luni, 2 septembrie 2013

RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA SIRIEI , ESTE GATA ! LA DOAR O APĂSARE DE BUTON !

                                                           Zori  de  1 Septembrie  2013 !

Dragii mei, astăzi dimineaţă, la 4,30, m-am trezit la LUMINA puternică, care mi-a luminat în faţa ochilor închişi, şi aşa văd cu ochii mei închişi, văd UN CER de noapte transparentă, iar pe CER, prin aer, dragii mei, zburau avioane multe, unul după altul, avioane, ce lansau pe Pământ, bombe de toate mărimile şi de toate formele.Vedeam toate acestea, asa cum vedem în mod firesc, tot ce este în jurul nostru. Trează fiind, stăteam cu ochii închişi, şi priveam înspăimântată la ceea ce vedeam.Dacă aş fi deschis ochii, aş fi văzut nişte umbre şi lumini în mişcare, închizându-i , vedeam forma perfecta, ca si în realitate, a tot ce se petrecea în acel moment.
Dinspre Apus, zburau de jos de la Pământ ,rachete care se îndreptau cu o viteză uluitoare, spre Răsărit.
Aşa precum vedeam frontul de luptă, cum se luptau soldaţii cu armele, aşa şi acum, CERUL, atmosfera, a devenit UN FRONT de luptă, în care, nu erau soldaţi, ci...avioane de luptă, bombe, şi rachete cu destinaţii precise, şi cu o viteză uluitoare.Avioanele ,lăsau să cadă de sub ele, bombe lungi, ca nişte rachete ca forma, erau lungi şi ascuţite la vârf; cădeau în jos pe pământ ,de  pe sub aripile avioanelor, care zburau ,nu la prea mare înălţime.
Războiul zilelor noastre, fraţilor, nu se va da între soldaţi, ci se va da...între avioane fără pilot, rachete şi bombe, şi din nefericire , arme chimice letale.
Să ne rugăm fraţilor, pentru PACEA LUMII ÎNTREGI, pentru luminarea minţilor conducătorilor de ŢĂRI şi STATE.
Ceea ce am văzut astăzi dimineaţă, erau precum norii negri, care aduc, furtună, ploi şi gheaţă.
Aşa arăta CERUL NOPŢII, ca o expozitie în mişcare, de avioane, rachete, şi bombe, îndreptate împotriva a tot ce înseamnă viaţă pe Pământ.Precum zboară frunzele în vânt toamna, aşa zburau mulţime de avioane, rachete şi bombe, prin aer, sub CERUL nopţii albastre, transparente.
Ştim cu toţii fraţilor, că acest RĂZBOI, împotriva SIRIEI, nu va afecta numai SIRIA, ci se va extinde precum molima, în lumea întreagă.
Întoarceţi-vă fraţilor la HRISTOS, la CREDINŢA cea adevărată ! La EL, este mântuirea sufletului nostru. Să nu amânăm pe mâine, ceea ce putem face azi, căci nu ştim, ce ne va aduce ceasul, clipa, d-apoi ziua de mâine.
Diavolul urlă din toţi rărunchii acum, ca să ne prindă în ghearele lui, prin a ne face sa ne îndoim în CREDINŢĂ.
Să nu-i facem pe plac fraţilor, ci, cu SFANTA CRUCE A LUI HRISTOS, cu RUGĂCIUNILE NOASTRE, cu dragostea faţă de aproapele nostru, să-l zdrobim pe cumplitul diavol, să-l ardem cu SFANTA CRUCE, pe care s-o avem în suflet, în inimă, la gâtul nostru, în casa noastra, la căpătâiul nostru.
Nu uitaţi că, DUMNEZEU ne iubeşte pe toţi la fel, şi ne iartă de orice am fi făcut, dacă ne căim şi ne întoarcem la EL., smeriţi şi să-i cerem iertare, pentru păcatele noastre.
                                   Cu dragoste şi cu preţuire, Maria

2 comentarii:

