duminică, 13 decembrie 2020

STEAUA DE LA BETLEEM ARE PATRU COLTURI SI ESTE UNICAT !!!

                                                Dragii mei, 

In aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:                                        


                       "Steaua  de la Betleem !
             În primul rând ,este o Stea unicat!
            Steaua de la Betleem, Steaua în patru colţuri este unică !"
Iata dragii mei, cum Duhul Cel Prea Sfant a voit ca sa ne spuna ADEVARUL SĂU!
Adica,STEAUA care i-a ajutat pe MAGI ca sa ajunga la IESLEA sfanta in care S-a nascut Pruncul Iisus,in primul rand este unică,apoi ,are 4 colturi !
Da dragilor,Steaua Magilor are Patru  colţuri !
Şi nu de la mine spun aceasta, ci de la Dumnezeu !

Image result for iisus in iesle
  
Dragii mei, să ne bucuram si noi de STEAUA  cu patru colturi trimisă de Dumnezeu pentru cei Trei MAGI care ,s-au închinat Pruncutului Iisus ce S-a nascut în Ieslea cea prea minunata.
Si noi să ne închinam si sa-I aducem în DAR, nu neaparat aur,smirna si tamâie precum MAGII odinioară, ci să-I aducem în DAR Inima noastra toata, precum si sufletul nostru cald, luminat si smerit.
Sa fim buni dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si niciodata sa nu ne lepadam de HRISTOS si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                                                Cu dragoste, Maria. 

11 comentarii:

  1. 122:8.7 (1352.3) Aceşti oameni înţelepţi nu au văzut nici o stea pentru a se orienta către Betleem. Frumoasa legendă a stelei Betleemului a luat naştere după cum urmează: Iisus se născuse pe 21 august la amiază, în anul 7 dinaintea erei creştine. Or, în ziua de 29 mai a aceluiaşi an 7, avusese loc o extraordinară conjuncţie a lui Jupiter şi a lui Saturn în constelaţia Peştilor. Este un fapt astronomic remarcabil că conjuncţii similare s-au produs pe 29 septembrie şi pe 5 decembrie din acelaşi an. Pe baza acestor evenimente excepţionale, dar absolut naturale, zeloşii bine intenţionaţi ai generaţiilor următoare au construit atrăgătoarea legendă a stelei Betleemului, care conducea Magii la ieslea unde l-au văzut şi l-au adorat pe copilul nou-născut. Inteligenţele Orientului şi ale Orientului Mijlociu se delectau cu poveştile cu zâne şi ţeseau continuu astfel de mituri admirabile în jurul vieţii şefilor lor religioşi şi al eroilor lor politici. În absenţa tiparului, când cea mai mare parte a cunoştinţelor umane se transmitea pe cale orală de la o generaţie la următoarea, era foarte uşor ca miturile să devină tradiţii, şi ca tradiţiile să fie în cele din urmă acceptate ca fapte.
    Sugur nu vei publica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este deloc asa, 23.14!
      Numai aberatii in tot ce ai scris acolo!
      In primul rand nu scrie in Biblie ca Iisus s-ar fi nascut pe data pe care o mentionezi!
      Iar magii s-au ghidat dupa steaua aparuta pe cer!

      Ștergere
    2. pt.17.44
      Data nașterii lui Cristos nu se cunoaște. Evangheliile nu indică nici ziua, nici luna acesteia. Potrivit ipotezei lui H. Usener, care este acceptată în prezent de cei mai mulți erudiți, data nașterii lui Cristos a fost fixată la solstițiul de iarnă (25 decembrie în calendarul iulian, 6 ianuarie în cel egiptean), pentru că în această zi, în care soarele își începe drumul înapoi spre cerul nordic, închinătorii păgâni ai lui Mithra celebrau dies natalis Solis Invicti (ziua nașterii soarelui invincibil). La 25 decembrie 274, Aurelian a proclamat zeul-soare drept principalul zeu protector al imperiului și i-a dedicat un templu în Campus Martius. Crăciunul a luat ființă într-un timp când cultul soarelui era deosebit de înfloritor la Roma“.
      Relatările din cele două evanghelii din Noul Testament nu menționează o dată sau un an al nașterii lui Isus, iar Karl Rahner afirmă că, în general, evangheliile nu oferă suficiente detalii asupra datelor spre satisfacția cerințelor istoricilor moderni.[14] Cei mai mulți cercetători moderni nu văd poveștile nașterii din Luca și Matei drept fapte istorice reale, iar, din acest motiv, nu le consideră drept o metodă de încredere pentru a determina data nașterii lui Isus.Karl Rahner afirmă că autorii evangheliilor s-au concentrat în general pe elemente teologice mai degrabă decât pe cronologii istorice.
      Nu s-a născut iarna
      Turmele de oi. Păstorii trăiau sub cerul liber și . . . făceau noaptea de strajă lângă turmele lor (Luca 2:8). O carte remarcă faptul că oile stăteau sub cerul liber începând cu săptămâna dinaintea Paștelui [sfârșitul lunii martie] până la jumătatea lunii noiembrie. Apoi adaugă: Iarna [oile] stăteau în staule, iar acest amănunt este suficient pentru a înțelege că data la care se ține de obicei Crăciunul, într-o lună de iarnă, este puțin probabil să fie corectă, deoarece Evanghelia spune că păstorii se aflau pe câmp

