sâmbătă, 15 iunie 2024

TE MĂRTURISEŞTE ÎNTR-UN SINGUR GÂND ! NIMENI NU TRĂIESTE VESNIC PE PĂMÂNT !


                                                 Dragii mei, 

Tot în această după amiază,  in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care spune ceva tare frumos :

           "Te mărturiseşte , într-un singur gând !
          Ca într-un singur gând , să te mărturiseşti  Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh !" 

.

Fratilor, atunci când ne rugăm, atunci când ne mărturisim, să nu avem altceva în mintea noastra, decât un singur gând : 
Rugaciunea  şi Mărturisirea !
Când mergem la Sfânta Biserică si stam la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie, gândul nostru trebuie să fie numai la Sfânta Slujbă săvârsită de PREOT, si nu la nevoile zilnice sau acasa.
Sa alungam celelalte ganduri şi să facem loc numai Lui DUMNEZEU si MAICII  PURUREA  PREA  CURATEI  FECIOARE  MARIA, si astfel, ne vom ruga si ne vom marturisi numai într-un singur gând ,Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, AMIN !
Să ne gândim în fiecare zi la Moarte, ca la ceva natural, de care nu vom scăpa.Pentru că, fiecare zi, fiecare aniversare, spre Moartea trupului ne duce.
 Dar, sa invatam sa murim frumos, atunci cand DUMNEZEU ne va chema la EL. 
Faptele noastre bune, Credinţa si Dragostea ,să ne fie oglinda sufletului nostru, atunci când, Îngerul Păzitor ne va duce în Faţa Mântuitorului Iisus  Hristos.
Dar nu trebuie sa intram în panică ! Moartea este un somn vesnic al trupului ,care se transforma in Pământul din care a fost luat. 
Sufletul însă, se va veseli pentru vesnicie în Împărăţia Lui Dumnezeu,dacă va fi făcut fapte bune cât a trait în trup, si dacă a avut CREDINŢĂ si DRAGOSTE întru DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI si faţă de Aproapele. 
Să ne întoarcem dragilor , trup si suflet la Bunul DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI , sa cerem iertare din toata inima noastra pentru că am intârziat atât de mult timp, si sa dăruim inima si sufletul nostru, DOMNULUI nostru IISUS  HRISTOS, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si închinarea, AMIN  ! 
                                      Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu