luni, 10 iunie 2024

SĂ NU AVETI ALŢI DUMNEZEI !!! SĂ NU ŢINEŢI ALŢI DUMNEZEI !


                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas la imperativ care ne graieste asa:

                "Alţi Dumnezei nu se ţine !!!
            Înafară de Dumnezeul vostru si al nostru al tuturor,Acesta se ţine !"

După care dragilor, vad in faţa ochilor mei inchisi,vad ÎNSUSI TRONUL ÎMPĂRĂTESC cu PREA SFANTA TREIME si cu MAICA DOMNULUI inconjurat de multa lumina alba orbitor de stralucitoare.
                      Image result for prea sfanta treime imagini
Toate acestea le vedeam intr-un Cer de noapte albastru violet ,intr-un Cer deosebit de frumos.  Părea că acest Cer a coborât foarte aproape de Pământ ,foarte aproape si de mine.
                          Image result for prea sfanta treime imagini
Dragii mei, cu totii,toata suflarea trebuie sa ne inchinam in DUH si-n ADEVAR,trebuie sa ne inchinam LUI DUMNEZEU TATAL, LUI DUMNEZEU FIUL -IISUS HRISTOS si PREA SFANTULUI SĂU DUH .
Sa ne inchinam MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA si s-O chemam in ajutorul nostru ,ori de cate ori suntem la necaz si-n suferinta.
Sa multumim fratilor PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU  pentru toate DARURILE DIVINE pe care le revarsa asupra noastra si neaparat pentru MINUNEA LUMII intregi, de a ne fi ales pe noi ca Popor român, sa devenim al Doilea Viitor Nou Ierusalim.
Sa respectam si sa implinim cu dragoste PORUNCILE DOMNULUI, si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE,acolo unde este mantuirea sufletului nostru.
Asa sa ne ajute Mult Prea Milostivul Dumnezeu si Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, in fiecare clipă a vietii noastre.
                                        Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Ca evreii cu dumnezeul lor Banii lui Iuda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai sunt și pe la noi Crăciun,daca l-ar avea pe Dumnezeu cu adevărat nu ar face multi relele pe care le fac.
    O zi frumoasă și binecuvântată 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. M am uitat la rezultatul votului rezultatul tara asta nu se mai face bine. Partidul stat psdpnl a reusit bugetarii si pensionarii si au facut treaba. Ce ma bucura insa vine la anul cand o sa le iasa votul pe nas jumatate dintre bugetari vor fi dati afara iar pensionarii vor manca din pensie jumatate de luna cealalta jumatate vor tine post negru. La anul impozitele si taxele se vor tripla iar bugetarii si pensionarii vor face foamea. Hai ca mai calcam apa jumătate de an cat sa i pacalim si la alegerile din toamna iar după ne urcam pe ei ca nici un bine nu ramane nerasplatit in romania .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ucraina a invins la fotbal R Moldova cu 4-o in meciul de antrenament dar urmeaza meciul de miza al Ucrainei cu Romania in data de 17 iunie in Germania in campionatul european-craciun.

    RăspundețiȘtergere