  1. Daca lui Hristos i-a dat Dumnezeu puterea de a face minuni, atunci care este mai puternice: minunea facuta de un simplu om (mai mult sau mai putin pacatos) sau minunea facuta de Hristos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS, ESTE DUMNEZEU ! ESTE DE O FIINŢĂ CU TATĂL ŞI CU DUHUL SFÂNT !
      Niciodată, un om păcătos, sau mai puţin păcătos, nu se va putea compara, cu ÎNSUŞI FIUL LUI DUMNEZEU !
      ABSOLUT NICIODATĂ.!
      Numai că, DUMNEZEU în atotmărinimia SA, pentru a se cunoaşte PUTEREA SA, caută la oamenii credincioşi, loc curat în inima şi-n sufletul lor, pentru ca să-şi arate MINUNILE SALE, făcute prin oameni şi cu oameni.
      Eu mă consider, cel mai păcătos suflet de pe Pământ, dar, L-am rugat , L-am implorat, pe IISUS HRISTOS, să mă ajute ca să fiu , O DOVADĂ VIE, a necredinţei soţului meu, şi apoi, a lumii întregi.
      Şi într-o zi, pe la prânz, prin 1997, s-a întâmplat MINUNEA !
      Dadeam cu aspiratorul prin casă, şi brusc, văd cu ochii liberi, deschişi, în faţa mea, la înălţimea umerilor mei, văd UN CERCULEŢ AURIU, rupt ca din Soare, micuţ cât un bob de mazăre, şi gol la mijloc.
      Acest CERCULEŢ, plutea în faţa mea, în aer, şi eram uimită de stralucirea lui.
      Am întins mâna stangă, şi cu degetul arătător, am încercat să-l ating, şi...surpriză : s-a aşezat singur pe deget. Si din dorinţa de a-l vedea mai îndeaproape, l-am apropiat de ochiul stâng, moment în care, ca un magnet puternic, a fost atras, şi mi-a intrat în ochiul stâng.
      Şi din acel moment, eu când închid ochiul stâng, întotdeauna, văd UN ROMB la orizontală, de LUMINĂ albă stralucitoare, care pulsează ca o inimă în ochiul meu.
      Într- o trăire, despre care am scris pe BLOG, un GLAS, mă întreabă;
      VREI SĂ VEZI , CE ESTE ÎN OCHIUL TĂU STÂNG ?
      Şi imediat,văd UN ROMB, la orizontala, din trandafiri roşii, catifelaţi, şi cu frunze verzi şi cărnoase., dumnezeieşti de frumoşi.
      Un GLAS, îmi spune : ACEASTA ESTE CUNUNA TA, DE LA DUMNEZEU !
      Si din acea clipă, am ştiut care este MISIUNEA mea pe acest Pământ. Este aceea de a face cunoscut CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, ŞI PUTEREA SA , DE A LUCRA PRIN OAMENI ŞI CU OAMENI.
      Pentru mine, întunericul nu există, atunci când închid ochii, ci numai LUMINA LUI DUMNEZEU, întotdeauna, care îmi descoperă TAINELE CERULUI SFÂNT.
      Pentru mine, atunci când închid ochii, nu există ziduri, nu există Pământ, ci numa CER ALBASTRU VIOLET, cu TAINELE LUI DUMNEZEU , în el. De pun un lucru undeva, într-un anume loc, şi merg pe întuneric şi-l iau, închid ochii mei, şi O LUMINĂ albă stralucitoare, din ochii mei, mă conduce la locul respectiv, şi când apuc cu mâna acel lucru,sau ma apropii de el, LUMINA ALBĂ, din OCHIUL meu stang, începe a pulsa şi atunci stiu că sunt aproape.
      Odată, am închis ochii, şi mergeam cu degetul meu, pe SFANTA ICOANĂ A MÂNTUITORULUI, şi voiam să ating, chiar un deget al LUI IISUS, dar cu ochii închişi, In clipa când am închis ochii, degetul mi-a alunecat pe SFANTA ICOANA, şi când am atins degetul LUI IISUS, lumina albă din ochiul meu stang , a început a pulsa, şi atunci,am stiut că am gasit exact ceea ce cautam, adică un deget al MÂNTUITORULUI. Am deschis ochii, şi spre uimirea mea, tineam degetul meu, exact oe degetul LUI IISUS.
      Deci, ca să-ţi răspund la întrebare....DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNIC, şi nu OMUL, chiar dacă face MINUNI omul, le face tot cu PUTEREA LUI DUMNEZEU !
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere