vineri, 25 decembrie 2020

SI S-A ADEVERIT ! EXPLOZIA URIASA A AVUT LOC IN NASHVILLE !

                                                                  Dragii mei,


Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru de nepretuit !

Mi-ati adus aici in Comentariile voastre,adeverirea articolului cu titlul:

UN INCENDIU URIAS ,CA LA O EXPLOZIE CU FLACARI MARI SI CU MULT FUM NEGRU !

Va multumesc din toata inima tuturor celor care,m-ati ajutat si ma veti ajuta cu Informatiile la zi! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca.
Da,aceasta este explozia despre care am scris cu doar o zi in urma.
Iata articolul cu explozia:
Acum 5 ore — explozie puternică s-a produs în dimineața de Crăciun în centrul oraşului Nashville din statul american Tennessee, cel puțin trei persoane ...
Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

Explozie puternică în orașul american Nashville. Poliția spune că a fost un ”act deliberat” VIDEO

de Redactia     HotNews.ro
Vineri, 25 decembrie 2020, 18:06 Actualitate | Internaţional


Explozie in Nashville (sursa foto: twitter)
Explozie in Nashville (sursa foto: twitter)
Foto: Hotnews
O explozie puternică s-a produs în dimineața de Crăciun în centrul oraşului Nashville din statul american Tennessee, cel puțin trei persoane fiind rănite, iar zeci de clădiri afectate, relatează CNN. Poliţia a transmis că pare a fi vorba de un act "deliberat". Explozia ar fi fost cauzată de un vehicul suspect.

Potrivit poliției, în jurul orei 5.30 a.m, o patrulă se afla în zonă răspunzând unui apel privind focuri de armă. Polițiștii nu au identificat niciun incident armat, în schimb au observat o rulotă suspectă.

Vehiculul rula un mesaj de avertizare, anunțând că o bombă va exploda în 15 minute, a precizat, într-o conferință de presă șeful poliției locale John Drake. Vehiculul a explodat în jurul orei 6.30 a.m.

"Explozia a fost puternică (...) Poliţia locală şi poliţia federală au deschis o amplă anchetă", a declarat și purtătorul de cuvânt al poliţiei din Nashville, Don Aaron.



"Credem că explozia a fost un act intenţionat", a adăugat el.

Faţadele mai multor clădiri din apropiere au fost distruse de explozie, care aparent a provenit de la un vehicul. O altă maşină pare să fi fost de asemenea distrusă.



Deflagraţia a fost resimţită pe o distanţă de câţiva kilometri. Cel puţin trei persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital, conform pompierilor citaţi de media, scrie și Agerpres.

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a oraşului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country şi supranumit 'Batman Tower' din cauza formei sale. Întregul cartier a fost înconjurat de forţe de ordine și echipe FBI.

(știre actualizată).
Iata si articolul meu in care am scris despre explozie:

UN INCENDIU URIAS ,CA LA O EXPLOZIE CU FLACARI MARI SI CU MULT FUM NEGRU !

 

                                          24 Decembrie 2020,ora 5,12 !

                               Dragii mei,

In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud,un Incendiu urias !

.

Flacarile erau uriase de parca ar fi fost alimentate continuu.Parea ca luase foc (posibil explodase )ceva foarte inflamabil.

Incendiul se manifesta pe o suprafata destul de mare.

Dragii mei, vom auzi de un astfel de Incendiu urias.Sa ne rugam ca sa nu fie si pierderi de vieti omenesti.

                                Cu dragoste,Maria.

                          


19 comentarii:

