duminică, 18 februarie 2024

MAICA DOMNULUI CU O LUMANARE APRINSA,LA PICIOARELE FIULUI SĂU RASTIGNIT PE SFANTA CRUCE !

 

.
17 Februarie 2024, ora 3,43 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce topeste intunericul noptii,si astfel, vad un nor de lumina alba stralucitoare foarte, iar in aceasta lumina alba stralucitoare, O vad pe Maica Domnului in vesminte albastre catifelate si cu un văl albastru catifelat pe cap.

.
Maica Domnului are privirea ridicata in Sus,spre Bunul Dumnezeu si avea lacrimi pe sfintii Săi obraji.
Se roaga Maicuta Domnului.
In urmatoarea clipa, Maicuta Domnului se apleaca si ridica ceva de jos, avea o lumanare aprinsa, o lumanare pe care o aseaza in căușul ambelor palme .
Imediat ,in fața Maicutei Domnului apare Sfanta Cruce din lemn pe care era rastignit in carne si oase Insusi Mantuitorul nostru bland si drag, Iisus Hristos!
Maicuta Domnului se apleaca la picioarele Fiului Ei si Mantuitorului nostru Iisus Hristos si  sprijina lumanarea aprinsa, lumanare fireasca ca a noastra.

Maicuta Domnului era tare trista vazandu-si Fiul rastignit pe Cruce si sangerand.
 
.
In circa 10 secunde, totul a disparut asa precum au aparut.
Dragii mei, Mantuitorul nostru bland si Prea Iubit sufera si acolo Sus in Ceruri pentru omenire, pentru pacatele noastre.
In fiecare an, in Saptamana Patimirilor Domnului, Mantuitorul este Rastignit la propriu si Sus in Ceruri,Maica Domnului sufera, plange pentru Fiul Ei si Mantuitorul nostru.
Adeseori am vazut Rastignirea Lui Iisus Hristos si pe Fecioara Maria, Maica Sa si a noastra a tuturor, plangand la picioarele Lui Iisus rastignit pe Sfanta Cruce.
Sa ne inchinam dragilor, sa ne inchinam Maicutei Lui Dumnezeu si Mantuitorului Hristos,sa cerem iertare pentru toate cate am gresit, si sa ne rugam pentru sanatatea si mantuirea noastra si a celor dragi inimii noastre.
Si nu in ultimul rand dragii mei, sa multumim pentru toate cate am primit in aceasta viata, sa multumim ca avem o familie si ca suntem sanatosi.
Niciodata sa nu ne indepartam de Credinta si nici de Sfanta Cruce a Mantuitorului Iisus Hristos. Sa  daruim iubire si iertare Aproapelui nostru.
Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Zelenski il invita pe Trump si pe cei ce conduc sa vina in Ucraiana sa vada razboiul real pe linia frontului nu pe Instagram-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Zelenski rupe si bilete la intrare, hai poftiți la circul mare ,sarpele cu cinci picioare ! De asta sta numai in plimbari Zelenski ca este razboi in ucraina. Zelenski este comandantul de oști care ca un las isi conduce ostile de sub pat impingandu-i pe altii de la spate la moarte. Au trecut vremurile cand comandantii luptau in fruntea armatei acum isi conduc ostile din Paris de prin hoteluri de lux de pe messenger.

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
  2. Foarte multe persoane nu o iubesc pe Sfânta Fecioară Maria,nu se roagă la EA ,să-i ajute in problemele care le au în familie și nici nu cred in lumânări aprinse dar au nevoie de lumina in întunericul din suflete lor. Maica Domnului ,plînge și se roagă zi și noapte pentru păcatele noastre că să fim iertați de Fiul ei iubit Iisus Hristos.
    Cat de păcătoși suntem noi pământenii înaintea Divinității,oare cat ne mai rabdă Dumnezeu să ne distrugem între noi prin războaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unora li se recomanda auto-controlul ca metoda de stăpânire a propriilor impulsuri de manie nejustificata.

      Ștergere