luni, 14 decembrie 2020

DONATI VA RUGAM, PENTRU PICTURA SFINTEI BISERICI , INALTAREA DOMNULUI DIN TECUCI !

  Va rugam, Donati pentru Pictura Sfintei Biserici INALTAREA DOMNULUI din Tecuci ,judetul Galati ! Haideti fratilor ca sa daruim din toata inima pentru BISERICA DOMNULUI,căci cu atât vom ramane,nimic nu vom lua cu noi cand vom pleca din aceasta lume.Cu faptele bune ramanem! 

Sa ajutam ca sa straluceasca Biserica Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,impreuna cu Sfintii Săi !   Va rugam cu inima si cu sufletul,ajutati-ne financiar pentru  a duce la desavarsire PICTURA SFINTEI BISERICI -INALTAREA  DOMNULUI din Tecuci,pentru care va prezentam si DOVEZI graitoare in videoclipul de mai jos : 

 
                   .

Videoclipul este din 5 parti,dar nu are o ordine cronologica, ci l-am postat asa cum m-am priceput eu,ca incepatoare in filmari cu telefonul.
Va multumesc mult!


DONATII pentru Pictura Bisericii INALTAREA DOMNULUI din Tecuci!Cont:UNICREDIT Bank SA RO66BACX0000000850800000.Cod fiscal:13495840

Peretii goi si albi, asteapta Mila si Iubirea Crestinilor si Iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului  ca sa fie pictati cu Chipurile Sfintilor,cu Chipul Prea Sfintei Treimi si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu!
Va rugam ,ajutati-ne pentru ca BISERICA SFANTA a Lui Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu ,sa prinda viaţă vesnica !    
   Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,
Cod fiscal :13495840 !                         

                             Dragii mei, 

SFANTA BISERICA cu hramul Inaltarii Domnului din Tecuci, este noua si cu pictura neterminta la interior.
Vin la voi dragilor,cu Rugamintea fierbinte de a ne ajuta financiar ca sa putem duce la desavarsire, toata pictura din interiorul Sfintei Biserici.
Aceasta este Sfanta Biserica care are nevoie de ajutor financiar, pentru a putea fi pictata la interior:

.

Pictura sfintei Biserici abia acum se face cu ajutorul si din mila crestinilor.
Troita din lemn este facuta dragilor, dar are nevoie de un soclu mare pe care sa fie inaltata,iar Părintele Paroh nu are bani ca s-o inalte.
Aceasta este Sfanta Cruce care, asteapta sa fie inaltata si sa straluceasca zi si noapte in inimile si-n sufletele noastre :
                   Este posibil ca imaginea să conţină: oameni în picioare şi interior
Parintele a cheltuit si cheltuieste foarte mult cu pictura sfintei Biserici.
Cine poate dragii mei si cine doreste ca sa ajute sfanta Biserica cu banuti pentru ridicarea soclului dar si pentru pictura Sfintilor din sfanta Biserica ,o poate face donand orice suma cat de mica,astfel:
Tel.Parintele Paroh :0729079924 !
Contul PAROHIEI  :

Cont UNICREDIT BANK SA

:RO66BACX0000000850800000 ,

Cod fiscal :13495840 !

PARINTELE se roaga si se va ruga pentru fiecare binefacator al Sfintei Biserici Inaltarea Domnului din Tecuci judetul Galati.

               Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

În dreapta, cu vesminte albe,este Parintele Paroh Forda!

Va multumim din suflet si din toata inima si ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni,iar DARUL vostru sa vi-l intoarca inzecit in casa si-n familia voastra,prin dragoste,sanatate si mantuire.

