vineri, 14 iunie 2024

PLOILE TORENTIALE, FURTUNILE SI VIJELIILE DIN SUD-VESTUL ȚĂRII,S-AU ADEVERIT DIN PĂCATE!

                                        Hristos S-a Înaltat!

                                                Dragii mei, 

Scriam in urma cu doar 7 zile, ca vom avea parte de ploi torentiale ,furtuni si vijelii, in Sud-Vestul Țării.

Din nefericire, ieri 13 iunie 2024, in judetul Caras Severin s-au intamplat toate aceste dezastre.

Iata articolul din 6 iunie:

PLOI TORENTIALE SI VIJELII IN SUD-VEST!

                                                         6 Iunie 2024,ora 6,21 !                           

                                                                Hristos a Inviat!

                                                             Dragii mei, 

.
In aceasta dimineata,m-a trezit o lumnina alba si stralucitoare ,lumina ce-mi arata inspre Sud,Sud -Vest, cum ploua torential ,iar vijeliile erau la ele acasa.
.
Nimic nu se mai vedea in natura,din pricina vijeliilor si a ploilor torentiale.
Dragii mei, vom avea din nou parte de ploi torentiale si vijelii.
Dar, tot ce ne daruieste Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,pentru tot si pentru toate trebuie sa multumim si sa ne inchinam cu inima si cu sufletul.
Cu dragoste,Maria.
Si iata ce s-a intamplat in Caras Severin:
acum 3 ore — Cod roşu şi cod portocaliu de furtună în judeţul Caraş-Severin: Rafale de vânt de până la 90 de kilometri la oră şi grindină.
acum 5 ore — Grindina cat pumnul in Caras-Severin. A fost Cod Rosu de furtuna ... Natura s-a dezlantuit in judetul vecin, in Caras-Severin. Pe Clisura Dunarii ...
acum 4 ore — Furtuna a lăsat cinci localități din Caraș-Severin fără curent! Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a plecat în misiune.
acum 6 ore — Cinci localităţi din Caraş-Severin au rămas joi după-amiază fără curent electric din cauza unei furtuni ... Etichete: cod rosu, cod portocaliu, ...

8 comentarii:

  1. Mai mult din fericire ,in sud era mare nevoie de apa , deja era seceta criza de apa si hrana pentru animalele mari la cimpie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa este doamna Maria
    Chiar mă gândeam la mesajul dv. și vorbeam cu băiatul,am zis sa adeverit mama ce a spus doamna Maria 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Cetatea romana Sucidava de la Calafat din perioada crestina a lui Constantin Cel Mare si cea anterioara secolului 4 cu un pod roman de peste 2000 metru din care a fost descoperit un picior de pod, care inca stapineau sudul Olteniei si Munteniei cu o fintina subterana inca potabila datorita constructiei cu efect de piramida asupra apei.

    A fost descoperit si un mormint crestin inmormintat cu fata in sus cu capul spre Rasarit si picioarele spre apus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru 2024, Baba Vanga a prezis asasinarea președintelui rus Vladimir Putin de către un compatriot. În timp ce războiul din Ucraina continuă, moartea președintelui rus va aduce și mai multă incertitudine în lume. Baba Vanga a avertizat că vor fi atacuri teroriste în Europa, în timp ce o „țară mare”, nenumită, va lansa atacuri folosind arme biologice în 2024.

    Baba Vanga a prezis o mare criză economică în 2024. Ea a spus că, din cauza tensiunilor geopolitice și a creșterii datoriilor, economia globală va fi învăluită de haos.

    Baba Vanga a prezis și o înrăutățire a climei, cu mai multe evenimente meteorologice terifiante de-a lungul anului. Atacurile cibernetice vor fi de asemenea un pericol pentru omenire și se preconizează o creștere a atacurilor asupra infrastructurii critice, cum ar fi rețelele electrice și stațiile de tratare a apei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmeaza foarte multe turbulente invlusiv in aviație. Planul va fi respectat-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  6. dar in Moldova la Vaslui si inundatii si vijelii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce se mai știe de Luiza și Alexandra?
    Când vom afla de ele?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu este o bucurie sa avem vijelii , sa ramai fara casa , fara gradini ,culturi ,animale etc. si-au batut joc marile puteri de omenire- SA VINA DUMNEZEU SI SA PIARA VRAJMASII LUI...

    RăspundețiȘtergere