sâmbătă, 12 decembrie 2020

GUVERNELE LUMII SE RESTRUCTUREAZA ! VA FI UN SINGUR GUVERN MONDIAL !

 

            4                                        11 Decembrie 2020,ora 3,11 !


                                      Dragii mei,


La aceasta ora m-a trezit un glas care vorbea despre Guvernele lumii intregi.

Iata ce spunea glasul:

               "GUVERNELE se vor restructura la nivel mondial!

Va fi un Guvern pe plan mondial!

Un Guvern de Uniune Nationala!"

Dragii mei,cred ca aceste cuvinte ,acest Mesaj ne spune destul de clar ce s-a urmarit si ce se urmareste in continuare.

Iata unde am ajuns ca tara,iata unde am ajuns pe plan mondial.

Dar exista un singur DUMNEZEU care nu-i va lasa sa-si bata joc de Fiii Săi! Puteti fi siguri de acest lucru.

Sa fim buni fratilor, sa fim tari in Credinta si sa nu ne lepadam niciodata de Iisus Hristos si de Maicuta Domnului!

Sa bucuram pe cei dragi,sa bucuram pe cei necajiti si bolnavi!

                             Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Asta e planul de la Karl Marx citire ,iar strategia e prin virusi obligatorii,apoi card obigator si cip in corp obligator-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate trăim vremea când începe domnia lui antihrist.Si de aceea sa nu ne miram de necazurile care vin peste omenire.Acum lupta este mai mare intre bine și rău, între intuneric și lumina.Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul nostru,cernerea a început.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nimic nu ma supăra pe acest pământ de cât aceste hiene care nu sunt altceva de cât mâncători de suflete,suflete a mii de oameni.
    Dar vorba dv.nu o sa le ajute Dumnezeu.
    Stiu ca totusi tara noastra va scăpa si va ramane ca o paradisiacă in mijlocul unui vacarm.
    Vom trece prin multe frământări în interiorul țării noastre pentru a fi mantuiti.
    Nu ar fi nimic pentru o viață veșnică fericită sa îndură aceste,frământări, viata aici este scurtă și bine este sa nu pierdem veșnicia.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți să ne apere de toți lupii cei răi.
    Nu avem nici o putere vorba unui om la tv.aseara dacă vine un tanc la noi nu are cine ne apăra asa suntem lăsați de izbeliște de acesti guvernanți care se cearta pe ciolan si nu fac nimic pentru popor.
    Bine toate sunt cu ingaduinta lui Dumnezeu.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine,asta e voia lui Dumnezeu, nu vor mai fi razboaie, foamete, vom fi egali cu cetatenii din tarile dezvoltate, nu vor mai fi someri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru 10.39:
      Vise, taica, vise...

      Ștergere
    2. Cum asta sa fie voia Domnului? Mah, noi nu ne nastem egali...cum vrei tu sa traiesti egal? Cum sa fie egal ala care munceste de dimineata pana seara cu ala care nu munceste deloc??? Astea sunt utopii marxiste comuniste!
      10.39 tu vezi chiar asa de bine tarile dezvoltate??? Vezi ca afara e vopsit frumos gardul, dar inauntru e leopardul...

      Ștergere
  5. Gasita pe net...

    PANDEMIE DE CANCER MORAL

    .
    Ce face teroristul medical Streinu-Cercel când i se aduce la cunoștință de către Diana Iovanovici-Șoșoacă faptul că testul PCR NU ESTE SUFICIENT CA SĂ OFERE UN DIAGNOSTIC DE CORONAVIRUS? În discuție fuseseră aduși cei mai mari experți în medicină legală din România, profesorii Beliș și Astărăstoae, care contestă cauzele morții "de covid" fără un examen anatomo-patologic, interzis de OMS.

    Are două căi de atac, dar asta am observat la toți Martorii lui Covid, mai ales cei foarte interesați să întrețină panica:

    1. Îi amenință familia, ca un medic de lagăr: "Vă rog să fiți foarte atentă, stimată doamnă, la ceea ce spuneți, în așa fel încât rudele dumneavoastra să nu se îmbolnăvească".

    2. Recurge la argumentul emoțional: Veniți să vedeți plămânii celor BOLNAVI din spital... bla-bla.
    Cum să-i vadă? Și care ar fi relevanța?

