar, iar el mesia finantelor ne va salva din nou ca pe vremea lu Baselu cand ne-a imprumutat cu 30 de miliarde de euro de la FMI pe care acest popor nu i-a vazut, si care in secunda doi a si varsat 6 miliarde de euro la BRD care la randul ei i-a trimis in Franta. Banca de casa a basistilor. El de cati bani a avut parte? Acum ne vrea din nou slugi la inalta poarta, si il trimit la inaintare pe vistiernicul luminii, conducatorul suprem si inalta boierime servilisma la inaintare. O sa sara si licuriciul in sus, de la care luam lumina divina si o sa asmuta javrele de casa pe Ponta ca sa-l dea afara de la curtea domneasca, cu cainii din batatura. Sa-l alunge in padure pe pustie sau un pic la puscarie. Doamne iarta-ne, caci nu stiu cu ce a gresit tara aceasta, sa aiba parte de asa conducatori. Cred ca stiu cu ce a gresit tara; cu poporul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masonul Mugur Isarescu spunea ca nu este buna ideea. Trebuia de la inceput si nu de la 24 % sa se reduca la 19 %.Trebuia doar cateva si astea la 10 %.Spunea asta si Dan Diaconescu. Cu toate astea daca Romania isi exploata singura resursele fara sa-i chemam pe camatarii bancari straini , Romania era acum langa China care este principala tara economica din lume cu aprox. 70 %.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vorbind de limbaj ....primul comentariu e MULT sub limita bunului simț ! Ce părere are dl.anonim de Rovinari unde Sova și Ponta au furat la greu și sigur te ai uitat cu atenție la codul fiscal ? De ce nu zici nimic de primi 5 ani când România (care nu avea datorii externe ,ba dimpotrivă...) a fost jefuită la greu !!! De ce țiganii au primit drepturi și retrocedări fără număr ? Nu cumva pt.ca era președinte unul de la ei? Sunt multe de spus...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragii mei,

      Va rog frumos sa nu folositi cuvinte jignitoare, sa nu faceti ură de rasă, si sa purtam o discutie civilizată. Am fost nevoita sa sterg ultimile doua Comentarii. Erau jignitoare, aduceau ură rasială si multe alte cuvine urâte, imposibil de publicat aici. Va rog sa folositi un limbaj cuviincios si sa va exprimati părerea ,fără ură si fără jigniri.

      Ștergere