joi, 24 decembrie 2020

MARIA , AM VENIT SĂ ADUC HAR DE 20 DE ANI... !

4

                   Image result for DUHUL SFANT IMAGINI..

                            30  Decembrie 2017 ,ora 6,13 dimineata !

                                         Dragii mei,

Ce frumos si ce minunat lucru este ,ca sa ma trezesc si s-aud  Graiul DUHULUI SFANT in casa mea, deasupra patului meu.
La aceasta ora ma trezeste un glas Divin care-mi spune asa:

                    "Maria, am venit să aduc HAR de 20 de ani .
               Acum ,am venit să aduc HAR,unde pot să car HAR de 20 de ani ,de Duminică seara !"

Si vad dragilor ,vad cu ochii inchisi fiind ,vad pe DUHUL CEL PREA SFANT sub chip de Porumbel alb,pufos si orbitor de stralucitor.
DUHUL CEL PREA SFANT avea aripile-I intinse lateral,iar cu ciocul din lumina aurie,sufla catre mine care eram in pat, sufla Raze multe de Lumina aurie ,Raze calde si orbitor de stralucitoare.
                   Image result for DUHUL SFANT IMAGINI.
Trupul meu tresalta pe pat fara voia mea,tresalta ca la niste socuri electrice.
După cateva secunde bune, ramane Lumina aurie stralucitoare foarte,si -n lumina apare MAICA  LUI DUMNEZEU - Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
                     
                                 Image result for fecioara maria.

Maicuta Domnului avea Chipul frumos si bland,imi zambeste asa cum numai MAICA LUI DUMNEZEU o poate face,după care, totul dispare.
După cum vedeti dragii mei, toate câte traiesc,toate câte vad si aud,nu de la mine sunt! Ci fara nicio indoiala sunt numai de la DUHUL CEL PREA SFANT si numai cu VOIA  DUHULUI SFANT.
Fara HARUL DUHULUI SFANT,fara VOIA SA si fara PUTEREA SA,eu nu as fi putut face de la mine,absolut nimic.
Eu sunt precum un fir de nisip intr-un ocean cu apa; adica,un suflet ca toate celelalte suflete,un suflet care voieste sa faca VOIA  LUI DUMNEZEU si sa se supuna DUHULUI SFANT cu toata fiinta sa.
Asta sunt eu ! O picatura intr-un ocean cu apa,in care si peste care DUHUL CEL PREA SFANT si-a revarsat şi Îsi revarsa din LUMINA SA,din HARUL si DARUL SĂU, iar eu ma supun VOII SALE.
Prieteni dragi,daca pana acum ati putut citi o mica parte din tot ce -am adunat timp de 20 de ani,cred ca de Duminica incolo,DUHUL CEL PREA SFANT va revarsa si mai mult HAR asupra mea, pentru ca eu sa pot face multe LUCRURI minunate,multe LUCRURI DIVINE, LUCRURI din care, ne vom hrani sufletul si ne vom bucura cu totii.
Eu am promis si chiar am jurat MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,ca voiesc sa fac VOIA SA in fiecare clipa a vietii mele; ca ma voi supune din dragoste si cu dragoste Voii Sale, trup si suflet ,inima si cuget.
Scopul meu in aceasta viata ,este acela de a sluji DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, si de-a aduce la HRISTOS cat mai multe suflete ale Semenilor nostri.
Chiar daca unii dintre cititori,vor ca acest BLOG al LUI DUMNEZEU sa dispara odata cu mine,spre bucuria celor care iubesc pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului si totodata acest Blog, îi asigur ca voi fi aici zi si noapte;  si nu oricum voi fi prezenta ,ci trup si suflet inima si cuget.
Sa ne supunem cu totii fratilor,sa ne supunem VOII DUHULUI SFANT sub Aripile ocrotitoare ale MAICII LUI DUMNEZEU si astfel,vom fi apărati si ocrotiti de tot necazul ,de tot răul si de toata suferinta.
Asa sa ne ajute DUHUL CEL PREA SFANT,MAICA DOMNULUI si SFINTII din CERURI,Amin!
                                     
                                    Cu  dragoste divina,Maria Ghiorghiu 

2 comentarii:

  1. mai explicit-de cand incepe?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu și Maica Domnului să vă ajute si sa va ocrotească să vă duceți la îndeplinire datoria și menirea pe care o aveți. Nici nu știți cât de greu este în vremurile acestea. Crăciun fericit și binecuvântat!!!

    RăspundețiȘtergere