  1. Sa nu uitam data de 23 Decembrie 2020 care prin instalarea Guvernului repetentului evreu Citu cu incalcarea Constitutiei care spune ca Puterea este a Poporului exprimata prin votarea majoritara, a social-democratilor si nu a 'liberalilor' ,are valoarea unei LOVITURI DE STAT in urma Complotului anti-constitutional planuit de Dictatorul Iohannis la Vila Lac.
    Acesta ca si votul dat cu o saptamina mai inainte in Parlamentul UE pentru Tinutul Secuesc vor genera in Timp in Romania efecte negative grave.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-a facut ma-ta tare destept. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. George Simion;'' Banii vostri si Romania impartita ca o Prada.Va doare.Stiu ca va doare.
    O sa va doara din ce in ce mai rau.
    Popor roman refuzati sa mai platiti biruri,sa mai platiti taxe.
    Oricum ne vor indatora cit de mult vor ei.
    Oricum banii vostri vor ajunge sa fie furati'.
    Descrie exact planul de 'Guvernare' al Guvernului evreiesc Iohannis-Citu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Explozie in ziua de Craciun,cine o putea pune ,numai musulmanii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. 15.12 cum, nu sunt evreii de vina? :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Senatoarea Sosoaca .de la AUR, i-a promis Fostului senator de Sibiu Iliesiu ca va reanaliza cererea batrinei din Rasinari care se plingea Comisiei de Abuzuri din Senat reclamindu-l pe Iohannis ca nu s-a tinut de cuvint cu nepotii sai infiati in Canada ,sa-i poata revedea anual,in ciuda fa[tului ca batrina cit si ziaristul Marius Albin Marinescu au decedat dar sint altii care acum revendica clarificarea faptelor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. 17,37 Daca tot vrei tu sa-ti spun unde sint evreii de vina,iti spun, La furtul Revolutiei din 1989 .
    Asasinarea lui Ceausescu in ziua de Craciun nu o puteau face romanii crestini ortodoxi,doar ei evreii necrestinii care l-au omorit si pe Iisus,DA.
    In plus au Furat Revolutia si apoi au distrus toata economia ,iar acum s-au coordonat din interior si exterior si vor sa distruga si sa rupa si statul-Tara ,ca sa o poate Pradui TOTAL in timp ce romanii dorm ''somnul cel de moarte''-vorba imnului.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. craciun, poporul evreu este popor ales de Dumnezeu si te-ai gasit tu sa-i judeci ca un netrebnic. Pai intre Hitler si tine nu e nicio deosebire. Pun pariu ca ai si mustata. Tie nu ti-e jena de cate minciuni indrugi ca esti om batran?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boborul hales care haleste banii romanilor. Minciuna fara de rusine cu halaukkustului leo hadus 40 000 000 000 de heuroi pe langa tezaurul de la rusi.Ciocul mic! pa.pa.

      Ștergere
  10. craciun, ce spui tu e doar in capul tau imbibat cu conspiratii. Ai o adunatura de tampenii in el. Nimic nu se bazeaza pe realitate.Doar ura ta este reala. Nu mai poti tu de Iisus Cristos. Iisus a spus sa ne iubim semenii parca. Tu ce faci, ii etichetezi pe baza de neadevaruri crunte.Rusine sa-ti fie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna MARIA, asa de tare il iubiti pe mizerabilul de craciun, cu toata uratenia lui sufleteasca incat nu-mi lasati dreptul la replica? Era un comentariu aici, de ce nu-i dati drumul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar Craciun nu sa ascunde dupa mascaca tine , itzic! Pa.pa.

      Ștergere
  12. 1,37 alias 1,40 Asta o spuneti voi mercenari in solda lui Iohannis si 15 39 care-l sustine pentru ca il cunoaste putin...
    Dar ce Spun eu o spune si Istoricul Troncota si Fostul senator Iliesiu ambii din SIBIU care intr-un fel i-si spun regretul ca o data l-a votat.
    Dar cel care spune CLAR de Iohannis ca e 'Brat la brat' cu Hitler si ca a imprumutat ideologia lui Musolini si Hitler si multe alte Adevaruri cu foarte multe argumentate este Eruditul Rector Andrei Marga din Cluj unde a facut Iohannis facultatea... il gasiti pe internet-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun unde iti gasesti tu „eruditii” astia din PSD? Si Dancila este „erudita” ca doar ai votat-o,nu-i asa, „eruditule” de la RTV si Antena 3?

      Ștergere
    2. Mai caraciune, edruditii tai trebuia s-o voteze pe Dancila ca era la nivelul lor daca Iohannis nu e bun pentru MARIIILE SALE.
      Si nu mai minti cu ce declara unii si altii ca stim bine ca nu-i asa. O sa-l contactez personal pe Andrei Marga sa-l intreb daca e adevarat ca ar fi declarat asa ceva. „Adevarurile” tale sunt minciuni, om batran si plin de ura ce esti. Te-a coplesit personalitatea lui Iohannis si nu mai ai liniste.

      Ștergere
    3. craciun vezi de unde iti culegi informatiile ca mananci stiri false pe paine. Dar tu esti tot asa de fals ca si ele.Ai fost securist si te-a deconectat Iohannis de la sursa de bani iar acum nu mai poti sa-ti stapanesti ura si invidia, nefericitule!

      Ștergere
  13. Iar sau dezlantuit Divizia de Dezinformari ai castei ''superioare',professionistii pentru aburirea , mintirea si stergerea memoriei romanilor.
    Rezultatele 'Prostocratiei din Romania'-vorba lui Marga,le vad toti romanii doar prin comparatia cu Polonia si Ungariei iesite si ele din comunism,jumatate din romani cu lumea in cap fugiti din tara lor ,din care peste 100 000 suflete de copii si tinere vinduti si traficati pentru care autoritatile-'profesionistii' nu misca un deget precum si pandemia de COVID din interior fara numar.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Eruditul Marga a fost votat-propus ministru de 'liberali si articolele lui sint pe internet iar 'erudita' Dancila a fost pusa de'liberalul 'Iohannis in doua ore pentru ca ii covenea lui si nu tarii..

    RăspundețiȘtergere