duminică, 25 februarie 2024

INIMA MEA VA PATIMI, FARA MANTUITORUL IISUS HRISTOS!

                         


                                     Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,privesc la Sfanta Icoana cu Mantuitorul nostru mult Prea Iubit, Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria,si ceva uimitor de frumos se intampla.

Vad cum Mantuitorul ne binecuvata cu Mâna Sa dreapta ,iar in mâna stanga,Iisus  tinea Biblia Cereasca,Sfanta Evanghelie Cereasca.

Ochii mei se inchid fara sa -mi dau seama, deoarece, vad cu ei inchisi, mult mai frumos decat cu ei deschisi,Minunile Ceresti.
Si astfel, vad cum Sfanta Icoana cu Mantuitorul Hristos, de pe peretele din fața mea,se invaluie intr-o Lumina aurie ca de Soare.
Si astfel dragilor, cu ochii inchisi fiind, in genunchi stand,parca eram in inima Cerului Sfant.
Vad cum de sus, din locul unde este Sfanta Icoana cu Mantuitorul,vad cum Iisus inviaza, are Chipul roziu, parul castaniu si inelat ,lung pana pe umeri.


Ochii Blandului Pastor sunt albastri ,precum seninul Cerului divin.
Vad cum Iisus Hristos deschide Gura Sa Prea Sfanta si Prea Curata, si sufla inspre mine care eram jos in genunchi,sufla valuri de LUMINA aurie  orbitor de stralucitoare.Vad cum din ochii si din Gura Sa, vin spre mine Rîuri de Lumina orbitoare.
Mantuitorul sufla Lumina aurie din Gura Sa Prea Sfanta si Prea Curata, Lumina ce se facuse ca o punte de la Iisus si pana la mine.
Toata aceasta Lumina dumnezeiasca m-a invaluit cu totul.
In aceste clipe, simteam o pace si o liniste sufleteasca divina, infinita, imi doream ca sa nu se mai termine niciodata aceste clipe.
Traiam la propriu Iubirea si Dragostea Lui Dumnezeu, pluteam cu sufletul,eram usoara ca un fulg in Lumina Lui Dumnezeu.
Desi eram pe pamant, in genunchi in camera mea, nu mai simteam acest lucru,simteam ca sunt in inima Luminii aurii ,care izvora din Gura Prea Sfanta si Prea Curata a Mantuitorului Hristos si din ochii Săi divini si curati ,ca Lacrimile Maicii Sale.
Si asa copleşită de atâta Iubire si Dragoste divina, imi aud Glasul Sufletului meu care graieste asa: 

                     ""Inima mea va pătimi fără Hristos!
Hristos Înțeleptul, rotati-vă întru Hristos de mine! 
                     Fă inima să tacă Întru Hristos, pentru că, Însusi Hristos Împăratul...."
                  
Clipă în care ,glasul se opreste, iar eu imi simt lacrimile  curgând pe obraji, lacrimi de bucurie, lacrimi de fericire pentru toate câte văd şi aud, lacrimi pentru minunatul DAR al Lui Dumnezeu pe care L-a revarsat asupra mea cu prisosinta.
In acest moment, imi notez cu dragoste cele auzite si văzute, si tot cu mare dragoste imi reiau Rugăciunea ,care nu după mult timp ,imi este iar intreruptă de un alt Glas, care spune  asa :


                  ""Fă o cruce, fă o Cruce !
Si vad o silueta transparenta ,ca din Lumina alba si stralucitoare, silueta care se apleaca până la pământ si face Semnul Sfintei Cruci.
Apoi,Glasul continua:

                           "Scriitorul pacatelor noastre,face Cruce pe pamant!"

Şi aud un Cor de Îngeri ,Cor care coboară tot mai mult inspre Pământ. Rasuna din ce in ce mai tare ,Cântecul lor de Lauda si Slava adus Lui Dumnezeu.
Rasuna si Cerul si Pământul la Glasul Ingerilor Lui Dumnezeu,care cantau asa:

                  "Sfinte Dumnezeule ,Sfinte tare
                     Sfinte fara de moarte
              Miluieste-ne pe noi!" 
                
Dragilor, sa aducem şi noi din toata inima noastra, Slava, Cinste si Inchinare Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului precum si Sfintilor Săi.
Prieteni dragi, sa nu ne lăsam  prinsi in grijile vietii de zi cu zi, ci măcar în Sfanta Duminica  sa mergem la Sfanta Biserica si sa ascultam cu dragoste ,cu iubire si intelepciune Cuvantul Lui Dumnezeu ,care ne este grait de Preotii Bisericii, de Slujitorii Lui Hristos si ai Maicii Domnului .


Sa fim buni la inima si curati la suflet ,si sa nu deznadajduim niciodata oricat de mult si oricat de greu am fi incercati de Bunul Dumnezeu . Dragilor, Dumnezeu vede necazul si durerea noastra, iar dacă noi ÎL imploram ca să ne ajute, EL ne strânge în mod nevăzut în braţele Sale ,ne iarta si ne ajută ca un Parinte iubitor ce ne este noua tuturor, iar noi vom cunoaste Calea cea dreapta si bineplacuta a Sa.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului pentru tot ajutorul divin pe care-l revarsa asupra noastra,pentru faptul ca suntem sanatosi si ne bucuram de Viata, ne bucuram de cei dragi inimii noastre.
                                                Cu dragoste , Maria

2 comentarii:

  1. nimeni nu are sufletul curat pe pamant- ne-am nascut din pacat si-l ducem si pe cel din neam-doar nadajduim in iertare-sus vom vedea adevarul

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat doamna Maria 🙏🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere