joi, 13 iunie 2024

INALTAREA DOMNULUI, ASA CUM S-A PETRECUT ACUM 2000 DE ANI!


HRISTOS S -A INALTAT ! AM VAZUT ÎNĂLŢAREA DOMNULUI , ASA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI ! ESTE UIMITOR !


HRISTOS S-A INALTAT !

Dragii mei,
Mantuitorul nostru bland si Prea iubit sa ne ocroteasca si sa ne imbrace in Lumina Invierii Sale !
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca !

                                                            Dragii mei, 

Astăzi  în zori de zi  o Lumină  albă orbitor de stralucitoare, asa ca un fulger, iar ceea ce vedeam dragilor, m-a uimit si am plâns de bucurie.      
Deci , vedeam cu ochii închişi dragii mei,vedeam un vârf de munte , iar aici în vârful muntelui, ÎL văd pe IISUS  HRISTOS îmbracat in vesmant alb ca Lumina.
Era un varf de munte plin cu, copaci de maslin.


Aici dragii mei, în mijlocul multimii  de  credinciosi , IISUS  HRISTOS  Îşi întinde Mâinile Sale lateral şi aşa de pe Pământ se înălţa  la Cer ,sub privirile uimite ale multimii de oameni.
Cu Mâna SA dreaptă si cu cele trei degete în timp ce se urca la CER, Iisus binecuvânta pe cei care-L priveau de jos. 
Aşa în carne şi oase, IISUS  HRISTOS  Se înălţa la Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc, la TATĂL Său si DUMNEZUL nostru  se înalta tot mai mult .
Si tot înalţându-se precum frunza  în vânt, la un moment dat ,văd un Nor alb orbitor de stralucitor  din care ,se auzea un Cor de Îngeri , NOR care -L cuprinde  pe Mântuitorul şi-L ridică până la Bolta Cerească , după  care, dispare în Cerul Sfânt.
 
Dragii mei, în mod cu totul uimitor au apărut în faţa multimii de oameni, doi bărbaţi îmbrăcaţi în veşminte albe stralucitoare si care, vorbeau asa multimii de credinciosi:

                 "Bărbaţi  Galileeni !
           De ce staţi privind la Cer ?
            Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la Cer, tot astfel va şi veni precum L-aţi văzut mergând la Cer."  
Da ! 
Tot la fel Îl veti vedea venind din nou pe Pământ."
Şi văd dragii mei, cum Norul alb orbitor de stralucitor cu IISUS  HRISTOS în mijlocul lui, se contopeste pur si simplu cu Cerul senin.
În clipa urmatoare, Cerul se inchide la loc si totul dispare.
Iar eu dragii mei,cu lacrimi de bucurie îmi notez in caietul meu de suflet toate cele văzute si auzite, după care, cu multa dragoste sufleteasca le-am scris aici si pentru voi. 
Acum ,veţi fi ferm convinsi că DOMNUL nostru IISUS  HRISTOS  S-a înălţat cu adevărat, şi de faptul că, asa precum S-a înălţat, tot aşa va si veni în România, în Noul Său IERUSALIM. 
Să ne plecăm genunchii fratilor, să ne închinăm Domnului si Mântuitorului Iisus Hristos si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioarei Maria, si sa aducem Rugaciune curată, cinste si slavă, acum şi pururea şi-n vecii  vecilor, Amin ! 
                                          Cu dragoste, Maria. 

12 comentarii:

  1. Azi iunie 13 e si ziua de nastere a Ghinionului Iohannis evreul grec fanariot Iohannis vazut acum 9 ani in Mesajul sub forma Calului Troian de la etajul primariei Sibiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca tot am ramas acii linga Sibiu fostul primar Maricuta din Selimbar acuzat ca prin abuzuri a cumparat ieftin terenurile arabile ale cetatenilor obligati de el prin interzicerea acestora a dreptului de vinzare prin adeverinta si vinzarea terenurilor cumparate de el si revindute catre dezvoltatori imobiliari ar fi facut o avere de peste 110 milioane Euro din care fiul sau spargea pe litoral zeci de mii de Euro cu vedete tv de prin Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Spionul Germaniei plecat de la ministerul lor de externe ajuns primarul Fritz al Timisoarei ataca intentia lui Geoana evreul de a candida la Presedentie si spune
    - eu am o responsabilitate pentru viitorul partidului si a tarii,abia acum i-mi depun disarul pentru cetatenia romana si inca nu sint interesat de candidatura la presidentiale intrucit abia indeplinesc conditia de a locui 5 ani dar Lasconi are un profil prezidential-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Înălțarea Domnului - hramul Mănăstirii Neamț

    https://www.youtube.com/embed/RVR5oTH6OSw

    RăspundețiȘtergere
  5. Diaspora romana critica pe Rares Bogdan -Latraul,care i-a facut Tradatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doctor prof Dulcan
    cel cu cartea -Inteligenta Materiei- face Conferinte inclusiv acum in direct pe Nasul Tv,
    in tara va fi la Constanta dimbata asta la ora 18 la casa sindicatelor ,si strainatate comune
    cu o doamna neurolog-pdihiatru Tatiana Popa pe boli de comunicare intre creier si alte organe Din corp

    ,o Medicina a Sufletului
    pe baza unor tabele si Rugaciune
    pentru refacere dialogul de legatura buna intre creier si organe pe boli si imbatrinire

    Are si carte de autovindecare si adresa de Site cu Video pe Internet cu cuvinte si magnet pentru curatare care inlatura inclusiv durerile prin curatare in boli Depresie , dureri coloana date de Stres , Deprogramare a virusului stresului inclusiv probleme de ia multe generatii anterioare si reprogramare si refacere legaturi emisferele si parti cerebrale si cu organele corpului in paralel- si cu medicina alopata inclusiv la boli precum colon iritabil duce la reintinerirea corpului.
    Ea spun ca Depresia duce la pierderea legaturii-conexiunii cu Dumnezeu -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Conferintele lor In noiembrie la Timisoara apoi 6 noiembrie la sala Dales ,cutare pe internet a siteului dupa numele Tatiana Popa si tema Medicina sufletului pentru gasirea site-ului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emisiunea medicina Sufletului acum si in reluare pe Nasultv si va mai fi reluata-craciun.

      Ștergere
    2. Semnificativ Tatiana a fist 30 de ani pictor de biserici-craciun.

      Ștergere
  8. Moscova spune ca fura tot de la toti , omoara pe toti dar nu datoreaza nimanui nimic nici Tezaurul Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam de Eroii din Razboie, revolutie si mineriada din 13-15 iunie1990 dar si martirii comunismului miloane de romani caci e ziua lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. prea multe coincidente legate de spiritualitate-unora li se par vise - pot fi viziuni daca s-ar vedea cu ochii deschisi- mintea poate minti = minte, realitatea te intoarce pe pamant! sunt sfinti care vedeau si in cer si pe pamant simultan asa cum a fost ARSENIE BOCA,NIL DOROBANTU etc

    RăspundețiȘtergere