miercuri, 21 februarie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS NE SPUNE ,CA SA MILUIM PE CEI FLAMANZI SI INSETATI !




                                                Dragii mei,

În această dimineaţă ,în zori de zi dragilor, aud un glas ca de povestitor, un glas care spune atât de frumos, aceste cuvinte :
                                 Citez :

      "Uite aşa s-a aşezat un Om ,
                      cu grija Omului de mâine.
       Deci , este  vreun păcătos căruia i se va fi făcut foame?
      Pe unul ca acesta, miluieste-l !" 
După care dragilor, glasul de povestitor dispare ! 
Acest Glas Divin dragilor, era Glasul Mantuitorului nostru IISUS  HRISTOS !
In acest moment,vad un om cu chipul suferind,era alb si tras la față, era foarte batran si statea facut gramajoara pe o margine de drum,imbracat fiind cu haine rupte si murdare, cu picioarele fara ciorapi si incaltaminte.
Nu spunea nimic, nu cerea nimic, ci statea cu capul plecat inspre pamant.
Dragilor, noi nu avem dreptul ca sa judecam pe niciunul dintre Semenii nostri. Toti avem pacate, dar JUDECATORUL Lumii -IISUS HRISTOS este Cel care ne va judeca pe toti si ne va da si rasplata pentru faptele si pacatele noastre.
 Dragii mei, scumpul nostru Mântuitor ne spune ca să ne iubim Aproapele, să ne iubim şi duşmanii , să le dăm de mâncare si apă de băut,sa-i imbracam si sa le spunem o vorba buna,duioasa.
Numai asa ne vom putea arăta Dragostea pentru Hristos si Maica Domnului, numai asa vom arăta Domnului si Dumnezeului nostru, că ne iubim Aproapele.
La prima vedere ,pare foarte greu ! 
Dar daca ne învingem mânia, orgoliul si mândria, ne vom lua o piatra de pe suflet, iar DOMNUL si DUMNEZEUL nostru ne va binecuvânta cu Mila si Dragostea Sa ,atât pe noi cât si pe cei dragi nouă.
Să dăruim fratilor, sa daruim Dragoste sufletească si celor care ne urăsc pe noi. Sa ne rugam si pentru ei, pentru iertarea păcatelor lor si pentru luminarea minţii lor, de catre Bunul Dumnezeu si Maica Domnului.


Ne vom simti eliberaţi de povara păcatelor noastre, în momentul în care vom ierta pe cei care ne-au gresit si ne gresesc in continuare. 
Acolo unde este întristare, să dăruim un zâmbet, acolo unde sunt lacrimi, să dăruim mângâiere sufletească, acolo unde este durere, să dăruim speranţă si nădejde în Bunul Dumnezeu şi -n Maicuta Domnului.
Acolo unde oamenii sufera de foame si de sete, sa le dăm de mâncare ,sa le dam apă de băut.
Haideti sa fim mai buni si mai milostivi dragilor, sa ne intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Asa să ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, AMIN ! 
                                       Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Azi un rom venit de la tara m-a impresionat placut a des facut plasele sa manince pe scarile blocului dar nu inainte sa faca de citeva ori semnul cruci larg cu mina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat doamna Maria,nu vreau sa fie spre laudă dar daca vad un om necăjit fac ce trebuie dar o săptămână nu-mi reviu,gândul meu este la acea persoană necăjită și spun , Doamne poate nu am făcut de ajuns,mai trebuia,așa mă frământă inima .
    Milostenia,toți din casa noastră au darul milosteniei și mă bucură acest lucru.Doamne ajută Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. azi am vazut pe net o declaratie a lui DAN PURIC-sunt ANONIM5-era vorba de fapte si am ramas uimit ce spunea de bogatii lumii care nu dau un ban pt bolnavi-PURIC a strans euro de la patriarhie si alt donator pt operatia unei fete oarba-l-a sunat pe Gigi Becali si i-a cerut 12000 de euro si imediat s-a oferit,spunand DAN PURIC de Becali :este el guraliv si impetuos dar alti bogati nu dau un ban pt sufletul lor-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere