sâmbătă, 29 iunie 2024

TEMPERATURI DE MINUS 62 DE GRADE ! IARNA GREA CU ZAPEZI MARI !

 

.
29 Iunie 2024, ora 5,23 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care a repetat de doua ori, aceste cuvinte:

"Minus 62 de grade !
Minus!!!"
Apoi, glasul a disparut,dar vad un peisaj de iarna grea, undeva spre centru Sud, zapezi mari si inghetate, oameni cu fulare pe toata fața si cu fruntile acoperite de caciuli groase.
Doar ochii oamenilor ,a celor care au avut curaj sa iese din case, abia se mai intrezareau. 
.
Prieteni dragi, eu nu stiu unde anume, in ce Tara(țări) va fi o asemenea iarna grea cu asemenea temperaturi scazute.
Dar stiu dragii mei, ca asa va fi, precum mi s-a aratat si mi s-a grait de la Duhul Cel Prea Sfant.
Sa nu uitam dragilor,că in viata noastra grabnic trecatoare am intampinat si vom mai intampina multe greutati.
Indiferent de cate greutati vom trai, sa le luam cu demnitate,sa ne ridcam de jos Crucea, si s-o ducem cu iubire si cu dragoste infinita pe umerii nostri,  pentru Mantuitorul Iisus Hristos si pentru Maicuta Domnului.
Asa preum avem nevoie de un colac de salvare cand suntem in pericol intr-o apa adanca, tot asa, si-n drumul vietii noastre, avem nevoie de un Colac de salvare.Acest Colac de salvare, se cheama Crucea Mantuitorului Hristos si Iubirea Maicutei Domnului.
Rugaciunile noastre fierbinti catre Prea Sfanta Treime si catre Maicute Domnului cu Sfintii Săi, sunt Colacul de salvare a sufletului nostru, sunt Adevarul, Calea si Viata!
Sa multumim Domnului pentru toate aceste Daruri divine si sa nu ne fie teama de nimic in aceasta viata,Dumnezeu si Maicuta Domnului ,sunt in Tot si in Toate, sunt intru noi si langa noi in fiecare clipă a vietii noastre.
Asa cum se spune in viata lumeasca si nu intotdeauna se respecta, "Nimeni nu e mai presus de Lege", noi putem spune cu toata fiinta noastra,asa:
"Nimeni si nimic ,nu e mai presus de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!"
Cu dragoste, Maria.

23 de comentarii:

  1. Iarna nucleara, vin vremuri grele?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mica era glaciară 🥶

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai fost era glaciară și vă mai fi că nu poate lumea să trăiască o veșnicie șo trebuie și pamîntul să se curețe de microbo și de gunoaie să poatarenaste o lume mai nouă și mai bună și mai curata

      Ștergere
  3. Cosmin Popa istoric -Iliescu tumoarea comunismului si instigator inclusiv la Tirgu Mures in martie 1990 impreuna cu securitatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa ne păzească de cei rău

    RăspundețiȘtergere
  5. Razboiul robotilor numite Arme Letale Autonome in doi ani il pregateste China si alte tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e viitorul pe care i-l vede dar nu vrea sa-l arate doamna Maria pentru a nu speria lumea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cit despre temperaturile record negative ar putea fi la cercul polar de Nord in Europa sau Canada dupa ce tocmai se anunta ca GolfStreemul e blocat de un Dop de apa dulce venita din topirea ghetarilor culmea tocmai urmare incalzirii globale si care nu permite circulatia pe intreg ciclul al apei sarate blocata de apa rece si dulce din ghetari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. razboiul Mondial asemanator cu Razboiul Lumilor Film artistic unde vorbeste de distrugerea olanetei, acum pe National Tv … Deocamdata -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fereste! Ce vremuri trăim!

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica Tatoiu
    - Oamenii de afaceri dusi la puscarie nevinovat si unii executati omoriti la comenzi de afara din strainatate , dar nici un strain -
    Ei aici mai greseste a fost unul la Sibiu chia executat omorit pentru niste maruntis de ceasuri de niste hoti olteni care au actionat la pont dar nu de Statul Paralel ca astia nu lucreaza pentru maruntis si nici cu riscuri ca hotii astia prinsi -craciun.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. in SIBERIA da si in FINLANDA- in rest nu prea

    RăspundețiȘtergere
  12. Deocamdata Atena inconjurata din nou de incendiu

    In Franta Macron are frisiane reci dupa ce sondajele arata partiull lui Macron pe locul 3 pe primul extrema dreapta a lui Le Pen- numit de masmedia evreiaca franceza care e cea mai mare din Ue, ca extremist care se opune participarii militarilor francezi in razboiul din Ucraina cum voia Macron evreul-.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vaticanul a obtinut eliberarea a doi greco-catolici si 9 civili fost prizinieri la rusi
    In timp ce Iohannis a dormit in papuci cind era linsat un preot ortodox roman la Cernauti spre deosebire de Viktor Orban care da ultimatumuri Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In Arizona -Sua arde un incendiu pe 13 mii km patrati cam cit doua judete in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Americaniisi alte tari pun taxe pe companiile petroliere vinovate

      un Chile blocurile mari pe dealuril afrcteaza fauna si nesigure

      La noi lege impotriva centralelor de apartament preluare de la Ue si urmeaza 40 grade la umbra cu cresterea exponentiala a zilelor cu canicula de la 2 zile pe an la peste 16 in medie peste 50 de ani cresc consumul curentului cu aeroterme mai ales in sud si orasele mari ca Bucurestiul, intensificind inalzirea globala pentru curentul lor
      Turcia si mai ales Grecia cu 44 de grade si incendii ca furtunile la 20km de Atena ard casele si locuirea imposibila si interzisa.
      iar in alte zone inundatii cu rupere de baraje ca in China si Sua, Franta si Elvetia cu 7 decese
      si grindina la meci oprit de furtuna la campionatul in Germania
      Iar aviatia acuza si ea conditiile meteo care cresc turbulentele si intirzieri pentru ocolirea furtunilor iar caldura afecteaza pistelecu nopti tropicale cu disconfort pentru cardiaci si probleme de dezhidratare in functionarea creierului.-craciun.

      Ștergere
  15. La noi specialistii spun ca numarul zilelor cu canicula se vor dubla in Romania pina in 2050 la fel seceta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Furtuni crescute ultimii ani ca durata si fregventa inclusiv iarna deranjaza in plus si astazi programul aviatiei de calatori cu mari intirzieri cauza incalzirii si schimbarilor climatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu, nu... niciodată asa ceva. Oamenii.nu vor. Vor pace, lumina si Iubire. Invata-ne Doamne pe toti, cu multa blândețea și răbdarea ta, ce trebuie sa facem.pentru asta acum.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce înseamnă Crăciun scris la sfârșitul fiecărui comentariu?

    RăspundețiȘtergere
  19. problema nr 1 a omenirii este APA potabila , multe necazuri- seceta ,foamete , - pt o bucata de paine se ucid oamenii intre ei etc. etc.

    RăspundețiȘtergere