joi, 15 februarie 2024

ROMÂNIA ! IISUS HRISTOS A SUFLAT , IAR DIN GURA SA A IESIT HARTA ROMÂNIEI !

                                               Image result for steagul romaniei wallpaper.


                                                              Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce mă rugam la Sfanta  Icoana cu Iisus Hristos, singura fiind in cămăruţa mea,adica, în Raiul sufletului meu,ceva minunat se intampla.                                                              
Văd cu ochii deschisi, cum Chipul Lui Iisus  Hristos s-a acoperit de o Lumina ca de Soare, si vad cum Mantuitorul deschide Gura Sa Prea Sfântă si suflă . Suflă în Lumina de Soare care I-a acoperit Chipul.
În această clipă dragilor, văd cum din Gura Mântuitorului Iisus Hristos,iese HARTA  ROMÂNIEI.
Da ! IISUS  HRISTOS cu suflarea Sa, a suflat si a iesit HARTA  ROMÂNIEI care stralucea ca un Soare.
Nu avea înscrisuri Harta Romaniei ! Ci era ca un Soare stralucitor, care a iesit din Gura Lui Hristos, atunci când EL a deschis Gura Sa şi a suflat Duh Sfânt. 


In acest moment,vad Harta Romaniei care stralucea ca un Soare,Harta ce iesise din suflarea Mantuitorului Iisus  Hristos si aud chiar Glasul Lui Iisus,care graia asa:


      "ROMÂNIA, Viitorul al Doilea Nou Ierusalim !"

După care ,Harta Sfintei ROMÂNII, intra din nou în Gura Sfantă a Lui IISUS  HRISTOS,iar în locul ei, în locul Chipului Mântuitorului, a apărut in Sfanta Icoana un Mieluşel alb, orbitor de stralucitor.
Era un mieluşel adevărat! Avea blăniţa creaţă si stralucitoare.
Mieluşelul privea trist spre Apus, inconjurat de norisorul albastru al noptii, din Sfanta Icoana.
                             


Dragii mei, să ne bucurăm nespus de mult, că Bunul Dumnezeu a ales ROMÂNIA ca sa fie Viitorul al Doilea Nou Ierusalim.
Toate câte vă spun prin scris, toate sunt adevărate, cum suntem noi adevărati în clipa de faţă.
Martor ÎL am pe Bunul DUMNEZEU şi pe Maicuta Domnului. 
După cum vedeţi fratilor, nu apuc ca sa scriu prea mult din cele circa 400 de caiete, pe care le-am adunat de 27 ani incoace, deoarece ,Minunile sfinte au loc in orice clipă si in orice loc. 
Iar aceste TAINE pe care le traiesc în prezent, acestea au prioritate, după care, în limita timpului liber,scriu si din anii trecuţi.
Eu nu va cer altceva dragilor, decât să vă aplecati inima si sufletul, la toate câte scriu, căci nu de la mine scriu, ci numai de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA  DOMNULUI, si sa citiţi cu inima si nu numai cu buzele.
Făcând aşa, DRAGOSTEA  LUI  DUMNEZEU se va lipi de inima voastra ,si nu va mai pleca de acolo.
Va straluci in suflet, in Lumina Duhului Sfant, si vă va arăta CALEA  ce duce spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU , pentru mântuirea Sufletului fiecăruia !
                                      Cu dragoste, Maria.

11 comentarii:

  1. Tiriac -Am realizat ca romanii au prea multi bani , strazile sint pline de masini-

    Uite asa si el Turnatorul cu cetatenie Hun-gureasca, vede ca romanii au mai multi bani de cit a putut el fura de la Romani
    , dar i-l mai ajuta Hungaria cu UDMR prin Rosia Montana Gold Corporeisan , ca si evreul Hun- gur Soros cu ONG- urile lui mituite prin Societatea Deschida ,Diavolul pe capul romanilor care mituie societatea civila pentru a cistiga la bursa inmiit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii au vechiturile de mașini aduse din alte țări,suntem plini de vechituri cei cu salariul minim pe economie,dar Dumnezeu știe cât am răbdat noi de la toți semenii noștrii care au distrus Gradina Maicii Domnului.Vine și ziua dreptății când toți vor pierde ce au adunat prin minciuna și manipulare,și nu au respectat Poruncile Divine.

      Ștergere
  2. Cea ce presupuneam s-a si confirmata atacul cibernetic la cele 20 spitale romanesti facut pe Moore specific vorbitorilor de limba rusa
    De fapt Rusia se pregateste de atacuri hibride nu numai in Ucraina ci si in R Moldova ca pas premergator de inlocuirea a conducere de stat si apoi chiar ocupatie lor care va fi un test greu si pentru Romania.

    Americanii vorbesc si de lansarea unui satelit inca cu scop necunoscut de Rusia in 7 februarie care ar fi cu o bomba nucleara

    Cea ce indica extinderea irreversibila a conflictului Mondial spre Santajarea occidentul cu arme antisatelit in cosmos deja testate dar care e interzis de tratatele vechi ,discutate la subsolul Senatului american.

    La care se adauga declaratia lui Trump ca se va opune acordarii de ajutoare militare gratuite Ucrainei si o va permite doar prin imprumuturi.
    Astfel uncit Germania ia in serios amenitarile Rusiei si a lui Trump pregatindu-se sa compenseze prin a se Dota si ea cu Arme Nucleare proprii cum deja in Europa mai erau doar doua state Franta si Marea Britanie

    Dar nimeni nu face astfel de cheltuelile militare fara a le si folosi in razboiul devenit certitudine Ireversibila

    Pe partea cealalta Embargoul pus Rusiei de occident este ineficient aceasta a reusit formarea dupa tipul vechiului CAER O noua Organizatie BRIX care tocmai s- a largit pe linga cu marile tari si puteri economice China, Coreea,India la care de curind ar fi aderat Iranul, toate tarile arabe din Orientul Mijlociu in frunte cu Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite ,plus din Africa Egiptului si Africa de Sud cu multe tari mai mici dar si mari din America de sud.
    Scopul este detronarea occidentului si Dolarului de la conducerea Mondiala prin crearea a inca unul sau doi poli economici de putere , deci o Noua Ordine Mondiala in care Ue va juca un rol minor iar fostele tari est Europene ar deveni tari satilit subcoloniale tratate ca monede de schimb si de regulare de conturi intre marile blocuri militaro-economice
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Putin a anuntat ca Rusia e pe punctul de a realization vaccinul anti cancer

    Acelasi truc vechi de Diversiune al tovarasilor rusi care atunci cind aflaau ce cercetarea occidentul anuntatau ei intii ca find facut de ei.
    De fapt occidentul si americanii au facut cercetari de vaccin anti cancer vindut apoi lumii cu bani grei ca vaccin Anti Covid dovedit un vaccin Esuat si periculos pentru care Romania acum se judeca la Ue cu o suma datoare de o jumatate de miliard de Dolari.

    Vaccinul anti cancer e cam imposibil pentru ca are cauze si variante multiple.
    O incercare face si Romania cu o firma de la Buzau cu ulei dubla ozonat cu CBD care sa marchese celulele cancerorase pentru identification si ajutarea sistemului imunitar sa le distruga din fasa inainte de a se dezvolta prea mult.
    Dar oricum mai depinde de Alimentatie si starea sistemului imunitar a a corpului care la virsnici e oricum in scadere naturala afectat si de alimentatie prea chimizata si aerului si apa prea poluare si bineintele um pic de saraci dar mai ales de bogatie si obezitatea pentru ca Postul e una din metode le cele mai bine obliging celulele sa consume deseurile din celule
    Dar nu si slabirea prea brusca care elibereaza toxinele accumulate in timp in testul gras si sa intoxifice brusc corpul peste capacitatea lui omorind-l
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt anonim 5-pt craciun- d- le regimul strict in boli agresive presupune o alimentatie stricta si depinde de ce boli adiacente si imunitate sunt la persoanele cronice-in concluzie alimentatia in aceste cazuri este SCUMPA pt buzunare, nu mai spun de vaccinurile pt cancer nu sunt la mana multora si nesigure- doar DUMNEZEU IN TREIME , MAICA DOMNULUI SI SFINTII MAI POT AJUTA si credinta mare -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  5. Si postul anonim 5 e cel mai bun pentru de relatii intra Celulare care activeaza un lant de pirghii enzimatice ce duc la apoptoza-moartea si eliminates celule lor bolnave de cancer.
    Corpu rezista mai mult la cei cu post decit la abundenta de care mor mult mai multi prin toate bolile metabolice ca Diabet hipertensiune sau cardiovasculare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 5 Aveam in luna asta citeva comentariile pentru boli de inima ar fi bine sa le citesti poate nu sti chiar totul, de exemplu citratul de magnesium 100 mg pe zi scade infarction cu 22 procente si e impreuna cu potasiu in produsul Cardio Vita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. O explicatie pentru actiunea magneziului ar fi ca actioneaza intra Celular in Miticondrii -centrala energetica a celule lor, mitochondrii care in inima si creier sint de 5 ori mai multe fiind organe cu necesara maxim energetic astfel cresc eficienta lor prevenind infarctul cardiac sau cerebral=AVC..
    Dar spre creier unde reduce AVC cu 7 procente trece prin Bariera de la git doar sub forma de citrat de magnesiu din produsul Cardio Vita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt ANONIM 5- pt craciun-sunt convins de intentiile d-stra-pe blog nu pot sa va spun ce diagnostice am de la IC.C. ILIESCU-fost FUNDENI-cred ca nu e cazul -am tratament strict dupa CARDIOGRAFIE DOPPLER fara posubilitate de stenturi sau operatie pe cord deschis-ma tin in viata credinta in SF TREIME , MAICA DOMNULUI SI SFINTI-sanatate si pace in suflet si in lume-nu voi mai scrie niciodata despre bolile mele

    RăspundețiȘtergere
  9. Am priceput anonim5 e vorba de vasele mici pe care nu se pot pune stenturi dar care sint probleme.
    Tocmai din cauza asta inseamna ca cresterea forței energetice a celulelor si puterii inimii cu alimentație buna ajutătoare cu citrat de magneziu , potasiu si omega 3 ar fi un lucru benefic inclusiv pentru calitatea vietii cu aceasta problema de care sufera si altii inclusiv cititori de pe blog mai ales dupa boala Covid sau efecte date de asazisul vaccin experimental Covid facut pe miliarde de oameni.
    cu probleme de miocardita sint foarte multi si eu am vorbit numai de alimentație benefică fiindcă partea medicamentoasă e partea care include tratament medical care trebuie recomandat de medici specialisti cardiologi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mai e un produs Naturist foarte bun ,coenzima Q10 care la fel ca celelalte pomenite mai sus se gaseste atit la magazinele naturiste cit si la farmacii si fara reteta medicala
    Si nu e vorba doar de unul ci e vorba de foate multi cu proble similare am mai spus si chiar de pe blog-craciun.

    RăspundețiȘtergere