luni, 19 februarie 2024

VIN PLOI TORENTIALE CU FULGERE SI TUNETE, LA NORD - VEST.

 

.
18 Februarie 2024, ora 23,18 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad un Cer de noapte brazdat de fulgere mari si luminoase.
Totul se petrecea in Vest, Nord-Vest .
Iata dragilor, ca vom avea atat zapada in unele parti din Romania,cat si ploi torentiale cu fulgere si tunete ca in mijlocul verii.
Sa ne bucuram ca Bunul Dumnezeu nu ne uita,ca Maicuta Domnului se roaga pentru ca noi sa fim sanatosi si sa avem roade de pe pamantul pe care-l muncim cu drag si cu sudoarea fruntii.
Sa multumim Domnului si Macii Domnului pentru toate Darurile pe care le primim, pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de toti cei dragi noua, pentru Darul fara de pret, care este VIATA!
Viata este foarte frumoasa, asa cu bune si cu mai putin bune.Sa o pretuim si sa o traim in liniste si-n armonie, in Credinta si-n Iubire fata de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,față de Aproapele nostru.
Sa daruim dragoste, sa fim milostivi si iubitori dragilor, iar Credinta sa ne fie precum aerul fara de care nu putem trai.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Si mai vine Febra buncărelor antiatomice mai ales la bogătani.
    In America e de mult dar si in Ue maxim in Finlanda si in Elvetia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Agricultorii romani estimeaza un an de supraviețuire la recolte pe 2024 pe terenurile neirigate

    din cauza secetei si dupa ce cele doua Americi au avut ploi si recolte Bune cu pret estimat 155-165 dolari pe tona de cereale iar cerealele Ucrainei si Rusiei su conditii bune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ora 2,05 data 19 februarie 2024 iar data pusă de dv este 19 februarie ora 23,18 cred că ați greșit data pentru că încă nu am ajuns la ora aceea,mai sunt inca 11 ore până atunci

      Ștergere
    2. Fata de pretul la îmbarcare la Constanta anul trecut de 230 dolari tona de griu sau acum doi ani de 330 dolari
      Iar la pomii de cais caldura din sudul Romaniei au inceput înflorirea devreme si risca la racirea vremii pierderea florilor de rod.
      In Sicilia din cauza secetei a raționalizat apa pentru agricultura deja e seceta-craciun.

      Ștergere
    3. Nenea, ce ai vrut să ne comunici în acest comentariu ? Nu înțelegem nimic. "Pentru limba română apăsați tasta 1" la viitoarele comentarii ale dumitale.

      Ștergere
    4. Multumesc mult pentru corectare.Este 18 februarie! Doamne ajuta!

      Ștergere
  3. Incalzirea duce la efecte negândite
    , sporirea porumbeilor cu excremente periculoase motiv pentru care spaniolii ii hrănește cu alimente cu contraceptive la fel sii la șobolani
    Iar caldura a crescut la 5800 dolari cacao cu 90 procente scumpind Ciocolata buna pentru tensiune si scadere colesterol cu multi antioxidanți flavonoli-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred că nici zăpadă nam avut....

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu are grijă de noi ,
    Bunul și Milostivul Dumnezeu 🙏

    RăspundețiȘtergere