duminică, 25 februarie 2024

HARTA ROMANIEI DUBLATA LA INTERIOR !

 

.
25 Februarie 2024, 

Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare lumina ce-mi arata Harta Romaniei sfinte.
Harta era la interior de un albastru violet cu multa vegetatie si fara inscrisuri.
Conturul Hartii Romaniei ,era de un auriu stralucitor.
La interior, in inima Hartii Romaniei a mai aparut inca o Harta mai mica, erau acum doua Harti.
Prima Harta care tinea in ea,pe a doua Harta identica cu ea,dar tot fara inscrisuri.
O Forta nevazuta incearca a disloca , a scoate Harta mica din mijlocul Hartii Romaniei.
O ridica de la sud in sus, de jur imprejur se rupea din mijlocul Hartii intregi a Romaniei sfinte.

.
Era ca, si cum am scoate din inima Romaniei toata Transilvania si ramanea cealalta parte,care ar mai fi ramas din Harta,dar fara Transilvania.
Dragii mei,e greu de talcuit cu certitudine ce va fi, dar ceea ce stiu fara nicio indoiala, este faptul ca, Romania este ocrotita si ocolita de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului pentru toate Darurile din viata noastra de zi cu zi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Niciodata dragilor, sa nu ne pierdem Credinta!
Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Da,ca si cind vor sa goleasca si sa Slăbească Romania de conținut si de putere.

    Cam ce se intimpla de zeci de ani prin Tradarea Conducerii Castei Evreiesti cu Agenda dubla straina romanilor si Romaniei inca din Decembrie 1989 cind primul avion sosit in Romania a fost cel privat al Evreului Soros cu Masoneria oculta -ascunsa care comanda cu Kazarul Rotkhild cel cu avere de
    2500 000 000 000 000 dolari in cifre altfel spus 2500 trilioane de dolari din care nu stim ce va mai ramine dupa Al Treilea Razboi Mondial.
    Astia au devalizat si Devalizează Romania si pot fi date mii de exemple despre jefuirea Romaniei de economie si resursele naturale ale solului si subsolului
    Care in mesaj apare simbolic ca vor sa-l ridice cu Pamint cu tot din interiorul Hârtii Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In termeni politici ar mai putea fi numita si
    Autonomizarea Transilvaniei
    dorita de secui si maghiari ca prim pas de incercarea de regionalizare ceruta de maghiari sub forma de regiunea ținutului secuesc ,de care vorbea zilele trecute Ciolacu ca nu se va intimpla niciodata in Romania
    dar pentru care se pare ca se lupta si evreimea prin Masoneria Oculta dupa cum rezulta si din constructia ilegala fara autorizatii de constructie a Sinagogii cu Scoala si Hotel la Sighetul Marmatiei de catre evreii ultraortodocși Kazari de la New York dupa un Plan Ocult care se intuiește din venirea lor in fiecare an la Sighetul Marmatiei si transferarea kazarilor din Ucraina dar si 1000 din Israel de anul trecut .
    Pentru care George Simion a si declarat anul trecut ca doreste acordarea cetățeniei romane a 800 000 de Evrei numai din Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lupta dezlănțuite nu numai intre soții Sosoaca ci folosita de masmedia evreiasca a scos la rampa Acuzării televiziunilor Evreiesti pe fosta sotie evreica a lui Prigoana, divorțată ea însăși se da acum Fata Mare moralizatoarea evreica ea însăși fosta proprietarra cu fostul sot de televiziuni folosite contra suveranistilor naționaliști Sosoaca si a partidului SOS Romania care le sta in git evreimii alogene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Riscuri imobiliare la cei care cumpara apartamente in stare de plan de la dezvoltatori imobiliari care intre timp dau faliment inainte de a preda apartamentele dar cu banii cumpărătorilor platiti total sau partial.

    Pe de cealalta parte se vorbeste si de cartiere intregi noi cartiere in domeniu imobiliar construite si pregatite pentru relocarea evreilor desi Constitutia interzice relocarea de populatii straine asa cum vorbea George Simion,

    Poate asta e si scopul ocult pentru care se tot ridica la fileu ideia modificării Constitutiei oprita acum doar de campania electorala din acest an, dar care poate fi repusa pe tapet
    dupa alegeri de partidul Unic reașezat pe liste comune PNL evreiesc -mue Psd facut pentru cresterea ponderii la electorat si atragerea dupa alegeri si a Forței Dreptei cu partidele lui Ludovic Orban , Ponta si Hulitul Usr pentru Salvati Rosia Montană cind Ciolos a trimis la UNESCO in ultima zi de mandat trecerea ca sit de Rezervație cultural-arheologica UNESCO motiv de daune uriase acum cerute Romaniei la procesul de la Wasingthon de care factura se plingea zilele trecute premierul Ciolacu - craciun.

    RăspundețiȘtergere