luni, 24 iunie 2024

DUMNEZEU TATAL PE BOLTA CEREASCA ,PRIVESTE IN JOS LA COPIII SĂI !


                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un Cer senin bleu de ziua, iar jos pe pamant era o multime de oameni adunata, multime ce privea Cerul cu mare uimire.

Pe bolta cereasca,foarte aproape de pamant, pe o suprafat foarte intinsa a Cerului era TATAL Cel Ceresc, care arata exact asa:

                           .Dumnezeu Tatal Cel Ceresc a intins mainile Sale lateral, de parca ar fi imbratisat pe toti cei care priveau la El, apoi, si-a strans bratele Sale, ca atunci cand am strange pe cineva foarte drag la pieptul nostru.

De pe Bolta Cereasca, DUMNEZEU TATAL Cel Ceresc ne imbratisa pe noi toti copiii Sai.

Multimea de jos aclama, striga,intindea mainile spre Cer, era uimita de ceea ce vedea pe Cer,pe DUMNEZEU TATAL despre care, se spune in Cartile Bisericesti ca nimeni nu L-a vazut vreodata si nici nu-l va putea vedea.

Din mijlocul multimii se aude un glas care striga asa:

               "Dumnezeule , Dumnezeule ,izbaveste-ma, pazeste-ma din toata masura si puterea!"

Eu va spun dragilor ca ,pe DUMNEZEU TATAL si nu numai,Il putem vedea fiecare dupa Credinta noastra si ca arata exact asa ca in imaginea de mai sus,adica,ca un batran cu barba lunga si nu ca o lumina sau ca un foc.

Exact asa era imbracat ca in imaginea de mai sus.

Sfanta Treime dragilor, arata exact asa:

Prea Sfanta Treime, adevarata Sfanta Treime aceasta este,adica,  cu Dumnezeu Tatal, cu Dumnezeu Fiul si cu Sfantul Duh sub Chip de porumbel alb.
Eu am vazut-O adeseori si niciodata sub chipul celor Trei tineri de la Stejarul Mamvri despre care se spune ca reprezinta Treimea.
Sa ne inchinam cu inima si cu sufletul Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului si sa multumim pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa din viata noastra.
Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: