joi, 22 februarie 2024

PESCUIREA MINUNATA DE- ACUM 2000 DE ANI ! MANTUITORUL IISUS HRISTOS ,ERA IN MIJLOCUL PESCARILOR DIN BARCA DE PESCUIT!

 

.

22 Februarie 2024, oar 20,17 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud multe glasuri din Cer,care cantau divin de frumos-Hristos a Inviat din morti, cu moarte calcand,
Si celor din morminte, viata daruindu-le!
.
In timp ce Ingerii din Cer cantau HRISTOS A INVIAT, Barca plina de Pescari si cu IISUS HRISTOS in mijlocul lor,plutea lin pe luciul apei.
O Forta divina imi arata peretele Barcii, peretele pe lungimea Barcii.
Era din lemn brut, un lemn de culoare maro inchis, pe care era scris de la stanga la dreapta cu litere de mana, scris cu negru ingrosat asa:

"Acatist de multumire!
Mantuitorul Iisus Hristos !"
Iar in acest moment, Corul de Ingeri din Cerul Sfant,a inceput a canta dumnezeiesc de frumos- Hristos a Inviat din morti.
.
In acest timp,vedeam cum Barca cu Pescari si Mantuitorul Iisus Hristos in mijlocul lor plutea lin pe apa, iar Pescarii trageau cu mare greutate mrejele din adancul apei,deoarece, se umplusera de peste, se rupeau de cat peste au prins in ele.
Si iarasi o Forta nevazuta, imi arata ce era scris pe peretele lung al Barcii cu Pescuirea minunata.
Adica:

"Acatist de multumire!
Mantuitorul Iisus Hristos !"
Prieteni dragi, sa aducem si noi din toata inima noastra,  multumire Mantuitorului Iisus Hristos  si Maicii Sale si a noastra a tuturor, Pururea Prea Curata Fecioara Maria,pentru toate Darurile din viata noastra, si mai ales, pentru DARUL pe care l-am primit ,si anume, Viata!
Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Doamne,îți mulțumim că ne dăruiești viața ,și iarta-ne pe noi păcătoșii,care suntem foarte slabi în credință și nu credem în mesajele de la Duhul Sfânt scrise de doamna Maria din anul 2012, pe acest blog care este cel mai sfânt că sunt numai mesaje Divine.
    Știu că Tu ,Doamne,o să faci pescari de oameni din Romania Sfânta,care este umilită de toți.

    RăspundețiȘtergere