miercuri, 12 iunie 2024

ŞI NU NE LĂSA PE NOI , IUBITORULE DE OAMENI !


                                Dragii mei, 

Astazi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud mai multe glasuri rugatoare care pur si simplu implorau pe MÂNTUITORUL nostru bun si drag,asa:

               "Şi nu ne părăsi pe noi, Doamne Iisuse Hristoase!
             Nu ne lăsa pe noi, Iubitorule de oameni!"
                                       

Image result for IISUS..

Şi auzeam dragii mei,multe glasuri tânguindu-se,multe glasuri care plângeau si se rugau fierbinte la IISUS HRISTOS BUNUL si SCUMPUL nostru MANTUITOR.

Image result for IISUS..

Şi vedeam Prieteni dragi,desi eram cu ochii pe monitor, vedeam deasupra mea in Cerul noptii albastre,un Nor alb si stralucitor iar in mijlocul Norului alb statea IISUS HRISTOS in vesminte rosii-albastre, avand in Mâna Sa stanga SFANTA  EVANGHELIE CEREASCA.

Asa:
Image result for iisus hristos ortodox

  Fratilor, sa ne rugam si noi DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, cu inima si cu sufletul, cu lacrimi fierbinţi de căinţă si de pocăinţă, ca sa nu ne părăseasca, nici  sa ne lase din Mâna Sa cea atotputernică si ocrotitoare, ci sa ne arate Calea cea dreapta bineplacută Lui ,si care ne va aduce mântuirea sufletului nostru.
Sa ne rugam si Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara MARIA, ca sa nu ne părăseasca ci sa duca Rugaciunea noastra la Prea Scump si Prea Sfant Fiul Său si Mântuitorul nostru,si sa ne ierte păcatele noastre cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si cu nestiinta,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Da singura salvare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu fii milostiv nouă păcătoșilor, iarta-ne și ne miluiește 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Tilvar ministrul apararii la ceremonia de inceperea proiectului de extindere si modernizarea bazei Nato de la Kogalniceanu care va fi dotata in viitor cu o noua pista
    Si unde mai nou pe linga trupe Nato din Sua si Uk fac antrenamente si finlandezi
    si unde in viitor va fi un adevarat nou orasel militar cu Constructii pentru circa 10 mii militari Nato pe mii de hectare teren-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. In timp cein nord si vestul tarii a mai plouat taranii din Buzau se pling de secarea lacurilor si desertificare apocaliptica care reduc si hrana animalelor si productia agricola-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Urcarea Clujului pe dealuri pe strada Uliului face ca o strada intreaga sa alunece inclusiv alaltaeri in ziua votului blocind circulatia facuta cu o ocolire de 4km pentru cominicarea cu orasul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca in romania este dictatura nu mai este nici un secret. Doar orbii nu o vad si simt. Sa viciat pana la furat procesul de vot iar Clotilde are dreptul de a cere dreptate. Presa aservita puterii si platita cu bani de la buget in loc sa ia parerile ambelor parti sa transformat in organ de represiune la ordinul puterii dictatoriale psdpnl si ataca intervievata in stil nkvd ist....scarba si voma.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hartman analist politic spune ca -

    -Iohannis a declarat in Sua ca si cind are Romania pe cont propriu, ca va sabota consensul Votului la Nato preocupat doar de interesul sau si nu al Romaniei-
    Pai asta face el constant -craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Hezbolah lupta cu rachete in nordul Israelului

    La noi Pnl evreiesc prin Ciuca Maciuca trimite la Parlamentul Ue in numele Romaniei o lista cu europarlamentari majoritatea evrei in frunte cu Daniel virgil Popescu Tradatorul la OMV cind era ministrul sustinut tot de Ciuca si Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viorel Peiu -Romania campioana Saraciei in Ue cu 32 procente,unul din trei romani sub traiul de subzistenta, pondere si injustitie catrastofala, fara disutii despre echitate da cei mai multi cu invatamintul cel mai redus si slab si care pleaca din tara -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dan Sucu actionar principal la Rapid cu Viorel Moldovan presedinte lupta sa aduca un jucator la concurenta cu Steaua Fscb a lui Becali si tintesc titlul de campioana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. ce este scris se va intampla - ca vrem sau nu rugaciunile sunt pt teama de pacate la judecata- deocamdata suntem pamanteni , unii nu-si dau seama ce traiesc si sunt inconstienti

    RăspundețiȘtergere
  12. ba ne lasa pentru ca am incalcat legile LUI DE STAPAN -noi prin pacate suntem vinovati- si unii nu vor stapanire din orgoliu

    RăspundețiȘtergere
  13. pt an 21 iunie 10:00- pacatele se platesc aici pe pamant- si DOMNUL A SUFERIT PT NOI ,APOSTOLII, SFINTII ETC.- adica ne lasa in voia noastra - ce alegem : dreapta , stanga sau calea dreapta viata pe pamant are un sfarsit pt noi toti!

    RăspundețiȘtergere