    Astea sunt argumente de Mengele, nu de medic.
    Iulian Capsali
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2819784085014394&id=100009484907272

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot orban "al meu" va fi numit?

    RăspundețiȘtergere
  7. ”Fericiţi cei săraci cu duhul, cei smeriţi”. Pentru un copil, fericirea este satisfacerea unei dorinţe de plăcere imediată. Adultul este dispus să semene seminţele renunţării cu scopul de a culege recoltele ulterioare de fericire sporită. Pe vremea lui Iisus şi de atunci încoace, fericirea a fost mult prea adesea asociată cu ideea de a avea avere. În povestea cu fariseul şi cu publicanul care se rugau în templu, unul se simţea bogat în spirit, plin de duh - egocentric, celălalt se simţea lipsit de spirit, „sărac cu duhul” - umil. Unul îşi era suficient sieşi, celălalt era receptiv la învăţătură şi căuta adevărul. Cei slabi de duh caută scopuri de îmbogăţire spirituală - îl caută pe Dumnezeu. Asemenea căutători de adevăr nu au nevoie să-şi aştepte răsplata într-un viitor îndepărtat; ei sunt răsplătiţi încă de pe acum. Ei găsesc împărăţia cerurilor în propria lor inimă şi trăiesc experienţa acestei fericiri încă de pe acum.”Pretind de la voi o dreptate care depăşeşte dreptatea celor ce caută să obţină favoarea Tatălui prin darea de pomeni, prin rugăciune şi prin postire.

    De vreţi să intraţi în regat, trebuie să aveţi o dreptate care constă în iubire, în îndurare şi în adevăr - dorinţa sinceră de a face voia Tatălui meu din ceruri.”

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sabatul ca sabatul, dar ce spuneti de SF. Spiridon? Noi, crestinii ortodocsi il cinstim si sarbatorim pe Marele Facator de Minuni Sf. Spiridon si nu pe vreun zeu pagan.

      Ștergere
    2. Implinirea tuturor poruncilor Lui Dumnezeu e mai importanta decât cinstirea oricărui sfant,doar prin împlinirea poruncilor Lui Dumnezeu și prin pocainta și sfintenie se ajunge sfant!

      Ștergere
    3. Asa si trebuie sa fie - crestinii sa Il cinsteasca pe Dumnezeu, sa o cinsteasca pe Maica Domnului si pe absolut toti sfintii!

      Ștergere
  9. Ministri de justitie din 8 tari europene de la Ungaria la Lituania din care lipseste Romania cer de clararea comunismului , lui Karl Marx, drept crima impotriva umanitatii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 decembrie 2020, 14:04 Si Capitalismul asta cu Oculta in tandem cum sa il declaram? Parerea mea este ca, Capitalismul de acum din lume este mult mai nociv decit socialismul -> Comunismul. Nu am fost comunist DAR am trait acele vremuri si nu am vazut oameni morti de foame, oameni fara un adapost oameni fara o slujba. Din contra am vazut ca toate erau invers. Mai lasati oamenii in pace cu intoxicarle ca miine poimiine o sa se intoarca roata si o sa dati de belea voi astia care umblati astazi cu fofirlica.

      Ștergere
  10. Parintele Gabriel NICU, martirul, spunea ca ordinea mondiala o vor dori dar n-o vor infaptui. Sa avem nadejde ca Dumnezeu nu ne lasa! Oare de ce avem nevoie noi, Neamul Romanesc, ca sa nu mai fim dezbinati? Lasati toate partidele in pace ca nu e nici unul cu noi. Psd ul n-a facut si nu face nimic bun pentru noi? Un partid care si-a tradat propriul candidat la Presedentie ramane un tradator iremediabil. Sa nu disperam, poate ca Ardealul va fi luat sau vandut pentru putin timp, pana ne trezim din vraja. Manastirile ar trebui sa faca slujbe de luminarea mintii Romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Guvernul de Uniune Nationala l-a facut tovarasu' Jiliescu, tov. fost al CC al PCR, via Moskva, astia vor acum Guvern de Uniune Mondiala, ca sa fie mai mari decat tov. Jiliescu, mentoru' lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un singur Guvern Mondial adica N.W.O.(Noua Ordine Mondiala) este Planul iudeo-masonilor,khazarilor,jidanilor si iezuitilor pentru conducerea lumii in sclavia absoluta!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Parcă și în Biblie scrie așa ceva,că un singur om care va fi Antihrist va conduce lumea întreagă,tot globul,vor fi 3 ani jumate de pace și apoi 3 ani de haos și război..apoi va reveni Domnul Iisus Hristos pe Pământ..scrie in Apocalipsa..pff..
    Oare chiar ne așteaptă în curând Apocalipsa?
    Planeta nu mai apuca 2050?

    RăspundețiȘtergere
  14. Apocalipsa e aproape..pregatiti-va.Maxim anul 2050..
    Dumnezeu s-a săturat de răutatea oamenilor și ne dă un ultimatum..
    De asta se întâmplă atâtea tragedii și mai ales pandemia care este începutul Apocalipsei..
    Pandemia asta nu e prezenta degeaba ..e o lecție data de Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  15. Oficial,odată cu pandemia ,a început și Apocalipsa,pandemia asta de coronavirus marchează începutul sfârșitului lumii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiți unii de Apocalipsă dar nu știți ce înseamnă. Apocalipsă înseamnă revelație, drscoperire si nu sfârșitul lumii. Cartea "Apocalipsa" descrie evenimente care s-au petrecut timp de 2000 de ani și se vor mai petrece si anii ce urmează. Vad ca folositi termenul de "Apocalipsă" numai pentru a prezenta dezastre, razboaie și multa suferință. Unii sunt chiar obsedati de Apocalipsă, aceștia nu au citit-o sau dacă au citit-o nu au înțeles nimic. Stați liniștiți, nu vine nici un sfârși așa de curând. Nu mai creați panică în oamenii. Cel puțin o mie de ani va mai dura această generație de oameni. Trăiți liniștiți și fericiții în legile lui Dumnezeu și așa va mântuiți.

      Ștergere
    2. În 2028 se termina tot raul,si revine Dreptul Judecator Iisus Hristos sa judece și sa răsplătească și pedepsească pe fiecare vesnic în funcție de faptele noastre!

      Ștergere
    3. De unde stiti cand va fi sfarsitul lumii, 10:45? Nici lui Iisus nu Ii spune Dumnezeu cand va fi! Dumnezeu Il va trimite pe Iisus la A doua venire si nimeni in afara de Dumnezeu nu va sti cand va fi. Clar ca sunt vremurile din urma, dar nu se poate preciza exact anul cand se va intampla.

      Ștergere
    4. Nu stiu când este sfârșitul lumii. Am citit ce au prorocit cei care au văzut viitorul și care au povestit evenimente care se vor întâmpla peste 1000-2000 de ani. Cautati pe net si citiți ce au spus Vanga, Nostradamus, sf. Nil Pusnicul si alții. Deci, in cel putin 1000 de ani nu va fi nici un sfarsit al lumii. Este logic.

      Ștergere
    5. 19:32, De unde știți că în 2028 vine Domnul Iisus Hristos sa judece lumea? Să nu spuneți că v-a spus chiar Domnul, ptr ca nu va cred. D-na Maria ne-a spus ca vine dar nu știe anul.

      Ștergere
    6. După semne,evenimente și mai ales tratatul,tratatele de asa zisa pace cu Israel în Orientul Mijlociu a multor tari,si chiar acum în timp ce scriu îmi confirma și Domnul Iisus Hristos!Oricum pt cam jumătate din oameni de pe Pamant cam pt 4 miliarde de oameni va veni secerarea și judecata pana în 2025,pana la jumătatea necazului adică!

      Ștergere
  16. https://www.digi24.ro/meteo/un-nou-cod-galben-de-vreme-rea-intra-in-vigoare-sambata-tara-va-fi-impartita-intre-ninsori-abundente-si-ploi-torentiale-1416201

    RăspundețiȘtergere
  17. Cutremur la sud est.
    S-a adeverit!
    În ziua de 11 Decembrie 2020 la ora 16:37:51 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.04 :))))))) ma faci sa rad. Ce s-a adeverit? Vai de creierul tau spalat!

      Ștergere
  18. ATENTIE la Încălzirea globală ..

