duminică, 20 decembrie 2020

SFANTA EVANGHELIE , DIN DUMINICA DINAINTEA NASTERII DOMNULUI !

 Sfânta Evanghelie după Matei

Capitolul 1
1.Cartea neamului lui Iisus Hristos, fiul lui David, fiul lui Avraam.
2.Avraam a născut pe Isaac; Isaac a născut pe Iacov; Iacov a născut pe Iuda şi pe fraţii lui;
3.Iuda a născut pe Fares şi pe Zara, din Tamar; Fares a născut pe Esrom; Esrom a născut pe Aram;
4.Aram a născut pe Aminadav; Aminadav a născut pe Naason; Naason a născut pe Salmon;
5.Salmon a născut pe Booz, din Rahav; Booz a născut pe Iobed, din Rut; Iobed a născut pe Iesei;
6.Iesei a născut pe David regele; David a născut pe Solomon din femeia lui Urie;
7.Solomon a născut pe Roboam; Roboam a născut pe Abia; Abia a născut pe Asa;
8.Asa a născut pe Iosafat; Iosafat a născut pe Ioram; Ioram a născut pe Ozia;
9.Ozia a născut pe Ioatam; Ioatam a născut pe Ahaz; Ahaz a născut pe Iezechia;
10.Iezechia a născut pe Manase; Manase a născut pe Amon; Amon a născut pe Iosia;
11.Iosia a născut pe Iehonia şi pe fraţii lui, la strămutarea în Babilon;
12.După strămutarea în Babilon, Iehonia a născut pe Salatiel; Salatiel a născut pe Zorobabel;
13.Zorobabel a născut pe Abiud; Abiud a născut pe Eliachim; Eliachim a născut pe Azor;
14.Azor a născut pe Sadoc; Sadoc a născut pe Achim; Achim a născut pe Eliud;
15.Eliud a născut pe Eleazar; Eleazar a născut pe Matan; Matan a născut pe Iacov;
16.Iacov a născut pe Iosif, logodnicul Mariei, din care S-a născut Iisus, Care se cheamă Hristos.
17.Aşadar, toate neamurile de la Avraam până la David sunt paisprezece; şi de la David până la strămutarea în Babilon sunt paisprezece; şi de la strămutarea în Babilon până la Hristos sunt paisprezece neamuri.
18.Iar naşterea lui Iisus Hristos aşa a fost: Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt.
19.Iosif, logodnicul ei, drept fiind şi nevrând s-o vădească, a voit s-o lase în ascuns.
20.Şi cugetând el acestea, iată îngerul Domnului i s-a arătat în vis, grăind: Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Maria, logodnica ta, că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt.
21.Ea va naşte Fiu şi vei chema numele Lui: Iisus, căci El va mântui poporul Său de păcatele lor.
22.Acestea toate s-au făcut ca să se împlinească ceea ce s-a zis de Domnul prin proorocul care zice:
23."Iată, Fecioara va avea în pântece şi va naşte Fiu şi vor chema numele Lui Emanuel, care se tâlcuieşte: Cu noi este Dumnezeu".
               Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text
24.Şi deşteptându-se din somn, Iosif a făcut aşa precum i-a poruncit îngerul Domnului şi a luat la el pe logodnica sa.
25.Şi fără să fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a născut pe Fiul său Cel Unul-Născut, Căruia I-a pus numele Iisus.

6 comentarii:

  1. Sfarsitul lumii e aproape,dar poate nu foarte aproape,sunt semne ,pandemia e începutul sfârșitului lumii ,după părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici o pandenie,stii citi au murit anul asta si citi au murit anul trecut?

      Ștergere
    2. 17.38 pai culca-te si astepta sa mori daca e sfarsitul lumii!

      Ștergere
  2. Maine trecem în Dimensiunea a IV-a odată cu echinocțiul și evenimentele astronomice și astrologice .Adică în Dimensiunea a IV-a.
    Omul trebuie să încerce să evolueze spiritual și să fie mai bun astfel nu va fi bine căci dimensiunea a IV-a are vibrații mai pozitive decât actuala,a 3.

    RăspundețiȘtergere
  3. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ai aflat,scrie undeva? Chestia cu comunismul se va adeveri restul nu prea

      Ștergere