luni, 21 decembrie 2020

IISUS HRISTOS NEGRU DE SUPARARE !!!

 

20 Decembrie 2020,ora 6,19 !
Dragii mei,
În aceasta dimineata,treaza fiind,am in faţa ochilor inchisi,un Cer de noapte albastra,iar pe Cer ,apare ca din adanc INSUSI MANTUITORUL nostru drag si scump,Iisus Hristos.
Iisus dragilor,era tare trist,era negru de suparare.
Dupa ce IISUS a iesit la suprafaţa Cerului,in urma Sa,vine si Maicuta sfanta ,imbracata in vesminte bleu catifelate.
Maicuta Domnului parea ca voieste sa graiasca Fiului Său si Mantuitorului noastru Iisus Hristos,ca sa nu mai fie atat de suparat.
Totul a durat cateva secunde ,dupa care a disparut.
Dragii mei,haideti sa ne rugam si noi Mantuitorului nostru Iisus Hristos si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne ajute ca sa regasim Calea ce ne va aduce mantuirea sufletului nostru.
Sa fim buni dragilor,sa fim milostivi si niciodata sa nu ne lepadam de Credinta intru Hristos si Maica Prea Curata Fecioara Maria.
Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. S-a adeverit marele cutremur al lui burculet. În ziua de 20 Decembrie 2020 la ora 20:27:23 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 112km.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne indura-te de creația Ta și indeamna-ne la îndreptare...cum sa nu fie supărat daca răutatea,egoismul și lăcomia au atins întotdeauna cote mari pe planeta iar acum ele continuă,omenirea nu prea s-a schimbat..de aici și poți bănui că ar putea exista o manie a lui Dumnezeu adica sfârșitul lumii..

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca omenirea nu își îndreaptă fața către Dumnezeu în momentele acestea va veni sfârșitul lumii..Dumnezeu ne-a dat un avertisment,o lecție prin aceasta pandemie ,au mai fost pandemii e adevărat dar aceasta din 2020 au blocat și afectat toată planeta efectiv..Domnul Iisus sa vindece planeta asta mult chinuita de rău..Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Are tot dreptul sa fie suparat pt tot ceea ce se intimpla pe acest pamant,pt ca eu il cred si stie toate aceste lucruri dupa vointa lui Dumnezeu caci Isus a fost pe pamant cu un toiag pt a vedea suferinta si deznanejdea oamenilor care se revolta si cer ajutorul pt a se face dreptate si ca cuvantul lui sa se faca auzit pe tot pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  5. A mai trecut un an si nu a fost cutremurul mult așteptat! Cati ani au trecut de cat timp se anunta cutremurul?
    De ce oare? Oculta mondiala nu se lasă!
    Securistii platiti sunt foarte activi si pe acest blog! Rușine sa le fie!
    Pe toate căile creaza panica!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cutremurul mult așteptat" de cine? Cine poate să aștepte un cutemur devastator? Cutremur va fi, dar data o știe numai Dumnezeu.

      Ștergere
  6. Eu sunt aceea "Iuda" caci am facut dupa voia Domnului sa se intample pentru a le da o lectie politicienilor caci nimeni nu se joaca cu puterea lui Dumnezeu, nu degeaba bat in retragere pentru ca stiu ce va urma sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum nu trebuie sa ne rugam Mantuitorului nostru Iisus Hristos si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit.
    Acum, este bine sa aprindem care, cum putem, o lumanare pentru Mantuitorul nostru Iisus Hristos si o lumanare Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu.
    Trebuie sa mai si dam, nu doar sa cerem.
    Trebuie sa mai si multumim, pentru ceea ce suntem azi

    RăspundețiȘtergere
  8. iata ca ce a spus pr ARSENIE BOCA se implineste-granitele se inchid si romanii nu pot ajunge acasa

    RăspundețiȘtergere
  9. Părintele Arsenie a spus că va fi foc la granițe. Încă nu au venit acele zile despre care a prorocit părintele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Moise îi învăţase pe iudei că fiecare fiu prim-născut aparţinea Domnului, dar că acei copii, în loc de a fi sacrificaţi după cum era datina printre naţiunile păgâne, puteau să aibă viaţa salvată dacă părinţii lor voiau să-i răscumpere plătind cinci shekeli oricărui preot autorizat. Exista de asemenea o ordonanţă mozaică care decreta că după o anumită perioadă de timp, o mamă trebuia să se prezinte la templu pentru purificare (sau să facă prin altcineva sacrificiul adecvat). Era obiceiul de a se îndeplini aceste două ceremonii în acelaşi timp. În consecinţă, Iosif şi Maria s-au dus în persoană la templu, în Ierusalim, pentru a-l prezenta pe Iisus preoţilor, pentru a efectua răscumpărarea, şi totodată pentru a face sacrificiul adecvat pentru a asigura Mariei purificarea ceremonială a pretinsei murdării de pe urma naşterii.
    Religiosii si-ar sacrifica si acum primul nascut, daca religia nu s-ar fi schimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta o fi o poveste, legenda. Dar nu scrie nicaieri in Biblie ca dupa venirea lui Iisus s-ar mai fi facut sacrificii. Din contra. Toate animalele (necuvantatoarele) L-au incalzit pe Iisus in iesle. Deci Iisus nu le-a sacrificat niciodata!

      Ștergere
    2. Poveste este ca animalelel erau la iesle. Cine lasa un nou nascut in grajdul cu animale? Adevarul este ca hanul unde s-au cazat Iosif si Maria era foarte aglomerat si s-au amenajat camere in grajdurile pentru caravane, care au fost golite de animalele lor şi curăţate pentru primirea de clienţi.
      Sursa: o carte despre viata lui Iisus, scrisa de spirite, nu de oameni.
      Voi, de unde le scoateti?

      Ștergere
  11. intrebare- fiul TATALUI care este LUMINA se poate supara devenind NEGRU? cred mai curandca este o presupunere venita din constient

    RăspundețiȘtergere