miercuri, 16 decembrie 2020

OMENIREA IN PARAGINE ! OMENIREA E PE DUCA !

                  Noapte de 13 -14 Decembrie ,ora 23,50 !


                                           Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud glas care spune ceva cutremurator.
Glaul spunea asa:

                    "Omenirea in paragine!"
Dar iata ,ca intervine un alt glas si ca un raspuns graieste asa:
                         Omenirea e pe duca!``

Dupa care dragilor, s-a asternut linistea.
Prieteni dragi, aceste cuvinte nu inseamna sfarsitul Lumii!
Ci inseamna ca se apropie Ziua Venirii Lui Iisus Hristos,in NOUL SĂU IERUSALIM,Romania !
                    Image result for iisus hristos
Asa trebuie sa privim lucrurile.
Asa cum spuneam dragii mei, in acest veac se va stinge CANDELA VEACURILOR.
In acest VEAC ,va veni IISUS HRISTOS pentru a doua oara pe Pamant.
Noi trebuie sa ne pregatim sufleteste, prin a ne intari in Credinta, prin sfanta Spovedanie, prin a fi mai buni si mai milosi fata de cei necajiti si amarati.
Ce folosim daca ne purtam urat unii cu altii? Ne suparam si avem sufletul incarcat de ura, iar noaptea ne zvarcolim in pat de griji.
Nu mai bine e ca sa ne impacam cu toata lumea,si sa nu ne certam cu nimeni si nici sa purtam ura cuiva? 
Este atat de usor si de bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne iubim unii pe altii ,si sa daruim doar Dragoste,Dragoste si iar Dragoste. Numai Dragoste sufleteasca,fara niciun pic de ura.
Haideti fratilor, ca incepand din acest moment,sa ne impacam si sa iertam si pe cel mai aprig dusman al nostru, sa ajutam pe cel bolnav ,sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand ,si astfel, vom implini toate ale LUI HRISTOS,si vom fi fericiti si in aceasta viata grabnic trecatoare ,dar mai ales, in cea vesnica.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
Image result for iisus hristos..
                                                               Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Omenirea e pe duca ,Vine Ziua Judecatii si mutarea pe un alt pamant ,care acest pamant va iesi din mare -Atlantida.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omenirea e pe duca pentru ca a ajuns sa fie condusa de oameni ca Trump si Iohannis egoisti si consumatori de resurse peste limitele planetei care se va razbuna-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria la noi in tara este atâta neintelegere datorită unor oameni care nu au pe Dumnezeu.
    Au reușit să dezbine acest popor,
    Dar sa speram ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului nu-i va lasa pana la sfârșit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow nu îmi vine sa cred ca trăim în ultimul veac . Orice ar fi Doamne te asteptam caci avem mare nevoie de tine, lumea e extrem de rea , suntem conduși de hoți care au impresia ca vor lua ceva cu ei, nu cred ca ne mai îndură pământul și câte și mai câte ca as putea sa scriu pana mâine. Orice ar fi trebuie sa trecem și peste aceasta cernere ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetita britanica de 9 ani declarata moarta cu asm accentuat de poluare,au simtit-o si brasovenii pe pielea lor dupa constructia in depresiune a doua noi fabrici a austriecilor lui Iohannis de la Sebes.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Iisus spune in Luca 21 versetul 11;'Pe alocuri vor fi mari cutremure de pamint,foamete si ciumi; vor fi aratari inspaimintatoare si semne mari in cer.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Raul va veni pe nesimțite, încet, încet.

    RăspundețiȘtergere
  8. ''Micul Goebbels''=Rares Bogdan, foarte fericit astazi in masina lui neagra oficiala iesea de la discutiile minoritarilor condusi de Tovarasul profesor de marxism de la Agnita,evreul sas Iohannis,care pun la cale DICTATURA Castei evreiesti a Romaniei.
    Inainte erau monarhisti dar acum au dat de gustul puterii Absolutiste,nu mai vor Monarhie Constitutionala,ba nici Constitutie care -i cam incurca si le 'sta in git' cu Pe Se De..... cu tot-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu să aibă milă de omenire..
    Lumea e prea rea,egoista,lacomă și de asta Dumnezeu nu ne mai rabdă..
    Sfarsitul lumii e aproape,dar poate nu foarte aproape,sunt semne ,pandemia e începutul sfârșitului lumii ,după părerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere