joi, 17 decembrie 2020

CUTREMUR SAU ALUNECARI DE TEREN ?

                Noapte de 16 -17 Decembrie 2020,ora 0,19 !


                                     Dragii mei,


În aceasta nopate ,in timp ce scriam aici pe Blog, 

mise arata o strada asfaltata ,ce era rupta pe partea latimii ei.

Asa arata:

.
Doar ca era mult mai mare deplasarea si mult mai adanca.
Dragii mei,daca aceasta se va intampla din pricina vreunui Cutremur mare sau a unei deplasari de teren,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu,este ca vom auzi de o asemenea situatie ingrijoratoare.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam mai mult si cu multa iubire,si astfel,Rugaciunile noastre vor ajunge la Dumnezeu si la Maica Sfanta .
Sa fim buni, sa fim milostivi si iubitori.Sa daruim zambete,sa stergem lacrimi de pe obrajii celor necajiti si tristi.Vom fi si noi fericiti,daca vom face pe alti semeni de-ai nostri fericiti.
Sa nu fim dusmani cu nimeni,ci sa lasam la o parte ura si dezbinarea.Vom dormi linistiti si vom fi tare fericiti in inima si-n sufletul nostru.
Sa nu uitam ca sa ne spovedim la Preot,ca apoi,sa ne putem impartasi cu Prea Curat Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
 Cu dragoste,Maria.



30 de comentarii:

  1. Doamna Maria cred ca o sa fie un cutremur este imposibil.
    Posibil in zona Asiatică sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului pe toti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treabă avem noi cu Asia?
      De ce sa fie cutremur la ei?
      Le dorești aceasta ?

      Ștergere
  2. Revolta Pamintului pentru egoismul cu care Omul ii consuma in exces resursele,se misca placile tectonice,Africa se rupe in doua pe 10 000 de km pe lungimea Riftului African dar asta poate duce si la ruperea Europei de Asia facind-o insula cu miscarea tuturor placilor pamintului.
    Nu degeaba a inceput sa erupa vulcanul Etna din Sicilia,sudul Europei la contactul cu Africa va fi primul afectat si va da tonul schimbarilor planetare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. https://soundcloud.com/user-962990082/avertismentul-unui-preot-coronavirus-vaccin-cu-cipuri-nanometrice-pecetea-tatuata-sub-piele-5-g?utm_source=soundcloud&utm_campaign=wtshare&utm_medium=Facebook&utm_content=https%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fuser-962990082%2Favertismentul-unui-preot-coronavirus-vaccin-cu-cipuri-nanometrice-pecetea-tatuata-sub-piele-5-g&fbclid=IwAR0O6-i0LgV0GiVJhTYshMzalQtpfWhTz_zhFtKoEOQpX34pFQ4A0WLEQOk

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate sa fie in urma unui cutremur.Poate acela care l- ați prezis la sud est și care urmează să se adeverească.Dumnezeu sa ne păzească sa nu fie victime.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Apără ne si ne pazeste de tot ce este rău

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De razboi nu se mai aude nimic?!?!?

      Ștergere
    2. Dacă vrei război, poți să te duci în Afganistan. Aici, vrem să ne bucurăm de pace și liniște.

      Ștergere
  6. Zice Domnul ca e de scos magarul din rapa chiar si Sambata.
    Uite rapa e gata! Magarul insa e destept: Asta ti-e rapa, romanco?
    Asta fapta buna vrei tu sa faci? Sa ma scoti din rapa?
    La ce bun? Mi-am trait viata. A fost frumoasa.
    La ce vrei tu sa dezgropi sifilitici, necredinciosi si lepre? Sa ce? Sa steie sa se uite la tine cum o freci seara de seara?
    "Mind the difference!" ragu magarul. Si crapa in aia a masii. The End cu crapatura ei cu tot de-a lungul strazii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca tu, R 20:51, i-ai denigrat pe romani si le-ai spus "Leprelor!" si cate si mai cate! Dar tu nu esti roman / romanca? Sau ce esti, R? Au vazut si altii comentariile tale murdare.

      Ștergere
    2. R, de ce esti impotriva romanilor? De-a lungul timpului ti-a facut cineva ceva si de atunci esti asa? Acum exista oameni si buni, dar si rai in absolut toate colturile lumii; toate popoarele au oameni buni si rai. Din moment ce ai atitudinea asta, la modul general, ai intampinat greutati in tara sau ce ti s-a intamplat ca esti asa afectat(-a)?

      Ștergere
  7. Încă un şef de stat mort de Covid. Flavio Cotti, fostul preşedinte al Elveţiei, a fost răpus de virusul ucigaş!?!? S-a adeverit!?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Paul al României a fost săltat de acasă,doamnă Maria !Sa împlinit profeția dvs !

    RăspundețiȘtergere
  9. In Vrancea nu a mai fost niciun cutremur din data de 8/12.
    Fereasca Dumnezeu dar cred ca va fi unul dezastruos cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citește din urmă si vei afla multe. Folosește bomba sonica oculta mondiala. Au folosit-o la Beirut si apoi la cutremurul de acum vreo două pentru Turcia și Grecia ca sa ii liniștească. Acestia inca nu renunță si din nou vor avea un mare cutremur in Turcia si Grecia. Am scris din timp si inca nimeni nu a luat in seamă. Doar... a înțeles de aceea anunta mereu cutremur.