      Ștergere
  2. Anonim13 decembrie 2020, 23:14
    Si uite ca am publicat !
    ADEVARUL este cel pe care eu l-am scris de la DUHUL CEL PREA SFANT !
    Restul,sunt scenarii si presupuneri !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Călătoria la Bethlehem
      122:7.1 (1350.3) În luna martie a anului 8 dinaintea erei creştine (luna în care Iosif şi Maria s-au căsătorit), Cezar Augustus a decretat că toţi locuitorii imperiului roman trebuiau să fie număraţi şi că trebuia să se facă un recensământ de care se puteau servi la îmbunătăţirea prelevării impozitelor. Şi aceasta, împreună cu serioasele dificultăţi interioare ale lui Irod, regele Iudeei, şi cu faptul că iudeii fuseseră întotdeauna foarte ostili oricărei tentative de 'numărare a populaţiei', contribuiseră la întârzierea cu un an a recensământului din regatul iudeu. În tot imperiul roman, acest recensământ a fost efectuat în anul 8 dinaintea erei creştine, dar nu şi în regatul lui Irod din Palestina, unde a avut loc cu un an mai târziu, în anul 7.
      122:7.2 (1350.4) Nu era necesar ca Maria să meargă la Betleem pentru înregistrare - Iosif fiind autorizat să-şi înregistreze familia. Dar Maria, care era o persoană aventuroasă şi foarte dinamică, a insistat să-l însoţească. Ea se temea să rămână singură, de frică ca copilul să nu se nască în absenţa lui Iosif; în plus, Betleem nu era departe de Oraşul lui Iuda, iar Maria prevedea posibilitatea unei întâlniri cu ruda sa Elisabeta.
      122:7.3 (1350.5) De fapt, Iosif i-a interzis Mariei să-l însoţească, dar a fost inutil; în momentul împachetării hranei pentru călătoria de trei sau patru zile, ea a pregătit porţii pentru două persoane şi a fost gata de plecare. Dar, înainte de a porni efectiv la drum, Iosif fusese de acord cu plecarea Mariei, şi au părăsit voioşi Nazaretul în zorii zilei.
      122:7.4 (1350.6) Iosif şi Maria erau săraci şi, cum nu aveau decât un singur animal de povară, Maria, fiind însărcinată, călărea animalul care purta proviziile, în timp ce Iosif mergea pe jos, conducând animalul

      Ștergere
  3. Asa este doamna Maria
    Câte nu se modifică până ajung la noi,
    Nu degeaba a strigat Mântuitorul Sufletelor Noastre la cărturari si la unii preoți.
    Fii de naparca care blocați urcarea creștinilor la ceruri.
    Oare ce a vrut să spună?
    Acest lucru pe care il vedem azi cu ochii nostrii,cum schimba istoria țării și tot așa.
    Toate vor sa le modifice sa ne pierdem identitatea de neam de popor și țară.
    Trebuie să fim țări în credința noastră strămoșească.
    De ce nu se mai face om din maimuță?
    Zice că ne tragem din maimuță,de ce nu se mai face om din maimuță?
    Încearcă să ne bage in cap toate prostiile lor,nu au ce face si aruncă tot felul de bazaconii,duce oamenii in eroare,Cei care suntem mai maturi ca varsta si ca gândire intelegem,nu întâmplător a zis Mântuitorul vai de voi tinerilor când vor pierii bătrânii.
    Sa spuna cineva ca nu este adevarat acest lucru.
    Putin sun dintre tineri care stiu de la părinți aceste lucruri.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi să-l cunoască pe Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si Darwin a recunoscut pe patul de moarte ca tot ce a sustinut el o viata intreaga nu a fost adevarat, s-a inselat. Darwin a spus pe patul de moarte ca omul nu se trage din maimuta. Fiecare specie, fiinta de pe lumea asta a fost creata de Dumnezeu si a aparut de la bun inceput ca atare. Nu s-a transformat gandacul in elefant, elefantul in maimuta, apoi sa devina om si ulterior sa devina pom. Ganditi logic si cu ochii mintii!