    Liderii politici ar trebui să declare "stare de urgenţă climatică" în ţările lor, pentru a evita ca încălzirea globală să ajungă la un nivel catastrofal, a declarat sâmbătă secretarul general al ONU, Antonio Guterres, în alocuţiunea din deschiderea unui summit dedicat climei, transmite Reuters.

    Peste 70 de lideri politici din întreaga lume urmează să se adreseze în cadrul acestui summit de o zi, desfăşurat în spaţiul virtual, şi care are drept obiectiv pregătirea terenului pentru reduceri mai drastice ale emisiilor de gaze cu efect de seră.


    "Poate cineva să mai respingă faptul că ne confruntăm cu o urgenţă dramatică? Din acest motiv, azi, lansez un apel către toţi liderii de pretutindeni să declare Stare de Urgenţă Climatică în ţările lor până când se va ajunge la neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon", a declarat Guterres prin videoconferinţă.

    Antonio Guterres a mai susţinut că pachetele de reconstrucţie economică lansate de la începutul pandemiei cu noul coronavirus reprezintă o oportunitate pentru a accelera tranziţia spre un viitor cu niveluri mici ale poluării cu carbon, dar a avertizat că această tranziţie nu se produce suficient de rapid.

    "Deocamdată membrii G20 cheltuiesc cu 50% mai mult sub forma de stimuli şi pachete de salvare oferite unor sectoare legate de producţia şi consumul de combustibili fosili, decât pentru a trece la energie nepoluantă. Acest lucru este inacceptabil. Trilioanele de dolari necesare pentru reconstrucţia post-Covid sunt bani pe care noi îi împrumutăm de la generaţiile viitoare. Nu putem folosi aceste resurse pentru politici care să lase pe umerii generaţiilor viitoare un munte de datorii şi o planetă distrusă", a susţinut secretarul general al ONU.

    RăspundețiȘtergere
  19. au mai spus si altii ramane de vazut cum si cand

    RăspundețiȘtergere
  20. De ca si cum ar stii ea cu ochii si capul in icoane cum si cu ce se mananca democratia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. R, de ce esti impotriva romanilor? De-a lungul timpului ti-a facut cineva ceva si de atunci esti asa? Acum exista oameni si buni, dar si rai in absolut toate colturile lumii; toate popoarele au oameni buni si rai. Din moment ce ai atitudinea asta, la modul general, ai intampinat greutati in tara?

      Ștergere
  21. Nu vor reusi inca un guvern mondial, dupa razboi cand putina lume va supravietui atunci. vor merge din casa in casa ca sa aleaga un nou "rege",asta va fi antihristul, sa nu semnati pt el!

    RăspundețiȘtergere
  22. Deocamdata Batalie crunta Oculta la Singe pentru alcatuirea Guvernului Dictatorial PNL Evreiesc la vointa Dictatorului evreu Iohannis si nu dupa vointa electoratului care si-au riscat viata iesind la Vot in Pandemia COVID-ului si au VOIT si Votat alt partid sa conduca Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. George Simion ;Iohannis faca intilniri la Vila lac 1 pentru Guvern parca nimeni nu vede ca imparatul'' e gol.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Așa a fost în timpul Lui Iisus imperiul Roman

    RăspundețiȘtergere
  25. Aveati un mesaj ca vor muri 50 mil oameni, iata de ce :

    Mastile sint neconforme. Vaccinul nu da imunitate si are o eficienta de 94%. Daca te vaccinezi trebuie sa porti in continuare masca,care nu te protejeaza de reinfectare. 94% eficienta poate insemna ca minim 6% pot avea reactii adverse grave si chiar sa moara. Exista aceasta posibilitate. 12 luni de zile 70milioane testati pozitiv. In termeni epidemiologici inmultit cu 10 ne da 700 milioane. La 700 milioane infectati ce au trecut prin boala,asa spun expertii,1,7 milioane persoane decedate. Acum faceti socoteala:vaccinati in 12 luni 700milioane oameni si vedeti ce inseamna cei 6% lipsa,din eficienta vaccinului. Va spun eu,42 milioane de persoane decedate.
    Ps. Primii vaccinati sa fie din presa,politica si medicii gen cercel si rafila cu familiile lor.

    RăspundețiȘtergere