      Ștergere
  10. S-a adeverit din nou! În ziua de 17 Decembrie 2020, la ora 21:36:27 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 2.2, la adâncimea de 95km.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand urmează marile revolte? Are cineva idee? Vor fi de sărbători? Sau la anul?

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie!!!
    Zilele decisive pentru Romania in anul 2021, sunt:
    17 februarie, 14 Iunie si 21 decembrie.
    In anul 2021 va fi o explozie a protestelor, cu numeroase restricţii in intreaga lume.. Tot in anul 2021 vad valuri de imigranți de ordinul miilor, un exod in masă. Urmează 12 luni tumultoase...

    RăspundețiȘtergere
  13. Din cauza DEFRISARILOR MASIVE au loc alunecari de teren, poluari masive etc etc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am nimic cu Asia o7,59 ,nu am nimic cu nimeni doar ca asa am citit undeva unde numai eu stiu.
    Îmi pare rau să-ți spun unde nu ai găsi.
    Dar o sa vezi ca asa va fi.

    RăspundețiȘtergere
  15. S-a adeverit din nou. Doamna Maria ati avut dreptate. Cutremur în Moldova, sâmbătă la prânz. Este cel mai mare seism care s-a produs în luna decembrie în România
    Un cutremur cu magnitudinea 3,6 pe Richter s-a produs sâmbătă, la ora locală 12:41, judeţul Vaslui.

    RăspundețiȘtergere
  16. In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense ,posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia se va vindeca in 2026 iar noi mâine 21 12 2020 intram in Era Vărsătorului adică în alte dimensiune galactica .Se vor întâmpla multe lucruri pozitive precum evoluție și vindecare spirituala însa totul se va produce treptat.Pana in anul 2050 nu vine sfârșitul lumii în niciun caz.Din 2050 pământul se va pustii din cauza cataclismului planetar iar câțiva dintre supraviețuitori fiind evoluați tehnologic și spiritual o sa colonizeze alte planete chiar și din alte galaxii iar planeta Pamant va fi o planetă ori foarte caldă ori foarte rece,ce nu va mai găzdui viața însă civilizația umană va continua să existe în alte galaxii,pe alte planete.Pana in 2050 se va găsi și viața pe doar 3 planete ce se numesc Cenum,Simotria și ABR5000 ,toate trei aflandu-se in alte galaxii diferite,doua într-o galaxie extrem de îndepărtate de Pământ iar una chiar în galaxia Andromeda ,iar viața care se va găsi va fi una identica cu a Pământului din fix anul 2000,nu mai evoluați nici mai involuați.Se va găsi viața extraterestra în jurul anului 2039..iar că sa închei pe planeta noastră din 2021 până în 2050 va fi comunism in multe tari ,dar comunism adevărat și evoluat iar evoluția tehnologică va atinge cote impresionante și un progres extrem de uimitor însă va fi un lider care în anul 2049 va uni toate statele lumii într-o singură Terraria asta după ce regimul comunist modern va cădea iar liderul care va fi de profesie călugăr profund spiritual gen Dalai Lama sau sau un maestru spiritual evoluat va pregăti colonizarea altor planete înainte de dezastrul din 2050..fapt ce va salva aproximativ 50 000 de oameni din totalul de 15 miliarde ..restul vor uciși de cataclism sau vor fi afectați ,răniți sau intoxicați de urmările cataclismului ce va aduce gaze toxice și aer toxic în întreaga planetă.Din 2050 nu va mai exista viața pe Terra decât bacterii și viruși și microorganisme,soarele stingandu-se și el în 2094 dar omenirea,o parte din ea,va înflori pe cele 3 planete și își va continua existența pe acele 3 planete urmând să fie pace absolute și complet o viață fără suferința și probleme datorita progresului spiritual și tehnologic,vibrațional..Universul însă va fi distrus în anul 9000 unde datorita datorita expansiunii exagerate se va autodistruge d.p.d.v chimic printr-un proces necunoscut actual de știință.Oamenii de pe acele 3 planete vor muri în 9000 toți însă vor exista veșnic în alt Univers ,numit și multivers.Exista 2 Universuri unul material cum îl cunoaștem noi acum su cel ce găzduiește viața de după moarte,viața care va fi veșnică și total diferita de viață de acum pe Pământ d.o.d.v al legilor naturale și fizice.
    Cam asta e tot ce se va întâmpla cu Terra,omenirea ,universul,viața în următorii zeci de ani .In final că există doar Universul vieți de după moarte ,al doilea Univers pe care noi nu il cunoaștem și acolo va fi adevăratul Paradis.

    RăspundețiȘtergere
  17. Drum rupt in Croatia dupa cutremurul de ieri 29 decembrie exact ca-n poze: https://www.youtube.com/watch?v=eZFgCWS7D5A

    RăspundețiȘtergere
  18. alunecare de teren in Norvegia-sinistru

    RăspundețiȘtergere