                          Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Va rog din suflet,oamenii de bine sa vă rugați și pentru mine ,Alin,și daca puteți să mă treceți pe pomelnic căci am probleme de sănătate și fizice și psihologice care îmi provoacă multa suferința,poate așa Bunul Dumnezeu se va îndura și de mine și îmi va da macar un strop de sănătate,sa pot sa mă mai bucur de viață..De 11 ani stau rău cu sănătatea și mă chinui cu pastile,cu doua doctori,va rog o mica rugăciune sa înălțați și pentru mine ,că am mare nevoie in perioada asta..tot ce îmi doresc e sa mai trăiesc câțiva ani să mă mai pot bucura de viață și să se amelioreze problemele de sănătate ..Sănătatea e cea mai importanta insa eu am pierdut-o de la 14-15 ani.
    Acum am 26.
    Va rog,daca puteți să mă treceți pe foaie la pomelnic ,căci rugăciunea comuna ajuta foarte mult..Nu mai vreau în viața asta decât SANATATE care e cea mai importanta și virala și tocmai asta nu am,defapt de mic am fost bolnăvicios și am umblat pe la doctori dar de la 15 ani nu prea mai știu ce înseamnă să te distrezi și să te bucuri cu adevărat de viață..
    Singura speranță mi-a rămas la Dumnezeu căci deseori mă simt neputincios.
    Va rog o rugăciune pentru mine,Alin mă cheamă ,pentru sănătate căci poate Dumnezeu se va îndura și de mine ..:(
    Mulțumesc din suflet și Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească daca se poate înzecit pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va daruiasca multa sanatate!!!
      Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Nicoleta se roaga la Dumnezeu pentru Alin sa aiba sanatate fizica si mentala permanenta, sa fie iertat neamul sau de orice pacate pentru ca Alin sa se poata bucura de viata si de propria tinerete. Nicoleta se roaga pentru Alin sa fie iertat de boala si neputinta si sa-si regaseasca bucuria de a trai in deplina sanatate si liniste sufleteasca cu toti cei dragi lui. In numele Tatalui, si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin! Asa sa-i ajute Dumnezeu! Multumesc, Doamne pentru sanatatea si linistea sufleteasca a lui Alin! Doamne, ajuta!

      Ștergere
    3. Nicoleta,Dumnezeu nu pedepseste pentru "pacatele" neamului sau cele proprii. Alin poate ca nu vrea sa ia viata in piept,sa munceasca. El vrea sa se "distreze si sa se bucure cu adevarat de viata". Alin,viata e o lupta,ca sa nu fii dependent sau o povara pentru altii

      Ștergere
    4. ”Pretind de la voi o dreptate care depăşeşte dreptatea celor ce caută să obţină favoarea Tatălui prin darea de pomeni, prin rugăciune şi prin postire.
      De vreţi să intraţi în imparatia cerurilor, trebuie să aveţi o dreptate care constă în iubire, în îndurare şi în adevăr - dorinţa sinceră de a face voia Tatălui meu din ceruri.”
      Favorurile nu se obtin nici daca se roaga altii pentru tine. Insa, Nicoleta obtine o nota buna,pentru ca-i pasa de aproapele ei. Mai mult decit o rugaciune,ce esti dispusa(sau poti) sa faci?

      Ștergere
    5. 06.40 daca citesti biblia vei vedea ca pacatele se platesc pana la al 9-lea neam. Nu neaparat pacate ci datorii karmice.

      De unde stii tu prin ce trece Alin de iti permiti sa - l judeci ca nu ar vrea sa munceasca???

      A te bucura de viata inseamna sa duci o viata normala, ca fiecare om sanatos, cu toate etapele ei, inclusiv munca, pentru ca trebuie sa traiesti din ceva.

      Interpretarea ta e tendentioasa si nu tine cont de suferinta baiatului. Se bazeaza pe presupuneri rauvoitoare ca mai toate comentariile de pe blog. Nimic crestinesc in ele!

      Ștergere
    6. 05.40 esti intr-o maare eroare. Nu Dumnezeu pedepseste ci noi insine ne pedepsim prin alegerile gresite pe care le facem de-a lungul vietii.

      Daca tu omori pe cineva , inevitabil, pe pamant vei face puscarie. Dincolo vei simti suferinta celui pe care l-ai omorat si i-ai curmat drumul spre propria evolutie.. Deci despre ce vorbim, totul se plateste mai devreme sau mai tarziu pentru ca asta este lege universului in care traim, legea lui Dumnezeu.

      Ștergere
    7. 23.07 cunosc destui care nu vor sa munceasca sau sa faca sport,ca sa-si mentina sanatatea si sa nu plateasca rudele dictatura medicala, pentru ei. Mai sint pretentiosi si la mincare,vor numai lucruri scumpe,legume nu maninca

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=DVxDsEO72DE Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic de planeta NIBIRU? Se apropie de sistemul nostru solar. Marii învățați au văzut efectele acestei planete care vor fi in viitorul apropiat. Va afecta foarte mult pamantul, unde vor fi cutremure devastatoare si se vor activa foarte mulți vulcani.
    Totuși sa nu uitam de vulcanul din Indonezia care la anul va produce mari pagube

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremur in Turcia la IALOVA, Izmit, tekirdag, anunțat de nostradamus...

    RăspundețiȘtergere