      Ștergere
    2. 62:3.12 (706.3) Este deci uşor de văzut că singura înrudire a omului şi a maimuţei rezidă în faptul că ei descind ambii din mamiferele intermediare, trib în cadrul căruia s-a produs naşterea simultană şi segregarea subsecventă a celor două perechi de gemeni: perechea inferioară sortită să zămislească tipurile moderne de maimuţe, de babuini, de cimpanzei şi de gorile; şi perechea superioară destinată să continue linia ascendentă care a dat prin evoluţie omul însuşi.

      62:3.13 (706.4) Oamenii moderni şi maimuţele au provenit din acelaşi trib şi din aceiaşi specie, dar nu din aceiaşi părinţi. Strămoşii omului descind din neamul superior al viţei selecţionate a acestui trib mamifer intermediar, în vreme ce maimuţele moderne (cu excepţia anumitor tipuri preexistente de lemuri, de giboni, de maimuţe şi de alte creaturi de acelaşi gen) descind din cuplul inferior al acestui grup mamifer intermediar

      Ștergere
    3. 65:2.2 (731.6) Printre tipurile primitive de plante marine care au participat la schimbările istorice rezultând în organisme care se apropie de limita vieţii animale, foarte puţine specii mai există şi astăzi. Bureţii sunt supravieţuitorii unuia dintre aceste tipuri intermediare primitive, aceste organisme prin care s-a făcut trecerea treptată de la vegetal la animal. Aceste prime forme tranzitorii nu erau identice cu bureţii moderni, însă erau foarte asemănătoare; erau adevărate organisme intermediare, nici vegetale, nici animale, care au dus, în cele din urmă, la dezvoltarea unor forme de viaţă cu adevărat animale.

      65:2.3 (732.1) Bacteriile, simple organisme vegetale de o natură foarte primitivă, s-au schimbat foarte puţin de la începuturile vieţii încoace. Ele chiar vădesc un anumit grad de regres în comportamentul lor parazitar. Multe dintre ciuperci reprezintă, de asemenea, o mişcare retrogradă a evoluţiei prin faptul că aceste plante au pierdut aptitudinea de a produce clorofilă şi au devenit mai mult sau mai puţin parazitare. Majoritatea bacteriilor provocatoare de boli şi corpurile lor auxiliare, viruşii, aparţin în realitate acestui grup de ciuperci deviate şi parazitare. În cursul epocilor scurse de atunci, întregul imens regn al vieţii vegetale a evoluat din aceiaşi strămoşi din care descind şi bacteriile.

      Ștergere
    4. Întreţinerea evoluţiei
      65: Cu greu ar fi posibil să se explice minţii umane de astăzi multe dintre evenimente bizare şi aparent groteşti ale progresului evolutive primitive. În ciuda aparenţei lor stranii, toate aceste evoluţii de fiinţe vii au urmat un plan prestabilit, însă noi nu avem dreptul să intervenim arbitrar în dezvoltarea modelelor vieţii de îndată ce ele au început să funcţioneze.
      65:3.2 (733.8) Purtătorii Vieţii pot utiliza toate resursele naturale posibile şi se pot folosi de toate circumstanţele fortuite susceptibile de a grăbi progresul evolutiv al experimentului asupra vieţii, însă nu ne este permis să intervenim mecanic în evoluţia vegetală sau animală, nici să manipulăm arbitrar cursul său şi orientarea sa.
      65:3.3 (733.9) Voi aţi fost înştiinţaţi cum muritorii de pe Pamint s-au dezvoltat prin evoluţia unei broaşte primitive şi că această linie ascendentă purtată în potenţialul unei singure broaşte abia a scăpat cândva de la distrugerea totală. Însă nu trebuie să deducem de aici că evoluţia umanităţii ar fi fost oprită printr-un accident în acest moment critic. Tot atunci, noi observam şi întreţineam mai puţin de o mie de linii de viaţă mutante, diferite şi foarte îndepărtate unele de altele care ar fi putut fi dirijate către diverse modele de dezvoltare preumană. Broasca ancestrală în chestiune reprezenta a treia noastră selecţie, primele două linii pierind în ciuda tuturor eforturilor noastre de a le conserva.

      Ștergere
  4. Anonim 23:30, eu sunt sigură că sunt creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Dumneata probabil te tragi din maimuță si din nu stiu ce triburi. Se vede că nu ai chipul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere