marți, 8 decembrie 2020

CERUL COBOARA SI OCROTESTE ROMANIA ! SFANTUL MARE MUCENIC MINA,OCROTESTE ROMANIA SFANTA!

 


.
Dragii mei,
In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care se roaga la Sfantul Mare Mucenic Mina,asa:

"Sfinte Mare Mucenic Mina!

                Sfinte Mare Mucenic Mina,miluieste-ne pe noi! 
           Apara Romania sfanta!"
Clipa in care dragii mei, il vad pentru prima oara in viata mea, viu ,in carne si oase,pe Sfantul Mare Mucenic Mina,Mare Facator de Minuni.
Cum arata cu adevarat?
Exact asa:
             
.
Sfantul Mare Mucenic Mina, era culcat pe un pat din scandura,era culcat pe partea stanga si cu mana stanga sub cap.Nu avea pernuta sub cap.
Mâna stanga a Sfantului Mare Mucenic Mina,tinea loc de pernuta.Era imbracat cu un vesmant alb cu gri deschis,era slab la faţă,avea barba alba si deasa,exact ca in Iconita de mai sus.
Cand oamenii credinciosi striga la SFANTUL MARE MUCENIC MINA,Sfantul Îi aude si îi ajuta in clipa urmatoare.
Sa-l strigam si noi dragilor pe Sfantul Mare Mucenic Mina,sa-l chemam in ajutorul nostru,srigand cu iubire,cu dragoste si cu nadejde asa:
  Sfinte Mare Mucenic Mina,miluieste-ne pe noi! 
 Cu dragoste,Maria.



13 comentarii:

  1. Sfinte Mare Mucenic Mina, miluiește-ne pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei Marga;'' Nu altcuiva decit''Presedintelui'',in dilentatismul sau, ii revine raspunderea pentru crima de proportii care are loc.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Marga mai vorbeste despre'presedintie africana ,stare de urgenta pentru a nu fi dat jos Guvernul Meu'',alegeri fortate si tehnici de falsificare.
    Niciodata candidatul' nu s-a opus atit de indirjit dezbaterii.''craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum se lucreaza la tragerea de par a PMP -ului lui Basescu cel ce spargea dintii copiilor pentru a justifica o coalitie de dreapta cu neo-marxistii USR-ului pentru a sustine o majoritate de dreapta pentru Iohannis traficantul de copii,cum spunea si Marga'fuga tinerilor de invatamintul din tara ...cu mai multi generali ca in armata americana..unde se urmarete prin alegeri fortate distrugerea pluralismului..emigrarea cetatenilor proprii si comertul cu fiinte umane face din Romania actuala campioana''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristiu;''Se fac eforturi uriase,intelegeri subterane ca PMP sa intre in Parlament''-craciun

    RăspundețiȘtergere

  6. Nu sfantul trebuie sa coboare sa ocroteasca Romania. Aceasta o puteati face si voi direct, oricare dintre voi, gandindu-va de bine la tara aceasta si votand conform intereselor ei.
    Dar ati stat in casa si nu ati incercat macar sa dati la o parte rusinea ce v-o astern altii pe voi.
    Uite ca ati reusit ca tara voastra sa incapa inca o data pe mainile comunistilor care si le freaca una de alta de bucurie ca au reusit sa se cocoate toti la fraie si sa loveasca peste fata pe oricine se opune debandadei dezmembrarii si vanzarii bucata cu bucata incepute de Iliescu.
    V-au confiscat religia, nu mai este a voastra pentru ca se aranjeaza orice in intunericul sfaturilor de taina. Va vor duce la moarte incurajand nelalocul lor tot felul de actiuni gargarisime.

    Acum va uitati dupa barbati prin icoane sa va ajute. Ati avut sa va conduca si i-ati refuzat si i-ati nesocotit.
    O sa aveti blam mai mare ca Rusia fata de Europa. Pentru ca Rusia au ajutat cu mii de soldati la incheierea celui de-al doilea razboi mondial, iar voi nu. Voi ati fost de partea nazistilor. Acestea nu se uita si veti fi tratati ca atare: o sa intrati in Europa dupa Rusia si asta daca vi se va permite. Eu cred ca nu veti avea intrare chiar daca voua vi s-ar nazari ca "Nu, nu vrem in Europa."
    Intai trebuie sa fiti chemati si apoi veti primi.

    Eu nu sunt ghid, eu doar le vad mai bine de la distanta. Si poate am si o varsta de la care sa nu mai inghit rahaturi cu boli venerice si nu mai stiu ce parfumuri de naravuri romanesti. Voi traiti in Romania, nu eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Televiziunile sustinatorilor Alogenilor-minoritari neomarxistii,neonazitii 'la cot cu Hitler' cum spunea Marga ,Digi etc, Tuna si Fulgera contra succesului noului partid AUR si implicit impotriva filonului votantilor patrioti pe filonul national AUR condus de focsaneanul George Simion incercind sa le gaseasca paiul din ochi in loc sa vada 'Barna' din ochii lor, USR-Plus care bolnav la figurat dar si la propiu de COVID, aliat cu PLUS abia au reusit sa aba dor procentul pe care il avea USR-ul neo-marxist de'' dreapta''- stingii Sorosiste, al lui Iohannis citire cu ghilimele-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Victoriosi in alegeri e si majoritatea la propriu PSD-ista dar si cea la figurat Tacuta a romanilor care desi nu s-au dus si au refuzat a Vota pe cei care s-au OPUS la orice dezbateri politice, au reusit prin echilibrul de forte intre cele doua Curente sa curenteze incercarea lui Iohannis de a modifica Constitutia dupa interesele alogenilor minoritari .
    Raspunzindu-i acestuia cu cea mai slaba participare la VOT din istoria Romaniei de abia un sfert din cei inscrisi pe listele electorale boicotindu-i NOUA Constitutie care uma sa acorde Noi privilegii Medievale fata de cele avute deja de minoritarii care au reusit totusi un Mare ''succes' demolarea statuilor Marilor Romani de pe latura de Vest a Salii Unirii din Alba Iulia si boicotarea sarbatorii a 100 de ani de la Trianon,rcunoasterea internationala a UNIRII romanilor din anul 1918.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Victoriosi in alegeri e si majoritatea la propriu PSD-ista dar si cea la figurat Tacuta a romanilor care desi nu s-au dus si au refuzat a Vota pe cei care s-au OPUS la orice dezbateri politice, au reusit prin echilibrul de forte intre cele doua Curente sa curenteze incercarea lui Iohannis de a modifica Constitutia dupa interesele alogenilor minoritari .
    Raspunzindu-i acestuia cu cea mai slaba participare la VOT din istoria Romaniei de abia un sfert din cei inscrisi pe listele electorale boicotindu-i NOUA Constitutie care uma sa acorde Noi privilegii Medievale fata de cele avute deja de minoritarii care au reusit totusi un Mare ''succes' demolarea statuilor Marilor Romani de pe latura de Vest a Salii Unirii din Alba Iulia si boicotarea sarbatorii a 100 de ani de la Trianon,rcunoasterea internationala a UNIRII romanilor din anul 1918..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Planeta va fi vindecata total de coronavirus in anul 2022.Atuncu se încheie pandemia.

    RăspundețiȘtergere
  11. despre inundatiile din Italia nimic si de ninsori abundente?!

    RăspundețiȘtergere
  12. R-daca scrii romaneste esti roman!-ai niste texte de ateu-e , ori traiest afara din Romania ca nu cred ca te pasioneaza onoarea tarii si binele ei-de secaturi e plina lumea si suflete chinuite de vrajmasie-CONTROLEAZA-TE-sau faci parte din SEC- ti s-a pus pata pe blog?!

    RăspundețiȘtergere