marți, 18 iunie 2024

JEAN CONSTANTIN ,MARELE SI IUBITUL NOSTRU ACTOR DE COMEDIE !

                            Hristos S-a Inaltat!


                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea ,inspre Sud,pe cineva tare drag si iubit noua tuturor romanilor. Il vedeam dragilor, pe MARELE ACTOR de COMEDIE JEAN CONSTANTIN.
Avea o pălarie mare pe cap si ca intotdeauna ,ca atunci cand era in viata,mult indragitul JEAN CONSTANTIN, era vesel,radea si cu ochii si cu chipul.
Asa arata ca in poza de mai jos ,doar ca,era putin mai in varsta in revelatia mea.

      Imagini pentru jan constantin                                  

2 ian. 2018 - Legendarul actor de comedie jean Constantin a fost căsătorit cu o femeie care, înainte de mariajul cu acesta, a mai fost măritată tot cu unul ...
25 mai 2018 - Jean Constantin a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie din țara noastră. A jucat în peste 80 de filme și nu a lipsit de la nici un ...

După ce m-a privit in ochi,fiind foarte vesel si fericit,marele Actor JEAN CONSTANTIN s-a asezat pe marginea unui drum de munte,fiind imbracat cu un pulover de culoare inchisa si tot cu veselie ,flutura cu mana sa stanga, un stegulet tricolor romanesc.
Imagini pentru jan constantin.

Sub un Cer de ziua,Maestrul JEAN CONSTANTIN asezat pe iarba de pe marginea drumului, era fericit si foarte vesel asa cum il stim cu totii.
Eu ma rog pentru linistea si pacea sufletului său, si-i multumesc din inima ca a existat in mijlocul poporului roman, si exista si-n prezent ,prin filmele pe care ni le-a lasat.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,si sa se bucure in IMPĂRATIA LUI DUMNEZEU intru vesnicie.
                                       Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu